Over ons

Missie: Wij zijn ervan overtuigd dat mensen meer kunnen bereiken met minder moeite. Onze missie is om hen daarbij te helpen.

Team

De mensen die leerinterventies en trainingen ontwikkelen en uitvoeren.

 

Carina Garcia

Carina Garcia

Associate
HR adviseur

Ir. Hedwyg van Groenendaal

Ir. Hedwyg van Groenendaal

Associate trainer
Ontwikkelaar

Rex Bierlaagh MSc

Rex Bierlaagh MSc

Associate trainer
Ontwikkelaar

Martine Hoomoedt

Martine Hoomoedt

Associate trainer
Ontwikkelaar

Bas Hoorn

Bas Hoorn

Managing trainer
Ontwikkelaar

Onze 6 uitgangspunten

1. Effectieve bijeenkomsten

Kennisoverdracht wordt breinvriendelijk aangeboden in de vorm van compacte leerdoelen die cursisten meteen kunnen toepassen.

2. Altijd en overal

Leren is laagdrempelig: e-learnings en de online community maken tijd- en plaatsonafhankelijk leren op elk device mogelijk.

3. Samen leren

Je leert van en met elkaar in de eigen werksituatie. Dit wordt ondersteund met (online) community’s tijdens en na de training.

4. Inspirerend en motiverend

Jouw ontwikkeling en de motivatie worden nauwlettend gevolgd. Leren hoort plezierig te zijn en frictie wordt weggenomen.

5. Hoog leerrendement

We vinden het belangrijk dat je wat je leert duurzaam toepast. Onze didactiek is erop gericht dat vaardigheden beklijven.

6. Betrokkenheid

We willen dat je verder komt! Na de training kun je altijd met je vragen terecht bij de trainer. Ook kun je gebruik blijven maken van de community.

Samenwerken

Is jouw expertise aanvullend op die van ons? Denk jij dat je werkend Nederland van waardevolle informatie kunt voorzien? Vertel meer over jezelf!

Lees meer

Neem contact op