Cursus Time Management

Cursus Time Management: Werk slimmer in plaats van harder! Meld je aan en leer binnen 1 dag hoe je meer bereikt met minder moeite en 30% tijd bespaart.

9,3 starstarstarstarstar_half

Max. 12 deelnemers

€ 495,- per deelnemer

2 dagdelen of 1 dag

9,3 starstarstarstarstar_half

Max. 12 deelnemers

€ 495,- per deelnemer

2 dagdelen of 1 dag

cursus time management incompany training timemanagement cursus time management met MS Outlook
snelleescursus
Persoonlijke effectiviteit
cursus snelezen den haag
Onze cursus time management helpt je om jouw tijd optimaal te beheren en efficiënter te werken. Leer vaardigheden om stress te verminderen en je productiviteit te verhogen. Of je nu een professional bent die grip wil krijgen op zijn werkdag of een leidinggevende die zijn team wil laten excelleren, met deze cursus behaal je direct resultaat.

Opbrengst

Programma

Kosten

Incompany

Het resultaat van de cursus time management


Ben je op zoek naar manieren om je dagelijkse routine te verbeteren en je productiviteit te verhogen? Een cursus time management biedt tal van voordelen die je kunnen helpen om efficiënter en effectiever te werken. Hieronder vind je de zeven belangrijkste voordelen van een time management cursus.


Voordelen van de cursus Time Management

Meer productiviteit en efficiëntie

Door deze time management cursus te volgen, leer je technieken om meer werk te verzetten in minder tijd. Je richt je op taken die echt belangrijk zijn, wat leidt tot hogere productiviteit en efficiëntie. Met een goede planning en prioritering kun je je werkdag optimaal benutten.

Minder werkstress

Door je tijd beter te organiseren, verminder je de hoeveelheid stress die je ervaart. De cursus time management helpt je om een duidelijk overzicht van je taken te krijgen en een gestructureerde aanpak te hanteren. Dit zorgt ervoor dat je je minder overweldigd voelt en je stressniveau daalt.

Een betere Werk-Privé balans

Met deze cursus time management kun je een gezonde balans tussen werk en privé creëren. Je leert efficiënter te werken, waardoor je meer tijd overhoudt voor persoonlijke activiteiten, familie en hobby's. Dit helpt je om werk en privé in evenwicht te houden.

Meer focus en concentratie

Tijdens de cursus time management leer je technieken om afleidingen te minimaliseren en je focus te behouden. Dit leidt tot een verbeterde concentratie op je belangrijkste taken, wat de kwaliteit van je werk ten goede komt.

Je bereikt je doelen sneller

De cursus time management helpt je om duidelijke doelen te stellen en een gestructureerd plan te volgen. Hierdoor bereik je zowel persoonlijke als professionele doelen sneller en effectiever, wat zorgt voor een gevoel van voldoening en voortgang.

Je neemt betere beslissingen

Door de cursus time management leer je beter te beoordelen welke taken prioriteit hebben en welke kunnen worden uitgesteld of gedelegeerd. Dit leidt tot betere en snellere besluitvorming, waardoor je effectiever kunt werken.

Meer zelfvertrouwen en motivatie.

Het beheersen van je tijd en het behalen van je doelen verhoogt je zelfvertrouwen en motivatie aanzienlijk. Met de juiste time management vaardigheden voel je je meer in controle en gemotiveerd om je taken aan te pakken, wat leidt tot een positievere werkervaring.


Je bereikt meer met minder moeite

De cursus time management biedt jou dus tal van voordelen die bijdragen aan een efficiënter en stressvrij leven. Of je nu op zoek bent naar manieren om je productiviteit te verhogen, stress te verminderen, of een betere werk-privé balans te vinden, een time management cursus is de juiste keuze voor jou. Wil je je dagelijkse routine verbeteren en meer controle over je tijd krijgen? Schrijf je dan in voor de cursus time management en ontdek zelf de voordelen!

Inhoud van de cursus time management


De kracht van de cursus time management is dat je in korte tijd een heel hoog leerrendement bereikt. Dit komt door de bewezen effectieve didactiek, onmiddellijke toepassing in de praktijk en de kwaliteit van de trainers. Je leert niet alleen de theorie, maar past deze direct toe in je eigen werksituatie.


Programma time management

Leerdoelen van de time management cursus


Doelen stellen

Ontwikkel vaardigheden om realistische en haalbare doelen te stellen, zodat je jouw tijd effectief kunt beheren en resultaten kunt behalen.

Prioriteiten stellen

Gebruik de Eisenhower Matrix en andere bewezen methoden om taken te prioriteren en je tijd te besteden aan wat echt belangrijk is.

Gebruik van technologie

Leer praktisch te werken met digitale tools zoals Outlook of Google Workspace om je tijd te beheren en je productiviteit te verhogen, inclusief e-mail management.

Inbox to Zero

Leer hoe je snel, overzichtelijk en efficiënt e-mail beheert en elke dag eindigt met een opgeuimd Postvak In (Outlook en Gmail).

Omgaan met afleiding

Ontwikkel strategieën om afleidingen te minimaliseren en je focus en concentratie te behouden tijdens werk en studie.

Motivatie en discipline

Ontvang praktische tips om gemotiveerd en gedisciplineerd te blijven, specifiek om uitstelgedrag te voorkomen.

Planning en organisatie

Leer hoe je efficiënt gebruik kunt maken van agenda's, to-do lijsten en digitale tools om je dag te plannen en georganiseerd te blijven.

Mentale belasting reduceren

Ontdek hoe je je taken efficiënt en moeiteloos kunt volbrengen door rekening te houden met mentale belastbaarheid en je energieniveau.

Delegeren en grenzen stellen

Verkrijg technieken voor het effectief delegeren van taken en het delen van verantwoordelijkheden om je workload te verminderen.

Effectief communiceren

Begrijp het belang van duidelijke communicatie in time management en leer hoe je dit kunt verbeteren, inclusief grenzen stellen en 'nee' zeggen.

Reflectie en evaluatie

Ontdek het belang van regelmatige evaluatie van je time management strategieën en leer hoe je deze kunt verbeteren, zodat je jezelf kunt blijven verbeteren.


Opbouw van de cursus time management


01. Je begint met een e-learning time management basics

Vooraf begin je met een korte e-learning waarin de basis van time management wordt behandeld. Dit zorgt ervoor dat je snel over basiskennis beschikt die je praktisch leert toepassen tijdens trainingsbijeenkomsten. Hierdoor haal je maximaal rendement uit de training time management.


02. Dagdeel 1: Efficiënt werken

In het eerste dagdeel van de time management cursus ga je praktisch aan de slag met het ontwikkelen van een efficiënt werkproces. Overzicht creëren, handelingen automatiseren, het efficiënt gebruik maken van Outlook of google Workspace en de directe toepassing in je werk komen aan bod.


03. Dagdeel 2: Effectief en breinvriendelijk werken

In het tweede deel van de training leer je hoe je efficiënt kunt plannen, je energie en mentale belasting beheert en effectief communiceert. Ook leer je taken delegeren en het stellen van grenzen. Daarnaast leer je hoe je je werkproces regelmatig kunt evalueren en verbeteren.


04. Time management in de praktijk

Na de training time management leer je hoe je de methodiek aanpast aan jouw werksituatie. Dit doe je door toepassing van de leerstof. Om je daarbij te assisteren heb je minstens 3 maanden kosteloos toegang tot de online leeromgeving die je als naslagwerk kunt gebruiken.

Kosten voor deelname aan cursus time management


Onderstaande tarieven zijn van toepassing op alle varianten van de cursus time management. Het maakt dus niet uit of je met Outlook of Google Workspace werkt. Bij 5 of meer deelnemers, afkomstig van een organisatie, is een incompany cursus time management aan te bevelen.


Cursus time management klassikaal: € 495,-

 • E-learning vooraf
 • 1 dag op locatie met arrangement
 • Alle leermiddelen inbegrepen
 • Inclusief bewijs van deelname
 • Na afloop 3 maanden support via online community

Cursus time management online: € 445,-

 • E-learning vooraf
 • 2 dagdelen via ZOOM
 • Alle leermiddelen inbegrepen
 • Inclusief bewijs van deelname
 • Na afloop 3 maanden support via online community

Incompany cursus time management

Kosten € 1.900,- + reiskosten trainer


 • Maximaal 12 deelnemers
 • E-learning vooraf
 • 2 dagdelen op locatie bij opdrachtgever
 • Alle leermiddelen inbegrepen
 • Inclusief bewijs van deelname
 • Na afloop 3 maanden support via online community

Op zoek naar maatwerk?

De cursus time management kan helemaal naar wens worden aangepast. Bel (085) 002 02 02 of gebruik het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Incompany of maatwerk cursus time management


De cursus time management is als incompany training aangepast op de behoeften van jouw team en hun werksituatie. Er zijn echter nog meer voordelen die de time management training in eigen huis interessant maken.


Incompanytraining timemanagement

Voordelen incompany training time management


Op maat aangepast voor jouw team

Als je met vijf of meer deelnemers uit een bedrijf bent, raden we een incompany cursus time management aan. De training wordt volledig aangepast aan de specifieke behoeften van jouw team vraagstukken die spelen. Dit zorgt voor een hoog leerrendement.

Lagere opleidingskosten per deelnemer

Bij 5 of meer deelnemers zijn de opleidingskosten per deelnemer aanzienlijk lager dan bij individuele inschrijvingen voor een open training time management. Dit maakt de cursus time management ook nog eens kostenefficiënt.

Minder lang weg van de werkplek

Een incompany cursus time management wordt op een door jou gekozen locatie en tijd gehouden, waardoor deelnemers minder lang afwezig zijn van hun werkplek en verstoringen van het werkproces minimaliseert.

Andere formats zijn mogelijk

Heb je liever een workshop time management van enkele uren of een uitgebreide training time management van 4 dagdelen. De cursus time management is modulair opgebouwd en kan naar wens worden aangepast.


Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over de training of ben je op zoek naar een cursus time management voor jouw bedrijf? Neem contact op. Bel (085) 002 02 02 of gebruik het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

100% tevredenheidsgarantie

Bij Timension geloven we in de kracht van onze time management cursus. Daarom bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je na het volgen van de cursus de leerdoelen niet bereikt hebben, dan zorgen wij ervoor dat je persoonlijke begeleiding krijgt.

Kosteloze follow up

Wij weten dat time management een doorlopend leerproces is en daarom bieden we onbeperkte follow-up ondersteuning aan na de cursus. Dit betekent dat je op elk moment na de cursus met je vragen bij ons terecht kunt en je toegang blijft houden tot de online learning community met leermiddelen. 

Slim werken begint met slim leren

Bij Timension leer je met een bewezen effectieve didactiek.

Bij Timension ben je verzekerd van een cursus time management die niet alleen effectief is, maar ook aansluit op jouw persoonlijke behoeften en doelen. Samen met onze zeer deskundige trainers werk je aan blijvende verbeteringen in je productiviteit en werkplezier.

Veelgestelde vragen

Wat is time management?expand_more

Time management betekent je tijd efficiënt indelen om productiever te zijn en stress te verminderen. Een cursus time management leert je technieken zoals prioriteiten stellen, plannen, en omgaan met afleidingen, om dagelijkse activiteiten beter te organiseren en je doelen sneller te bereiken.

Voor wie is de cursus?expand_more

De cursus time management is geschikt voor professionals, studenten en leidinggevenden die hun productiviteit willen verhogen en hun tijd beter willen beheren. Het is ideaal voor iedereen die streeft naar een efficiëntere werk-privébalans en meer resultaat.

Voordelen van de cursus?expand_more

Een time management training biedt praktische technieken om je tijd efficiënter te gebruiken. Je wordt productiever, vermindert stress en verbetert je werk-privébalans. Dit leidt tot betere prestaties op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Hoe lang duurt de cursus?expand_more

De duur van de cursus time management is meestal twee dagdelen. Dit geeft voldoende tijd om de belangrijkste technieken te leren en toe te passen, zodat je direct resultaat ziet in je dagelijkse werkzaamheden. Bij maatwerk kan de duur worden aangepast.

Wat kost de cursus?expand_more

Bij Timension kost de cursus time management €495 voor klassikale training en €445 voor online training. Dit is inclusief alle leermiddelen en een certificaat van voltooiing, wat de investering in je professionele ontwikkeling waard maakt. Bij een incompanytraining zijn de kosten per deelnemer kostenefficiënter.

Wat leer ik in de cursus?expand_more

In de cursus time management leer je prioriteiten stellen, plannen, delegeren, omgaan met afleidingen en het gebruik van digitale tools (Outlook en Google Workspace). Deze vaardigheden helpen je om je tijd beter te beheren en je productiviteit te verhogen.

Vereisten voor deelname?expand_more

Er zijn geen specifieke vereisten voor deelname aan de cursus time management. Iedereen, ongeacht hun huidige niveau van time management vaardigheden, kan profiteren van de technieken en methoden die in de cursus worden aangeboden.

Hoe meld je je aan?expand_more

Meld je aan voor de cursus time management via de website van Timension. Vul het online aanmeldingsformulier in en vertuur je aanmelding of neem telefonisch contact op om snel te starten met het verbeteren van je time management vaardigheden.

Krijg je een certificaat?expand_more

Ja, na voltooiing van de cursus time management ontvang je een certificaat van Timension. Dit certificaat is een waardevolle toevoeging aan je professionele ontwikkeling en kan helpen bij carrière- en functieverbetering.

Zijn er online cursussen?expand_more

Ja, Timension biedt flexibele online cursussen time management aan. Deze kunnen gevolgd worden vanuit huis of kantoor via het ZOOM-platform, waardoor je de training kunt aanpassen aan je eigen schema.

Gebruikte methoden?expand_more

De cursus time management van Timension gebruikt een actieve vorm van leren: uitleg en oefeningen wisselen elkaar af. Er is ruimte voor discussie en toepassing in de praktijk. Deze interactieve en praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat je de geleerde technieken direct kunt toepassen.

Toepassing na de cursus?expand_more

Na de cursus kun je de geleerde technieken direct toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Timension biedt je na de trainingsbijeenkomsten een online leeromgeving voor voortdurende ondersteuning, zodat je je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen.

Annulering en terugbetaling?expand_more

Bij Timension gelden soepele annuleringsvoorwaarden voor de cursus time management. Neem contact op met Timension voor de voorwaarden, garanties en details over annulering en terugbetalingen om je mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen deelnemers?expand_more

Deelnemers van de cursus time management bij Timension waarderen de innovatieve en praktische aanpak en de toepasbaarheid van de vaardigheden. Ze melden een verhoogde productiviteit en verminderde stress, wat hun algehele werktevredenheid verbetert.

Incompany cursus mogelijk?expand_more

Ja, Timension biedt incompany trainingen aan die op maat worden gemaakt voor de specifieke behoeften van jouw organisatie. Dit zorgt voor gerichte en effectieve training die direct toepasbaar is in de werkomgeving.

Aanmelden

Incompany offerte aanvragen
Cursus Time Management

Cursus Time Management

In deze cursus time management, leer je binnen 1 dag de juiste prioriteiten stellen en effectief en efficiënt werken, zodat je meer vrije tijd over houdt.

Lees meer
Cursus Inbox Zero E-mail Training

Cursus Inbox Zero E-mail Training

De cursus Inbox Zero is een e-mail training die zorgt voor grip op e-mail en taken en rust in je hoofd. Deze training is ook uitermate geschikt als incompanytraining.

Lees meer
Gratis Cursus Time Management

Gratis Cursus Time Management

Bereik sneller resultaten: volg de gratis cursus time management! Leer door deze e-learning 3 belangrijke principes waarmee je meer bereikt met minder moeite.

Lees meer