Cursus Zakelijk Tekenen

Overtuig en verhelder je boodschap met professionele visuals na de cursus Zakelijk Tekenen. Meld je aan voor de open training of boek een incompany training.

9,3 starstarstarstarstar_half

Max. 12 deelnemers

€ 495,- per deelnemer

1 dag

9,3 starstarstarstarstar_half

Max. 12 deelnemers

€ 495,- per deelnemer

1 dag

mindmapping voorbeeld
cursus time management
cursus zakelijk tekenen en visual thinking CNV
cursus zakelijk tekenen

Zoek je naar een overtuigende manier om je ideeën te communiceren? Met een Cursus Zakelijk Tekenen leer je de kunst van visuele communicatie. Je krijgt de kans om je creativiteit te ontplooien en je boodschap op een unieke, visuele manier over te brengen. Of je nu een collega wilt overtuigen, een complex verhaal wilt vereenvoudigen, of structuur wilt geven aan je gedachten, zakelijk tekenen biedt de oplossing. Met treffende tekeningen maak je een groot verschil. Meld je aan en ontdek de kracht van visueel denken.

Inhoudexpand_more

Aanpakexpand_more

Resultaatexpand_more

Tariefexpand_more

Basis van zakelijk tekenen

 • Leer de basis van het tekenen.
 • Maak complexe informatie eenvoudig.
 • Oefen met basisvormen en figuren.

Complexe informatie visueel vereenvoudigen

 • Zet complexe informatie om in simpele tekeningen.
 • Gebruik vorm, kleur en compositie functioneel.
 • Vertaal complexe ideeën naar visuals.

Ontwikkeling van je eigen stijl

 • Ontwikkel je unieke tekenstijl.
 • Leer tekenen voor uiteenlopende toepassingen.
 • Ontwikkel je eigen beeldbibliotheek.

Gebruik maken van waarnemingspsychologie

 • Pas waarnemingspsychologie toe in tekeningen.
 • Gebruik Gestalt en Semiotiek in je werk.
 • Beïnvloed perceptie met kleur en vorm.

Gebruik wetenschappelijke inzichten

 • Organiseer informatie in beeld met Tufte.
 • Pas Anderson's design hiërarchie toe.
 • Creëer een ervaring, niet alleen kennisoverdracht.

Planmatig werken

 • Pas de MoSCoW methode toe.
 • Gebruik card mapping voor complexe processen.
 • Organiseer je tekenproces efficiënt.

Afstemming vooraf

We stemmen de Cursus Zakelijk Tekenen af op jouw specifieke leerdoelen en behoeften. We willen rekening houden met de complexiteit van de informatie die je vaak moet communiceren of verhelderen in je werksituatie

E-learning met belangrijke principes

Voordat de training begint, krijg je toegang tot onze e-learning. Hierin behandelen we de theorie over hoe we visuele informatie waarnemen en de betekenis die we aan beeld toekennen. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat we tijdens de trainingsbijeenkomst de tijd optimaal kunnen benutten om jouw tekenvaardigheid te ontwikkelen.

Praktijkgerichte training Zakelijk Tekenen

Ontwikkel actief je tekenvaardigheden tijdens onze interactieve training. Je past direct praktische methoden en technieken van zakelijk tekenen toe. Doordat je vooraf de e-learning hebt voltooid, ga je tijdens de trainingsbijeenkomst echt leren door te doen!

Verdiep je begrip van complexe concepten

Door de Cursus Zakelijk Tekenen te volgen, verdiep je niet alleen je vermogen om complexe informatie aan anderen over te brengen, maar verbeter je ook je eigen vermogen om complexe vraagstukken te doorgronden. Tekenen is een actieve vorm van leren die je denkvaardigheid stimuleert en ontwikkelt.

Je beschikt over een unieke vaardigheid

Zakelijk tekenen is een unieke vaardigheid die niet veel mensen hebben. Door deze cursus te volgen, onderscheid je je van heel veel mensen. Je bent namelijk als een van de weinigen in staat om complexe ideeën op een eenvoudige en begrijpelijke manier te presenteren.

Verbeter je overtuigingskracht

Na de Cursus Zakelijk Tekenen is je overtuigingskracht aanzienlijk verbetert. Door je ideeën visueel te presenteren, kun je anderen gemakkelijker overtuigen en je standpunten duidelijker overbrengen. Je kunt dus echt hét verschil maken in je werk.

Cursus Zakelijk Tekenen

€ 495,00

Alle leermiddelen en het arrangement zijn bij de prijs inbegrepen.

Incompanytraining

De Cursus Zakelijk Tekenen kan als incompanytraining op maat worden aangeboden. Een training van een hele dag is een investering van € 1.900,-. De hoogwaardige leermiddelen en tekenmaterialen worden (à € 35,00 per deelnemer), evenals de reiskosten van de trainer, apart in rekening gebracht.

Wil je online trainen?

De Cursus Zakelijk Tekenen kan ook online worden verzorgd. Dit is handig wanneer medewerkers vanuit huis werken. De online training kan op maat worden aangepast.

Vragen? Neem contact op!

Wil je meer weten over de training of ben je op zoek naar een Cursus Zakelijk Tekenen voor jouw bedrijf? Neem contact op. Bel (085) 002 02 02 of gebruik het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Incompany offerte aanvragen