Cursus Snellezen, lees moeiteloos tot 3 à 4 keer sneller met begrip!

Na de cursus snellezen lees je sneller met meer begrip. Meld je aan voor de open training of informeer naar een incompanytraining of snelleescursus op maat.
cursus snellezen voor ICT Recht
training snellezen
cursus snellezen
cursus snellezen Amsterdam

Wat levert de cursus Snellezen op?

De cursus snellezen zorgt ervoor dat je veel minder tijd nodig hebt om teksten te lezen en te begrijpen. Als je voor je werk veel moet lezen of naast je werk actief bent in een ondernemingsraad of gemeenteraadslid bent levert dit meteen voordelen op. Na deze snelleescursus kost het je aanzienlijk minder moeite om stapels leeswerk en complexe teksten snel te doorgronden. Meld je dus op tijd aan voor deze training Snellezen! 

Resultaat van de training snellezen

1. Verhoog je leestempo aanzienlijk
2. Beheers beproefde snelleestechnieken
3. Verbeter je begrip in weinig tijd
4. Studeer en leer sneller
5. Houd meer tijd over!

Meer lezen in minder tijd

Niet voor niets is de cursus snellezen van Timension populair bij hoogopgeleide professionals, OR-leden en gemeenteraadsleden. Met een optimaal leestempo ben je in staat om naast je werk elke week een studie- of managementboek te lezen en te begrijpen! En hoe zou het zijn als je eindelijk wat kunt doen aan stapels leeswerk? Doordat je verschillende snelleestechnieken in de cursus snellezen leert, zal je uiteenlopende teksten snel doorgronden. De cursus snellezen zorgt ervoor dat je leestempo tot 3 à 4 keer wordt versneld met behoud van of zelfs beter begrip!

Programma van de cursus Snellezen

Lees met gemak tot 3 à 4 keer sneller dan voorheen. Heb je altijd al willen leren snellezen? De cursus Snellezen is een speed reading cursus die is gebaseerd op wetenschappenlijk beproefde methodiek: we leren je snel lezen met verschillende snelleestechnieken die door het Princeton Center for Language Study worden aanbevolen.

Je zult na deze cursus snel lezen met behoud en zelf verbetering van begrip. Deze cursus Snellezen onderscheidt zich door effectieve didactiek. Aan het begin van de dag leer je basisvaardigheden. Daarna leer je hoe je een zakelijke tekst of managementliteratuur snel leest. Om te voorkomen dat je onderliggende theorie vergeet behoud je na de cursus snellezen toegang tot e-learnings en onze community.

Sneller lezen

De gemiddelde leessnelheid is 150 tot 250 woorden per minuut. Je wordt uitgedaagd om grenzen te verleggen. Je merkt dat je, als je zelf mag gaan bepalen wat voor jou een lekker leestempo is, sneller leest dan aan het begin van de dag. Hoe kan dat? Je hebt tijdens de training snelleestechnieken vanzelf geautomatiseerd.

Efficiënt fixeren

Herken je het volgende: Tijdens het lezen dwaalde ik af. Ik vraag me af wat ik gelezen heb. Focus is voorwaarde om in minder tijd een tekst te lezen en te begrijpen. Geconcentreerd leren lezen is een belangrijk aandachtspunt in de training snellezen.

Concentratie en flow

Flow is de wetenschappelijke term die wordt gebruikt wanneer sprake is van optimale productiviteit op een optimaal cognitief niveau. Om in flow te komen is concentratie een vereiste. In de cursus snellezen leren we je hoe je jezelf optimaal concentreert.

Begrijpen en doorgronden

Je kunt informatie pas onthouden als je het goed begrijpt. In de cursus snellezen focussen we niet alleen op snelheid. We zoeken naar jouw optimale leessnelheid waarbij jouw begrip optimaal is. Die snelheid moet je kunnen aanpassen aan de tekst die je leest

Onthouden en borgen

Hoe kun je onthouden wat je gelezen hebt? Wat deed je op de middelbare school als je een mondeling examen had over literatuur? Je maakte een samenvatting. Met mindmaps kun je nog sneller en beter samenvatten.

Lid van de community

Je behoud toegang tot onze community waar je instructievideo’s kun bekijken en waar je vragen kunt stellen aan de trainers en andere deelnemers. Ook kun je de trainers om tips en adviezen vragen.

De cursus Snellezen kan ook incompany en op maat worden verzorgd

incompany training snellezen

Kosten per deelnemer

Een cursus Snellezen kan op maat worden verzorgd. Denk aan een snelleescursus van een dagdeel, een intensieve training Snellezen van een hele dag of twee avonden met een tussenpoos van een week of een maat ontwikkelde workshop Snellezen. Ook een combinatie met een cursus Mindmappen van een halve dag behoort tot de mogelijkheden. Het lesmateriaal kan worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan oefenen met actuele vraagstukken die spelen bij de cursisten. Liever een cursus Snellezen online? Daar hebben we ruime ervaring in! 

Klassikale snelleescursus

1 dag met arrangement
5 tot 10 deelnemers

€ 495,-

Cursus snellezen online

2 dagdelen
3 tot 5 deelnemers

€ 495,-

Incompany

1 of 2 dagdelen
Maximaal 12 deelnemers

Neem contact op

Totaalprijs

Inclusief:
Alle leermiddelen
Arrangement

Indeling groep

We kunnen jou indelen op een andere startdatum en/of locatie. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas na jouw akkoord is je inschrijving definitief.

Annuleringskosten

Vanaf de 14e tot de 2e dag vóór de training: 75%, daarna 100%. Als je voor een vervanger zorgt worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Details

Kosten
Incompany vanaf € 900, - per dagdeel per groep
Open inschrijving € 495, - per deelnemer
 
Contactformulier

Share This