Gratis Cursus Time Management

Bereik sneller resultaten: volg de gratis cursus time management! Leer door deze e-learning 3 belangrijke principes waarmee je meer bereikt met minder moeite.

9,3 starstarstarstarstar_half

Open inschrijving

Tijdelijk gratis

2,5 uren

9,3 starstarstarstarstar_half

Open inschrijving

Tijdelijk gratis

2,5 uren

Gratis cursus timemanagement
cursus snellezen en mindmapping
Gratis cursus timemanagement
Gratis cursus timemanagement

Zoek je een manier om je tijd efficiënter te gebruiken? Probeer dan onze gratis cursus time management. Deze e-learning is maakt deel uit van onze volledige training time management en een is nuttige voorbereidende kennismaking met de basis van effectief en efficiënt werken. Het helpt je om je doelen te formuleren, prioriteiten te stellen en overzicht te behouden. Ook leer je de beperkingen en mogelijkheden van je brein kennen en hoe je van daaruit overzicht creëert. Bovendien leer je hoe je gefocust kunt werken aan taken die er echt toe doen. Meld je aan en ervaar meteen hoe je meer kunt bereiken met deze basisvaardigheden.

Inhoudexpand_more

Aanpakexpand_more

Resultaatexpand_more

Tariefexpand_more

Doelen formuleren

  • Leer de SMART-methode toepassen
  • Maak je doelen concreet en meetbaar
  • Start sneller met je werk

Prioriteiten stellen

  • Ontdek drie manieren om prioriteiten te stellen
  • Leer omgaan met tijdrovers
  • Besteed je tijd efficiënter

Overzicht creëren

  • Begrijp de mogelijkheden van je brein
  • Creëer omstandigheden voor gefocust werken
  • Houd grip op je taken en tijd

Aanmelden via het aanmeldformulier

Zet je eerste stap op weg naar effectief time management door je in te schrijven voor onze gratis cursus. Vul het aanmeldformulier nauwkeurig in. Jouw gegevens worden namelijk gebruikt voor het uitreiken van het deelnamecertificaat. Na de aanmelding ben je klaar om aan de slag te gaan.

De e-learning volgen in je eigen tempo

Na de aanmelding krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Hier kun je de e-learning volgen in een tempo dat bij jou past. Je hoeft de cursus niet in één keer af te ronden. Je kunt het leerproces over meerdere dagen of weken verspreiden. Het systeem houdt jouw voortgang bij, zodat je altijd verder kunt gaan waar je gebleven bent.

Na afloop een certificaat van voltooiing

Zodra je de e-learning succesvol hebt afgerond, kun je jouw certificaat van voltooiing downloaden. Dit certificaat is een erkenning van jouw inzet en toewijding. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op jouw portfolio. Met dit certificaat op zak, kun je aantonen dat je de basis van time management begrijpt.

Optimaal time management met de gratis cursus

Na het voltooien van de gratis cursus time management, ben je in staat om op een slimme manier met je tijd om te gaan. Door op verschillende manieren prioriteiten te kunnen stellen, heb je je productiviteit op een duurzame manier verhoogd en stress en werkdruk verminderd.

Grip op je werk en verantwoordelijkheden

Na deze training heb je geleerd hoe overzicht behoudt en geconcentreerd kunt werken. Je hebt de informatie waarmee je werkt overzichtelijk georganiseerd, waardoor je stress is verminderd. Dit stelt je in staat om je optimaal te kunnen concentreren op je eigen verantwoordelijkheden en doelen.

Innerlijke rust en evenwicht

De gratis cursus time management heeft gezorgd voor minder mentale belasting. Je ervaart minder stress en zorgen over onvoltooide taken dankzij het stellen van de juiste prioriteiten en het bewaken van je grenzen. Door de lesstof in de praktijk toe te passen, bereik je meer resultaten met minder inspanning.

Gratis Cursus time management (e-learning)

Gratis

Incompanytraining

Deze e-learning kun je kosteloos volgen met je collega(‘s). Voel je vrij om deze e-learning met hen te delen.

Wil je nog meer leren? Neem contact op!

Wil je meer weten over een volledige cursus time management of ben je op zoek naar een cursus of e-learning op maat voor jouw bedrijf? Neem contact op. Bel (085) 002 02 02 of gebruik het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Gratis aanmelden