Training, coaching & ontwikkeling

Efficiënt werken begint met efficiënt leren

Wij bieden oplossingen waarmee je naast classroom trainingen ook kunt leren waar en wanneer jou dat het beste uitkomt.

We bieden trainingen en leermiddelen gecombineerd (blended) aan die ervoor zorgen dat leren jouw leerrendement optimaal is.

We maken daarbij gebruik van eigentijdse didactiek en we gebruiken daarvoor slimme technologie waarmee we jouw kennis en vaardigheden borgen.

Trainers, coaches en ontwikkelaars van effectieve trainingen en leermiddelen

Effectieve bijeenkomsten

Kennisoverdracht wordt breinvriendelijk aangeboden in de vorm van compacte leerdoelen die cursisten meteen kunnen toepassen.

Anytime, anywhere & any device

Leren wordt laagdrempelig gemaakt doordat e-learnings die aansluiten op de classroom training op elk type device kan worden gevolgd.

Peer to peer en social learning

Deelnemers leren van en met elkaar in de eigen werksituatie. Dit wordt ondersteund met (online) community’s.

Heldere feedback en rapportage

De ontwikkeling en het kennisniveau – alsmede het commitment van deelnemers – wordt meetbaar en stuurbaar. Hierdoor kunnen gerichte interventies worden uitgevoerd.

Borging en toetsing

Na de e-learning wordt online getoetst of essentiële methodiek en kennis worden beheersd en of extra interventies nodig zijn. 

Blijvend beter presteren

Door blended learning aan te bieden zoals wij dat doen is het leerrendemend duurzaam beter. Dat vertaalt zich naar beter presterende medewerkers.

Gecentreerd rond de cursist

Werknemers zijn druk en willen of kunnen weinig tijd besteden aan leren. Onze blended learning oplossingen houden daar rekening mee. Face to face leren wisselen we af met effectieve microtraining. Leermiddelen kunnen worden geïntegreerd in omgeving van onze opdrachtgevers.

Effectieve didactiek

We bieden een vorm van blended learning aan waarbij face to face leren en online leren optimaal op elkaar én de cursist zijn afgestemd. Zowel de didactiek als de technologie zijn ontwikkeld door een spin off van de universiteiten van Innsbruck en Wenen.

Partnership met de L&D manager

Meet je leerrendement met een evaluatieformulier? Wij vinden van niet! Een blended learning traject vraagt om continue monitoring. Wij geven real time inzicht in de participatie en voortgang van deelnemers. Daardoor kan in de juiste mate worden gestuurd en getraind.

Bel (085) 002 02 02 of vul het formulier in:

Efficiënt leren op het moment dat het nodig is

afspeelknop cursus snellezen en mindmappen