Cursus Creatief Denken

Na de cursus creatief denken bedenk je nieuwe ideeën wanneer dat jij dat wilt, in plaats van hopen tot een goed idee te binnen schiet.

9,1 starstarstarstarstar_half

Incompany

€ 2.495,-

1 dag

9,1 starstarstarstarstar_half

Incompany

€ 2.495,-

1 dag

cursus snellezen en mindmapping
inbox zero e-mail training cursus time management training snellezen en mindmappen training timemanagement met MS Outlook
cursus creatief denken ASML
cursus timemanagement met MS Outlook cursus time management

Ontdek hoe je met innovatieve technieken nieuwe oplossingen kunt bedenken en problemen kunt oplossen met de Cursus Creatief Denken. Leer buiten de gebaande paden te denken en stimuleer je creativiteit. Of je nu deelneemt aan onze online trainingen of kiest voor een live sessie, je zult echt ‘out of the box’ leren denken. Onze cursus is praktisch, inspirerend en aansprekend. Ga aan de slag, ontwikkel je creatieve vaardigheden en bereik je doelen sneller.

Inhoudexpand_more

Aanpakexpand_more

Resultaatexpand_more

Tariefexpand_more

Ontwikkel denkfocus

 • Begrijp het belang van een scherpe denkfocus.
 • Formuleer een effectieve focus voor denken.
 • Gebruik denkfocus om creativiteit te stimuleren.

Patroondoorbrekend denken

 • Leer drie technieken om denkpatronen te breken.
 • Gebruik deze technieken voor out-of-the-box denken.
 • Stimuleer creativiteit met patroondoorbrekend denken.

Soorten ideeën herkennen

 • Leer verschillende soorten ideeën te herkennen.
 • Maak vage ideeën concreet en bruikbaar.
 • Genereer nieuwe ideeën door herkenning.

Creativiteit structureren

 • Begrijp het belang van gestructureerde creativiteit.
 • Leer flexibel denken en creativiteit vormgeven.
 • Van divergeren naar convergeren.

Onderscheidende ideeën

 • Bedenk veel unieke ideeën in korte tijd.
 • Begrijp waarom één idee geen idee is.
 • Gebruik meerdere ideeën voor effectief creatief denken.

Afstemming vooraf

Voordat we beginnen, zorgen we voor een grondige afstemming. We willen precies begrijpen wat je wilt bereiken met de Cursus Creatief Denken. Samen brengen we je leerdoelen in kaart. Daarnaast besteden we aandacht aan het identificeren van de specifieke behoeften van je doelgroep. Op deze manier zorgen we ervoor dat de training zo relevant en effectief mogelijk is.

Aanpassing van de training

Na de afstemming kijken we of aanpassingen aan de training nodig zijn. We zijn flexibel en kunnen de training aanscherpen om beter aan te sluiten bij je doelen. Onze aanpak is erop gericht om een op maat gemaakte ervaring te bieden die voldoet aan je specifieke behoeften en verwachtingen.

Interactieve en praktische training

Tot slot verzorgen we een interactieve en praktische training. We geloven dat je het beste leert door te doen. Daarom is onze Cursus Creatief Denken ontworpen om je actief te betrekken en je nieuwsgierigheid en creatieve denkvermogen te stimuleren. We bieden je de tools en technieken die je nodig hebt om je creativiteit in de praktijk te brengen.

Ontketen je creatieve denkkracht

Na het voltooien van de Cursus Creatief Denken, zul je merken dat je creatieve denkkracht aanzienlijk is toegenomen. Je zult in staat zijn om buiten de gebaande paden te denken en kansen te zien waar anderen moeilijkheden ervaren. Dit zal je in staat stellen om innovatieve oplossingen te bedenken voor complexe zakelijke uitdagingen.

Word een meester in flexibel denken

Een ander belangrijk leerdoel van de cursus is het ontwikkelen van flexibel denken. Je zult leren hoe je je denkproces kunt vormgeven in zowel ingewikkelde als minder ingewikkelde vraagstukken. Dit vermogen om flexibel te denken zal je helpen om je aan te passen aan veranderende zakelijke omstandigheden en om effectief te reageren op nieuwe uitdagingen.

Zet je creativiteit om in actie

Tot slot zal de Cursus Creatief Denken je leren hoe je je vernieuwde creatieve denkvermogen kunt toepassen in een zakelijke context. Je zult leren hoe je vernieuwende ideeën succesvol kunt implementeren in je organisatie. Dit zal je in staat stellen om een drijvende kracht te zijn achter innovatie en verandering binnen je team of organisatie.

Incompanytraining

De Cursus Creatief Denken bieden wij alleen als incompanytraining aan. Een training van een hele dag is een investering van € 2.495,-. De reiskosten van de trainer worden apart in rekening gebracht. Alle leermiddelen zijn inbegrepen.

Wil je online trainen?

De Cursus Creatief Denken kan ook online worden verzorgd. Dit is handig wanneer medewerkers vanuit huis werken of als de training in twee dagdelen wordt aangeboden. De online training kan op maat worden aangepast.

Maatwerk is mogelijk

De Cursus Creatief Denken kan op maat worden aangepast. Het is mogelijk om bijvoorbeeld te werken met bestaande vraagstukken die spelen binnen jouw organisatie. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld korte inspiratiesessies te organiseren in de vorm van bijvoorbeeld een compacte workshop.

Vragen? Neem contact op!

Wil je meer weten over de training of ben je op zoek naar een Cursus Creatief Denken voor jouw bedrijf? Neem contact op. Bel (085) 002 02 02 of gebruik het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Incompany offerte aanvragen