Outlook agenda: taken tonen en plannen

Taken kun je in de Outlook agenda zichtbaar maken. Dat werkt handig en snel want je kunt makkelijker je week plannen. Bekijk hier hoe je dat doet.
Outlook agenda en taken tonen

Taken in de Outlook agenda zetten

Plan sneller en flexibeler

Taken in de Outlook agenda zichtbaar maken kan ik iedereen aanraden omdat plannen een stuk makkelijker wordt. In de cursus Timemanagement leren wij cursisten niet voor niets dat alleen al het werken met takenlijsten hen 30% productiever maakt. Het grote voordeel van taken zichtbaar in de agenda maken is dat plannen een stuk makkelijker wordt. Je hebt veel meer overzicht en grip en je kunt de taken op een neer in de week schuiven en bij de juiste dag onderbrengen. Pas het vooral toe, je zal merken dat je wanneer je de taken in je Outlook agenda ziet veel makkelijker zal plannen. Je wordt flexibeler en toch krijg je op tijd je taken af. Ben je voornemens MS Outlook te installeren; check dan vooraf de systeemvereisten.

E-mail en Outlook tips & tricks

Werk slimmer met Outlook

  1. Outlook vandaag aanpassen
  2. Mappen maken in Outlook
  3. De inbox leegmaken in weinig tijd
  4. Categorieën maken en aanpassen
  5. E-mail archiveren met kleurcategorieën
  6. Taak maken van een e-mail
  7. Van e-mail met bijlage(n) naar een taak
  8. Een Outlook taak met bijlage maken
  9. Taken in de Outlook agenda tonen
  10. Outlook tip: e-mail coaching tips

Wil jij meer uit Outlook en jezelf halen?

Meld je aan voor de cursus Timemanagement Met Outlook of voor de cursus Inbox Zero. Deze trainingen kunnen ook op maat als incompanytrainingen worden verzorgd.