Een werkweek van 4 uur

Ontsnap aan de 9-tot-5-mentaliteit en leid een rijk leven na het lezen van Een werkweek van 4 uur van Tim Ferris.
Door: Bas Hoorn

In het kort: Een werkweek van 4 uur

Vergeet het oude concept van hard werken tot aan je pensioen en stel je spannende levensplannen niet uit. Dit is het credo van Een werkweek van 4 uur (The four hour workweek).

Vraag Timothy Ferriss wat hij aan het doen is, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt: ‘skiën in de Andes’, ‘duiken in Panama’ of ‘tangodansen in Buenos Aires’. Ferriss heeft namelijk het achterhaalde idee van ‘eerst werken, dan leven’ ingeruild voor een rijk leven in het hier en nu. Niet geld stelt je daartoe in staat, maar de nieuwe economische factoren tijd en mobiliteit.

Wacht niet langer, zeker niet in tijden van economische onzekerheid. En vergeet het achterhaalde idee van werken tot je pensioen. Of je nu die grote wereldreis wilt maken, een maandelijks salaris van vijf cijfers wilt met zo weinig mogelijk inspanning, of gewoon minder wilt werken en meer wilt genieten – Een werkweek van vier uur geeft het antwoord.

Dit revolutionaire boek wijst je de weg naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed, of je nu een overwerkte loonslaaf bent of een ondernemer die klem zit in het succes van zijn bedrijf. Leer jezelf een andere mindset aan en denk na over effectief en efficiënt werken en breng het in de praktijk.

Over Timothy Ferriss

Timothy Ferriss (1978) is gastdocent aan Princeton University en runt een multinational – terwijl hij voornamelijk op reis is. Hij spreekt zes talen, is wereldrecordhouder tangodansen en nationaal kampioen Chinees kickboxen.

Heb je een hekel aan lezen?

Dan mis je echt wat! Een werkweek van 4 uur is weliswaar niet het beste managementboek (daar kan er maar een van zijn) maar het is wel een echte “must read”. Wist je al dat je na een cursus Snellezen in staat bent om dit boek met behoud van begrip binnen 2,5 uur te lezen? Dat is minder dan 4 uur!

Lees een werkweek van 4 uur

Abonneer je op onze kennisbank

Naam(Vereist)

Cursus Time Management

  • Bereik meer met minder moeite
  • Ook incompany en op maat

 

Bekijk cursus arrow_forward