BYOD betekenis en uitleg. Wat is BYOD?

BYOD staat voor Bring Your Own Device, ook wel BYOT (Bring Your Own Technology) genoemd. Bij organisaties die Het Nieuwe Werken goed invoeren is vaak sprake van gedegen BYOD beleid.BYOD is een groeiende trend en houdt in dat werknemers hun eigen apparaten meenemen naar het werk. Een smartphone is hiervan het meest voorkomende voorbeeld.

future work skills

Werk innovatiever na de training future work skills.

Homepage » Future Work Skills » BYOD betekenis

Voordelen BYOD

Organisaties met een BYOD initiatief willen werknemers stimuleren hun eigen apparaten te gebruiken om toegang te krijgen tot zakelijke documenten. Het maakt flexibel werken mogelijk, zonder hoge kosten.

Door BYOD te stimuleren willen organisaties de productiviteit verhogen en de kosten verlagen. Een ander voordeel is het gebruiksgemak van eigen apparatuur.

Nadelen BYOD

Er zijn veel verschillende apparaten en besturingssystemen op de werkvloer. Het kan minder goed gereguleerd worden en gevoelige informatie kan daardoor minder veilig zijn wat een risico kan vormen.

BYOD beleid

BYOD beleid is tegenwoordig voor iedere organisatie noodzakelijk en vormt een ware uitdaging voor IT managers. Wanneer het om het primaire proces gaat moeten er bijvoorbeeld afspraken worden gemaakt over werken in de cloud, werken met een remote desktop en bescherming van informatie.

Daarnaast is het logisch dat medewerkers een BYOD vergoeding krijgen aangezien ze eigen middelen inzetten om hun werk uit te voeren.

Ontvang gratis tips & tricks

Haal meer uit je tijd en jezelf met onze gratis tips & tricks

Contactgegevens

Bezoekadres

BCN Utrecht CS
Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht

Secretariaat & klantenservice

T (085) 002 02 02
E klantenservice@timension.nl

Zorgeloos aanmelden

Tot drie weken voor de training mag je kosteloos annuleren. Een vervanger sturen mag altijd. Alle leermiddelen, het arrangement, deelnamecertificaat en benodigde parkeerkaarten zijn in het tarief inbegrepen.

Vragen?

Bel (085) 002 02 02 of vul het formulier in.

Share This