Wij zijn trainers, adviseurs en ontwikkelaars

Maak kennis met ons.

Efficiënt werken begint met efficiënt leren

Wij bieden oplossingen waarmee je naast classroom trainingen ook kunt leren waar en wanneer jou dat het beste uitkomt. We bieden trainingen en leermiddelen gecombineerd (blended) aan die ervoor zorgen dat leren jouw leerrendement optimaal is. We maken daarbij gebruik van eigentijdse didactiek en we gebruiken daarvoor slimme technologie waarmee we jouw kennis en vaardigheden borgen.

Cursus of training
Wat kun je als cursist verwachten?

Als je bij ons een training volgt zal je merken dat de dynamiek zich kenmerkt door veel interactie en afwisseling. De dag vliegt voorbij.

In elke training word je uitgedaagd om doelgericht te experimenteren met methodiek. We stimuleren je om bewezen principes aan te passen aan jouw situatie.

We willen dat je na de training wat je heb geleerd blijft toepassen. Naast dynamische trainingsbijeenkomsten bieden wij je e-learnings en online coaching aan.

Na de training blijf je lid van onze online community. Zo blijf je in contact met medecursisten en de trainers. Ook blijf je op de hoogte van de nieuwste inzichten.

Cursus of training
Wat kun je als opdrachtgever verwachten?

We sluiten zoveel mogelijk aan bij de doelstellingen van de organisatie. Waar mogelijk betrekken we die in de didactiek van de cursussen.

Naast gekwalificeerde trainers en ontwikkelaars bieden wij virtuele leeromgevingen aan in de huisstijl van jouw organisatie. 

Virtuele leeromgevingen maken het mogelijk dat cursisten tijd- en plaatsonafhankelijk samen kunnen leren. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

De cursussen die wij aanbieden zijn blended. We wisselen trainingsbijeenkomsten af met learning on the job en social learning (OSF learning).

We leiden je op voor de toekomst

de beste cursus future work skills

Ons aanbod

Trainingen en cursussen gecentreerd rond de cursist

Werknemers zijn druk en willen of kunnen weinig tijd besteden aan leren. Onze blended learning oplossingen houden daar rekening mee. Face to face leren wisselen we af met effectieve e-learning en social learning via onze online community. Leermiddelen kunnen worden geïntegreerd in omgeving van onze opdrachtgevers.

Partnership

Wij ontzorgen de L&D manager

Meet je leerrendement met een evaluatieformulier? Wij vinden van niet! Een blended learning traject vraagt om continue monitoring. Wij geven tijdens een opleidingstraject inzicht in de participatie en voortgang van deelnemers. Daardoor kan in de juiste mate worden gestuurd en getraind.

01.

Effectieve bijeenkomsten

Kennisoverdracht wordt breinvriendelijk aangeboden in de vorm van compacte leerdoelen die cursisten meteen kunnen toepassen.

 

02.

Anytime & anywhere

Leren wordt laagdrempelig gemaakt doordat e-learnings die aansluiten op de classroom training op elk type device kan worden gevolgd.

 

03.

Online social learning

Deelnemers leren van en met elkaar in de eigen werksituatie. Dit wordt ondersteund met (online) community’s tijdens en na de training.

 

04.

Feedback en rapportage

De ontwikkeling, het kennisniveau en het commitment van deelnemers wordt teruggekoppeld. Hierdoor kunnen gerichte interventies worden uitgevoerd.

05.

Borging en toetsing

Na de e-learning wordt online getoetst of essentiële methodiek en kennis worden beheersd. Zo kan worden bepaald of extra interventies nodig zijn. 

 

06.

Blijvend beter presteren

Door blended learning aan te bieden zoals wij dat doen is het leerrendemend duurzaam beter. Dat vertaalt zich naar beter presterende medewerkers.

 

Onze trainers en coaches

Plan een kennismaking

Neem contact op!

Elke training kan als een maatwerk- en incompanytraining worden aangeboden. Ook kunnen interventies op maat worden ontwikkeld.

Bel (085) 002 02 02

Voor vragen of een offerte

Ben je op zoek naar een korte inspiratiesessie of wil je worden geadviseerd over hoe je met effectieve trainingen de productiviteit van je organisatie kunt verbeteren?

 

Contact

Wat is jouw vraag of opmerking?

Klassikale training
Verantwoord klassikaal leren

De klassikale bijeenkomsten kenmerken zich door een actieve en energieke didactiek. Door afwisseling in het programma vliegt de training voorbij en is het leerrendement onverminderd hoog.

Tussen en na de trainingsbijeenkomsten kun je gebruik maken van de online community. Hier kun je ervaringen met medecursisten en je trainers uitwisselen.

Trainingen en cursussen worden in lijn met richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio verzorgd. Als een klassikale training vanwege het coronavirus niet kan worden voortgezet wordt naadloos overgegaan naar live online trainen. Onbenutte uitgaven voor het arrangement crediteren we.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.

Online classrooms
Live online bijeenkomsten

Alle incompany- en open trainingen worden ook als live online bijeenkomsten aangeboden. De dynamiek van een live online bijeenkomst is anders is dan die van een klassikale training. De planning en didactiek worden daarop aangepast.

Een dag klassikale training is gelijk aan 2 dagdelen live online training met een tussenpoos van een week. Tijdens een live online bijeenkomst wordt uitleg afgewisseld met oefeningen en breakout sessies.

Tussen de online bijeenkomsten pas je het geleerde toe in de praktijk. Je wordt via de online community gecoacht door je trainer. Ook kun je ervaringen uitwisselen met je medecursisten en leren van hun ervaringen.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.