Inzichten: Microsoft Outlook

Microsoft Outlook is een programma dat onderdeel is van het pakket Microsoft Office voor Windows. Het is een personal information manager en e-mailclient.

Outlook taak met bijlage maken

Outlook taak met bijlage maken

Outlook bijlage in een taak toevoegen? Doen! Ook andere bijlagen kun je toevoegen zoals documenten. Dat zorgt voor veel meer overzicht. Bekijk de video.

Lees meer
Taak maken van e-mail Outlook

Taak maken van e-mail Outlook

Taak maken van e-mail Outlook. Een manier om grip op werk te krijgen is snel e-mail omzetten naar taken. Iedereen met Outlook kan een taak maken van e-mail.

Lees meer