Hybride Werken

Hybride werken en de inzet van de juiste technologie, balans tussen werk en privé, de thuiswerkplek, leidinggeven en samenstelling van teams.

Nieuwe artikelen

Abonneer je op onze kennisbank

Naam(Vereist)

Populair

De 9 teamrollen van Belbin

Teamrollen van Belbin geven jou inzicht in je relaties, verminderen stress, maken van jou een betere collega en helpen je verder in je carrière. Met een Belbin test kun je achter jouw teamrollen komen.

Working Out Loud: 8 bewezen tips

Werk efficiënt samen door Working Out Loud toe te passen. Het voorkomt dubbel werk, het bespaart tijd en het maakt mensen en organisaties slimmer!

Social Objectives en een social intranet

Social Objectives en een social intranet

Door slim gebruik te maken van het social web en enterprise social networks kun je ervoor zorgen dat mensen makkelijker hun taken kunnen voltooien en dat de organisatie zelflerend wordt. Wat hierbij helpt is om als organisatie zogenaamde social objectives te benoemen.

Information overload

Information overload

Information overload is spanning door teveel informatieaanbod. Information overload ontstaat als meer informatie verwerkt moet worden dan men aankan.

Kanban methode: bewezen effectief!

Kanban methode uitgelegd. Wat is de Kanban methode en wat kun je ermee in je eigen werksituatie? Kanban is geschikt om taken overzichtelijk te organiseren.