Cursus Time Management

Cursus Time Management: Leer effectiever werken, krijg meer grip op je tijd en verhoog je productiviteit. Praktisch en to the point.

9,3 starstarstarstarstar_half

Max. 12 deelnemers

€ 495,- per deelnemer

2 dagdelen of 1 dag

9,3 starstarstarstarstar_half

Max. 12 deelnemers

€ 495,- per deelnemer

2 dagdelen of 1 dag

cursus time management incompany training timemanagement cursus time management met MS Outlook
snelleescursus
Persoonlijke effectiviteit
cursus snelezen den haag

Voel je je vaak overweldigd door een eindeloze stroom van taken en een overvolle inbox? Je bent niet de enige. Een goede cursus time management kan het verschil maken. Wij zijn ervan overtuigd dat de beste cursus time management er een is die past bij jouw behoefte, daarom bieden we een breed scala aan cursussen time management aan.

Opbrengstexpand_more

Programmaexpand_more

Kostenexpand_more

Incompanyexpand_more

Cursus time management: 10 voordelen


Time management is meer dan alleen takenlijsten en agenda's; het is een cruciale vaardigheid die elk aspect van je leven kan verbeteren. Door je tijd effectief te benutten, profiteer je van een reeks voordelen die je professionele en persoonlijke groei stimuleren. Hier zijn de tien belangrijkste voordelen die een cursus time management jou kan opleveren:


01. Verhoogde productiviteit

Door effectief time management kun je meer taken voltooien in minder tijd, waardoor je productiviteit aanzienlijk toeneemt en je efficiënter werkt.


02. Minder stress

Een goede planning en organisatie van taken leidt tot minder last-minute stress, waardoor je je kalmer en meer in controle voelt.


03. Betere besluitvaardigheid

Met een helder overzicht van je taken en prioriteiten kun je betere beslissingen nemen, wat leidt tot betere resultaten op de lange termijn.


04. Meer vrije tijd

Door efficiënt te werken, houd je meer vrije tijd over voor jezelf, je hobby's en je dierbaren, wat bijdraagt aan een betere levenskwaliteit.


05. Grip op e-mail

Leer hoe je e-mails in Outlook en Gmail effectief beheert, waardoor je tijd bespaart, je inbox overzichtelijk blijft en je productiever bent.


06. Minder uitstelgedrag

Door je taken te organiseren en prioriteiten te stellen, verminder je de neiging tot uitstel, waardoor je meer gedaan krijgt in minder tijd.


07. Verhoogde focus

Door afleidingen te minimaliseren, kun je je beter concentreren op de taak die voorhanden is, wat leidt tot betere resultaten en minder fouten.


08. Effectievere communicatie

Goed time management verbetert je communicatievaardigheden, waardoor je duidelijker kunt aangeven wat je nodig hebt en effectiever kunt samenwerken.


09. Meer overzicht

Een gestructureerde aanpak in time management zorgt voor duidelijkheid in je taken en verantwoordelijkheden, waardoor je efficiënter en met meer vertrouwen kunt werken.


10. Financiële voordelen

Efficiënter werken door goed time management kan leiden tot betere carrièrekansen, hogere salarissen en financiële voordelen op de lange termijn.

Wat kun je verwachten?


Time management is een essentiële vaardigheid in de hedendaagse snelle wereld. Of je nu een professional, student, zzp'er of ondernemer bent, het effectief beheren van je tijd kan het verschil maken tussen succes en stress. Elke cursus time management biedt een uitgebreid overzicht van technieken en strategieën om je tijd optimaal te benutten. Van het stellen van duidelijke doelen tot het effectief delegeren van taken, onze cursussen bieden jou de tools die je nodig hebt om productief te zijn.


01. Grip op tijd

Leer hoe je grip krijgt op je tijd, taken effectief beheert en afleidingen minimaliseert. Verhoog jouw productiviteit en bereik jouw doelen met gemak.


02. Prioriteiten stellen en doelstellingen formuleren

Ontdek het belang van het stellen van prioriteiten en het helder formuleren en communiceren van doelstellingen. Zorg ervoor dat jouw team of organisatie op één lijn zit.


03. Effectief e-mailbeheer

Leer hoe je e-mails effectief kunt organiseren en beheren, of je nu Outlook, Gmail of Google Workspace gebruikt. Verminder de stress van een overvolle inbox.


04. Werken met het brein

Begrijp de beperkingen en mogelijkheden van je brein. Ontdek hoe je overzicht creëert en gefocust blijft op belangrijke taken.


05. Delegeren en grenzen stellen

Ontwikkel de vaardigheid om effectief te delegeren en 'nee' te zeggen tegen onnodige taken. Bescherm jouw tijd en energie door duidelijke grenzen te stellen.


06. Agendabeheer

Leer hoe je jouw agenda effectief kunt beheren om je tijd optimaal te benutten. Plan taken, vergaderingen en pauzes op een manier die jouw productiviteit verhoogt.


07. Verminderen van afleiding

Ontdek technieken om afleidingen te minimaliseren, of ze nu digitaal of fysiek zijn. Werk met meer focus en bereik jouw doelen sneller.


08. Balans tussen werk en privé

Leer hoe je een gezonde balans tussen werk en privé kunt behouden. Voorkom burn-out en zorg voor voldoende tijd voor ontspanning en herstel.


09. Efficiëntie en effectiviteit

Begrijp het verschil tussen efficiëntie en effectiviteit. Leer hoe je beide kunt optimaliseren om meer te bereiken in minder tijd.


10. Zelfreflectie en continue verbetering

Ontwikkel het vermogen tot zelfreflectie. Evalueer regelmatig jouw time management vaardigheden en zoek naar manieren om continu te verbeteren.


Garantie

Net als alle deelnemers behoud je minstens 3 maanden toegang tot de online leeromgeving. Hier kun je de stof, als je dat wilt, herhalen en blijf je op de hoogte van nieuwe inzichten op het gebied van time management. Deze voortdurende toegang zorgt ervoor dat je gegarandeerd up-to-date blijft en je vaardigheden kunt blijven aanscherpen.

Kosten voor deelname aan cursus time management


Onderstaande tarieven zijn van toepassing op alle varianten van de cursus time management. Het maakt dus niet uit of je met Outlook of Google Workspace werkt. Bij 5 of meer deelnemers, afkomstig van een organisatie, is een incompany cursus time management aan te bevelen.


Cursus time management open inschrijving

Kosten voor deelname aan de open training zijn per persoon € 495,00 exclusief BTW. In dit bedrag zijn alle leermiddelen en de kosten voor arrangement (waaronder catering) inbegrepen.


Cursus time management online

Kosten voor deelname aan de online training zijn € 445,00 exclusief BTW. In dit bedrag zijn alle leermiddelen inbegrepen. Kosten voor arrangement zijn niet van toepassing.


Incompany cursus time management

De kosten voor een incompany cursus time management worden berekend per groep. Voor een groepsgrootte van 12 deelnemers wordt voor 2 dagdelen training een tarief gehanteerd van € 1.900,00 exclusief BTW + reiskosten van de trainer.

Incompany en maatwerk


Tip: Als je met 5 of meer deelnemers uit een bedrijf bent, is het kiezen van een incompany cursus time management altijd de beste optie. De training wordt dan nog veel meer aangepast aan de wensen van de cursisten, wat zorgt voor een op maat gemaakte ervaring die direct toepasbaar is op jouw werkomgeving.

Daarbij komt dat als meerdere medewerkers uit een bedrijf een cursus time management volgen, de opleidingskosten per deelnemer veel lager zijn dan wanneer deze medewerkers zich inschrijven voor een open training.

Wil je meer weten over de training of ben je op zoek naar een cursus time management voor jouw bedrijf? Neem contact op. Bel (085) 002 02 02 of gebruik het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

Studiebelastingexpand_more

Als je de cursus time management als klassikale training volgt begin je om 09:00 uur en eindigt je training om 17:00 uur. De netto trainingstijd is 6,5 uren (i.v.m. pauzes). De online training is verdeeld over twee dagdelen en kent een netto trainingstijd van 7,5 uren.
Tijdens de cursus time management wordt uitleg afgewisseld met onmiddelijk toepassen in je eigen werksituatie. Er wordt bewust gekozen voor een actieve manier van leren zodat het leerrendement hoog blijft. Doordat je meteen wordt getraind in de praktische toepassing, merk je dat je na de training methodiek meeiteloos toepast en daadwerkelijk tijdwinst boekt.

Geen verborgen kostenexpand_more

Het cursusgeld voor de klassikale cursus timemanagement is € 495,- (exclusief BTW). Kosten voor het arrangement en alle materiaalkosten zijn inbegrepen.

De kostprijs voor deelname aan de online cursus time management is € 445,- (exclusief BTW). Alle materiaalkosten zijn inbegrepen en er is geen sprake van arrangementskosten.

Locatiesexpand_more

De cursus time management wordt op verschillende locaties in Nederland verzorgd: Utrecht, Eindhoven, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. Alle locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. De online training bieden we aan via ZOOM en incompanytrainingen bieden we aan in heel Nederland en Vlaanderen.

Garantieexpand_more

Als je de leerdoelen van de cursus time management niet bereikt, krijg je jouw geld terug of mag je de training kosteloos opnieuw volgen.
Sowieso krijgt elke deelnemer minstens 3 maanden toegang tot de online leeromgeving. Hier kun je kosteloos instructies terugvinden en handige video's met uitleg bekijken.

Ontdek de kracht van maatwerk trainingen

Stel je voor, een training die volledig is afgestemd op jouw behoeften en die van je team. Al onze cursussen kunnen ook worden aangeboden als incompany trainingen en kunnen op maat worden aangepast om aan jouw specifieke eisen te voldoen. De rode draad in al onze trainingen is dat wij mensen en organisaties leren hoe ze meer kunnen bereiken met minder moeite. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan via ons contactformulier of bel ons op (085) 002 02 02.

Veelgestelde vragen

Wat wordt bedoeld met time management?expand_more

Time management betekent effectief en efficiënt gebruik van je tijd om doelen te bereiken. Met de juiste technieken kun je taken beter organiseren, prioriteiten stellen en voorkomen dat je overweldigd raakt. Het helpt je concentreren op wat belangrijk is, verhoogt je productiviteit en vindt een balans tussen werk en privé.

Wat zijn bekende oorzaken van slecht time management?expand_more

Bekende oorzaken van slecht time management zijn uitstelgedrag, gebrek aan planning, multitasking, onderbrekingen en afleidingen, perfectionisme, gebrek aan prioritering en slechte organisatievaardigheden. Het overwinnen van deze uitdagingen vraagt om bewustzijn, planning, discipline en de bereidheid om strategieën voor time management te leren en toe te passen.

Waarom een cursus time management?expand_more

Een cursus time management helpt je tijd effectiever te beheren. Je leert prioriteiten stellen, afleidingen minimaliseren, en je concentratie behouden. Je krijgt inzicht in je eigen tijdverspillers en leert deze aanpakken. Zo bereik je meer in minder tijd en krijg je controle over je dagelijkse routine.

Wat zijn voorbeelden van goed time management?expand_more

Goed time management omvat technieken zoals het maken van een dagelijkse of wekelijkse planning, prioriteiten stellen, gebruik maken van agenda's en to-do lijsten, en het nemen van pauzes voor concentratie. Het omvat ook het minimaliseren van afleidingen, delegeren van taken en het stellen van realistische doelen.

Is time management een competentie?expand_more

Ja, time management is een competentie die je kunt ontwikkelen. Het gaat niet alleen over tijd indelen, maar ook over keuzes maken, prioriteiten stellen en beslissingen nemen. Het is een essentiële vaardigheid voor professioneel en persoonlijk succes, en helpt bij het vinden van een goede werk-privébalans.

Aanmelden / offerte aanvragen

Cursus Time Management

Cursus Time Management

In deze cursus time management, leer je binnen 1 dag de juiste prioriteiten stellen en effectief en efficiënt werken, zodat je meer vrije tijd over houdt.

Lees meer
Gratis Cursus Time Management

Gratis Cursus Time Management

Bereik sneller resultaten: volg de gratis cursus time management! Leer door deze e-learning 3 belangrijke principes waarmee je meer bereikt met minder moeite.

Lees meer