Outlook agenda: taken tonen en efficiënt plannen

Taken kun je in de Outlook agenda zichtbaar maken. Dat werkt handig en snel want je kunt makkelijker je week plannen. Bekijk hier hoe je dat doet.
Outlook agenda en taken tonen

Taken in de Outlook agenda zetten

Plan sneller en flexibeler

Taken in de Outlook agenda zichtbaar maken kan ik iedereen aanraden omdat het maken van een dagplanning een stuk makkelijker wordt. Tijdens een training leren wij cursisten niet voor niets dat alleen al het werken met takenlijsten hen 30% productiever maakt.

Het grote voordeel van taken zichtbaar in de agenda maken is dat plannen een stuk makkelijker wordt. Je hebt veel meer overzicht en grip en je kunt de taken op een neer in de week schuiven en bij de juiste dag onderbrengen. Pas het vooral toe, je zal merken dat je wanneer je de taken in je Outlook agenda ziet veel makkelijker zal plannen. Je wordt flexibeler en toch krijg je op tijd je taken af. Ben je voornemens MS Outlook te installeren; check dan vooraf de systeemvereisten.

BCC - Toe aan een nieuwe laptop?

E-mail en Outlook tips & tricks

Werk slimmer met Outlook

1. Outlook vandaag aanpassen
  2. Mappen maken in Outlook
  3. De inbox leegmaken in weinig tijd
  4. Categorieën maken en aanpassen
  5. E-mail archiveren met kleurcategorieën
  6. Taak maken van een e-mail
  7. Van e-mail met bijlage(n) naar een taak
  8. Een Outlook taak met bijlage maken
  9. Taken in de Outlook agenda tonen
  10. Outlook tip: e-mail coaching tips

Leestip: Handboek Outlook 2021

Outlook 2021 is een veelzijdig, uitgebreid en krachtig programma dat u gebruikt om te e-mailen, uw agenda te beheren, taken te plannen en contacten te onderhouden. Dit Handboek is volledig geactualiseerd voor de 2021-editie en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden van de software. De auteur loodst u speels door de verschillende functies van het programma en de hoofdstukken worden telkens afgesloten met vragen en oefeningen; zo krijgt u Outlook 2021 snel in de vingers.