Persoonlijke effectiviteit

Waarom praten experts over persoonlijke effectiviteit? Ontdek waarom sommige mensen veel meer bereiken dan anderen!

Nieuwe artikelen

Abonneer je op onze kennisbank

Naam(Vereist)

Populair

Cursus Time Management

Cursus Time Management

In deze cursus time management, leer je binnen 1 dag de juiste prioriteiten stellen en effectief en efficiënt werken, zodat je meer vrije tijd over houdt.

Lees meer

Productiviteit simpel uitgelegd

Ontdek wat productiviteit echt betekent en hoe je het efficiënt en effectief kunt bereiken in zowel je professionele als persoonlijke leven.

Effectiviteit: Dé belangrijkste eigenschap

Ontdek wat effectiviteit betekent en waarom het cruciaal is voor zowel individuen als organisaties. Leer het verschil tussen effectiviteit en efficiëntie en hoe je je eigen effectiviteit kunt verbeteren.

Timemanagement: 6 kernprincipes

Beheers de 6 kernprincipes van timemanagement en transformeer je dagelijkse routine! Leer hoe je meer kunt doen in minder tijd en je productiviteit kunt verhogen.

3 dingen die je moet weten over verbeeldingskracht

Lees hoe je door verbeeldingskracht nieuwe ideeën en oplossingen bedenkt, die leiden tot innovatie en groei. Deze creativiteit zorgt ervoor dat jij jezelf onderscheidt en de concurrentie voor blijft in een steeds veranderende markt.

Wat is NLP? Een heldere uitleg

Wat is NLP? Neuro Linguïstisch Programmeren is een verzameling methoden en communicatietechnieken die bedoeld zijn om mentale processen bij mensen te beïnvloeden.

Voldoende slaap, hoeveel slaap heb je nodig?

Voldoende slaap is goed voor je gezondheid, concentratievermogen, effectiviteit en mentale stabiliteit. Lees hier hoeveel slaap je nodig hebt en welke misverstanden er over slapen bestaan.

David Allen en Getting things Done

David Allen en Getting things Done

David Allen is een management-auteur en is bekend geworden door de (zelf)managementmethode Getting Things Done (dat vaak wordt afgekort tot GTD).

Burn out: symptomen en oorzaken

Burn out: symptomen en oorzaken

De belangrijkste burn out symptomen en oorzaken op een rijtje. Herken jij jezelf of een collega hierin? Weet jij hoe je geneest van een burn out?

Actiepunten en acties

Actiepunten en acties

Actiepunten of acties zijn dingen die we moeten doen om doelen te bereiken. Succes is een optelsom van de juiste voltooide actiepunten.

Acties en actiepunten

Acties en actiepunten

Acties of actiepunten zijn dingen die we moeten doen om doelen te bereiken. Succes is een optelsom van de juiste voltooide acties.

Wat is de 80 20 regel? Uitleg

Wat is de 80 20 regel? Uitleg

De 80/20 regel is ook bekend als het Paretoprincipe. Het is een vuistregel waarmee je ook veel effectiever kunt werken. Lees hoe je dat het beste kunt doen.

Timemanagement tips

Timemanagement tips

Ken jij de timemanagement tips die heel succesvolle professionals gebruiken? Check deze lijst met bewezen effectieve tips!

SMART doelen formuleren

SMART doelen formuleren

SMART doelen formuleren helpt je: als je werkt met SMART doelstellingen bereik je makkelijker een resultaat of een situatie waarin je jezelf wilt bevinden.

Punctualiteit leren we je niet!

Punctualiteit leren we je niet!

Punctualiteit is een belangrijke eigenschap die bijdraagt aan effectiviteit en efficiency. Gebrek aan punctualiteit schaadt jouw productiviteit en carrière!

Succes bereik je samen

Succes is geen toeval, het is een keuze! Ontdek hoe de juiste mensen om je heen je kunnen helpen om je dromen te realiseren.

Het beste managementboek

Wat is volgens Timension het beste managementboek en welke boeken moet je nog meer hebben gelezen? Bekijk de actuele aanbevelingen.