Cursus Future Work Skills

In onze trainingen worden future work skills opgenomen. Bewezen principes worden gecombineerd met de meest recente inzichten.

9,1 starstarstarstarstar_half

Incompany

Kosten: Op aanvraag

1 tot 3 dagen

9,1 starstarstarstarstar_half

Incompany

Kosten: Op aanvraag

1 tot 3 dagen

cursus snellezen en mindmapping
cursus future work skills NS
cursus timemanagement personal kanban methode yacht
cursus timemanagement met MS Outlook cursus time management

Ontdek de toekomst van werk met Future Work Skills. In een wereld waar technologie en banen voortdurend veranderen, bieden wij de tools en strategieën die je nodig hebt om voorop te blijven lopen. Mis deze kans niet om jezelf voor te bereiden op de toekomst. Al onze trainingen zijn ontworpen om je te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om succesvol te zijn in de toekomst. Wil je meer weten over een cursus Future Work Skills of een of meer van deze skills integreren in een training? Neem vrijblijvend contact op.

Inhoudexpand_more

Aanpakexpand_more

Resultaatexpand_more

Tariefexpand_more

Beeld- en oordeelsvorming

Sociale intelligentie

Vernieuwen en aanpassen

Omgaan met cultuurverschillen

Probleemoplossend denken

Multimediaal content creëren

Transdisciplinair werken

Design mindset

Cognitieve belasting managen

Virtual collaboration

Integratie in bestaande trainingen

Future Work Skills worden geïntegreerd in onze huidige trainingen. Samen bepalen we welke trainingen het beste aansluiten bij jouw behoeften en welke aanpassingen nodig zijn om de gewenste leerdoelen te bereiken. In de training(en) willen we op een logische manier deze essentiële vaardigheden integreren.

Bestaand trainingsaanbod

Al onze trainingen die gericht zijn op het ontwikkelen van soft skills omvatten sowieso een of meer Future Work Skills als leerdoel.

Maatwerk trainingen

Als het huidige aanbod niet volledig aansluit bij jouw behoeften, ontwikkelen we een op maat gemaakte training. Deze is specifiek gericht op het bijbrengen van de Future Work Skills die jij nodig hebt.

Gereed voor nu en de toekomst van werk

Met de beheersing van Future Work Skills wordt jouw werk, na onze trainingen, een stuk eenvoudiger. De vaardigheden die je leert stellen je in staat om snel aan te passen aan veranderingen, efficiënt problemen op te lossen en gemakkelijk samen te werken met verschillende collega's in diverse teams. Je zult merken dat je minder tijd besteedt aan het worstelen met nieuwe omstandigheden en meer tijd aan het daadwerkelijk uitvoeren van 'high impact' taken.

Blijf niet achter maar loop voor!

De arbeidsmarkt verandert snel en het is belangrijk om bij te blijven. Future Work Skills zijn de vaardigheden die je nodig hebt om relevant te blijven in de toekomst van werk. Door deze vaardigheden jezelf eigen te maken, voorkom je dat je achterblijft en zorg je ervoor dat je altijd klaar bent voor de volgende stap in je carrière.

Bestaande trainingen of maatwerk?

Bekijk ons cursusaanbod. Omdat Future Work Skills onderdeel uitmaken van de meeste van onze trainingen zijn de incompanytarieven van deze trainingen van toepassing. Voor een training op maat worden ontwikkelkosten in rekening gebracht.

Vragen? Neem contact op!

Bel (085) 002 02 02 of gebruik het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Incompany offerte aanvragen