Cursus Time Management

Bereik meer met minder moeite na deze 1-daagse cursus Time Management. Inclusief e-learning en community.
cursus snellezen en mindmapping
cursus time management
cursus time management personal kanban methode yacht
cursus timemanagement met MS Outlook cursus time management

Over de cursus Time Management

In deze compacte training Time Management leer je onder begeleiding van een professionele trainer om grip en overzicht te krijgen op je werk en privéleven, meer resultaten te bereiken met minder moeite, en een gezond evenwicht te creéren tussen je werk en je privéleven. 

Waarom de cursus Time Management?

In een tijd dat je deels vanuit huis en deels op kantoor werkt is time management is een van de belangrijkste vaardigheden die bijdragen een jouw productivitiet en welzijn. Het stelt je in staat om met minder moeite meer successen te boeken. Je leert hoe je makkelijker je doelen bereikt en teglijkertijd werkdruk en werkstress reduceert. In de training leer je de juiste prioriteiten stellen en daardoor zal je meer tijd besteden aan je eigen taken. Bovendien zorgen heldere prioriteiten en een goed beheerde agenda voor een gezond evenwicht tussen je werk en je persoonlijk leven, zodat je meer vrije tijd hebt om te genieten van de dingen die belangrijk voor je zijn.

Resultaat van de training

1. Overzicht en grip op je werk
2. Behaal moeiteloos deadlines
3. Bereik meer resultaten
4. Reduceer werkstress en werkdruk
5. Bespaar 20% tot 30% tijd

Bereik meer met minder moeite

Je leert in de cursus time management hoe je zorgt voor overzicht over al jouw verantwoordelijkheden op je werk en in je privéleven. Je wordt daardoor effectief en efficiënt en bent niet meer bang om ‘iets’ over het hoofd te zien.
Ook leer je in deze cursus Time Management proactief, besluitvaardig en resulutaatgericht werken door op verschillende manieren prioriteiten stellen. Daardoor kun je goed bepalen aan welke taken en acties je op welke momenten werkt en ga je professioneel en privé écht impact maken! 

Opbouw van de cursus Time Management

Stel je voor dat je eindelijk controle hebt over je werk. Je bereikt meer resultaten met minder moeite en je hebt een gezond evenwicht gevonden tussen je werk en je persoonlijk leven. Met de cursus Time Management leer je slimmer werken, prioriteiten stellen, hoe je grip krijgt op je werk, het beter kunt plannen en organiseren, en een gezond evenwicht kunt scheppen tussen je werk en je privéleven. Om dit te bereiken is de cursus Time Management ook voorzien van een e-learing en handige micro learnings die je na de training kunt blijven raadplegen.

Intake cursus time management

We willen aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de training Time Management worden jouw leerdoelen in kaart gebracht. Dit doen we aan de hand van vragen die gaan over persoonlijk leiderschap, effectiviteit en efficiency.

Jezelf leiding geven

De onderwerpen die aan bod komen zijn: Doelen, resultaten en prioriteiten; Delegeren, ‘Nee’ zeggen en onderhandelen; Tijdstelers herkennen en oplossen; Focus en concentratie; Overzicht creëren en de AIM methode®.

Learning by doing

Time management leer je vooral door te doen. Methodes uit de eerste bijeenkomst ga je toepassen in je eigen werksituatie. Je zult merken dat je snel resultaten boekt! Je ervaringen deel je met je trainer en medecursisten.

Workflow en efficiency

Het ontwikkelen van een efficiënt werkproces. De onderwerpen die aan bod komen zijn: Grip op e-mail, focus en stressreductie; Integratie in Outlook of Google Workspace; Breinvriendelijk en realistisch plannen.

E-learning en how to’s

Je start met een e-learning en je kunt na de training stof herhalen en oefenen in de online leeromgeving. Ook heb je toegang tot alle ‘how to’s’ en leermiddelen. Na voltooiing ontvang je een certificaat. 

Coaching en community

Het onwikkelen van effectieve gewoontes kost tijd. Daarom houd je toegang tot onze online community waar je met andere cursisten en je trainer vragen en ervaringen uit kunt wisselen. We blijven je coachen!

Laat stress je leven niet overnemen. Schrijf je vandaag in voor de cursus Time Management en leer hoe je controle over je werk kunt krijgen. Deze cursus time management met bewezen effect is ontworpen om drukke professionals zoals jij te helpen grip en overzicht op hun werk te krijgen, meer resultaten te bereiken met minder moeite, en een gezond evenwicht te scheppen tussen hun werk en privéleven.

De cursus time management kan ook op maat en incompany worden aangeboden

cursus time management

Kosten per deelnemer

Alle genoemde tarieven zijn inclusief leermiddelen (en arrangement indien de open training klassikaal wordt verzorgd. Wil je een cursus time managament voor 5 of meer deelnemers? Dan adviseren wij een incompanytraining (op maat). Een cursus time management op maat kan echter ook samengaan met projecten vanuit de organisatie. Directie en leidinggevenden kunnen worden betrokken bij de leerdoelen van de training.

In de cursus time management combineer je werken en leren. Wij stellen daarvoor een online leeromgeving beschikbaar. Wij adviseren een incompanytraining te verdelen over twee dagdelen, een reeks korte leerinterventies over een periode van enkele weken of maanden of een reeks korte workshops. Meer weten over de mogelijkheden? Bel 085 – 002 02 02 voor meer informatie!

Klassikaal

1 dag met arrangement
5 tot 12 deelnemers

€ 399,-

Live online

2 dagdelen
3 tot 10 deelnemers

€ 349,-

Incompanytraining

Vanaf 2 dagdelen
Maximaal 12 deelnemers

Vanaf € 180,-

Totaalprijs inclusief

E-learning time management
Online community
Arrangement

Indeling groep

We kunnen jou indelen op een andere startdatum en/of locatie. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas na jouw akkoord is je inschrijving definitief.

Annuleringskosten

Vanaf de 14e tot de 2e dag vóór de training: 75%, daarna 100%. Als je voor een vervanger zorgt worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Details

Kosten
Incompany vanaf € 900, - per dagdeel per groep
Open inschrijving € 495, - per deelnemer
 
Contactformulier