Outlook Vandaag: overzicht in 1 scherm

Lees hoe je Outlook Vandaag kunt aanpassen zodat je in één oogopslag overzicht hebt over je e-mails, taken en afspraken.
Categorie(ën): Outlook tips
Outlook Vandaag aanpassen

Hoe kun je Outlook Vandaag aanpassen?

Maak een dagelijkse samenvatting

Een van de standaard onderwerpen in een cursus waarin je leert om effectief en efficiënt te werken is dat overzicht bijdraagt aan productiviteit. Naast een duidelijke mappenstructuur zorgt Outlook Vandaag ook voor overzicht! Het is namelijk de startpagina van waaruit je kunt werken. Het is de samenvatting van afspraken in je agenda, je taken en nieuwe e-mails.

Outlook Vandaag past zich altijd vanzelf aan jouw werksituatie aan. Het belangrijkste voordeel van het Outlook Vandaag scherm is dat je snel overzicht hebt. Je weet meteen wat jou vandaag te wachten staat. Outlook Vandaag werkt het beste wanneer je ervoor zorgt dat het standaard opstart zodra je Outlook opent. Bekijk vooral de video voor instructies!

BCC - Toe aan een nieuwe laptop?

E-mail en Outlook tips & tricks

Werk slimmer met Outlook

1. Outlook vandaag aanpassen
  2. Mappen maken in Outlook
  3. De inbox leegmaken in weinig tijd
  4. Categorieën maken en aanpassen
  5. E-mail archiveren met kleurcategorieën
  6. Taak maken van een e-mail
  7. Van e-mail met bijlage(n) naar een taak
  8. Een Outlook taak met bijlage maken
  9. Taken in de Outlook agenda tonen
  10. Outlook tip: e-mail coaching tips

Leestip: Handboek Outlook 2021

Outlook 2021 is een veelzijdig, uitgebreid en krachtig programma dat u gebruikt om te e-mailen, uw agenda te beheren, taken te plannen en contacten te onderhouden. Dit Handboek is volledig geactualiseerd voor de 2021-editie en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden van de software. De auteur loodst u speels door de verschillende functies van het programma en de hoofdstukken worden telkens afgesloten met vragen en oefeningen; zo krijgt u Outlook 2021 snel in de vingers.