Cursus Design Thinking

In deze Cursus Design Thinking leer je hoe je creativiteit structuur geeft en innovatief denken en business denken met elkaar verbindt.

9,3 starstarstarstarstar_half

Incompany

€ 4.995,-

4 dagdelen

9,3 starstarstarstarstar_half

Incompany

€ 4.995,-

4 dagdelen

training design thinking ministerie van defensie
training design thinking Agruniek Rijnvallei
training design thinking woonstad rotterdam
training design thinking ROC Aventus

Wil je vooroplopen in innovatie en creativiteit? Onze Cursus Design Thinking biedt je de kans. Leer van ervaren docenten en ontwikkel vaardigheden die essentieel zijn voor de hoogopgeleide professional van nu. Mis de kans niet om je organisatie te transformeren met nieuwe producten en diensten die echt aansluiten bij de behoeften van je klanten. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de voordelen van Design Thinking.

Inhoudexpand_more

Aanpakexpand_more

Resultaatexpand_more

Tariefexpand_more

Inleiding tot Design Thinking

 • Begrijpen van de basisprincipes
 • Leren over het belang van empathie
 • Ontdekken van de vijf fasen van Design Thinking

Empathie en onderzoek

 • Leren hoe je de behoeften van gebruikers kunt begrijpen
 • Technieken voor effectief onderzoek
 • Het belang van observatie en interviewtechnieken

Ideeën genereren

 • Technieken voor brainstorming en ideeën genereren
 • Het belang van diversiteit in het creatieve proces
 • Leren hoe je ideeën kunt selecteren en verfijnen

Prototyping

 • Het belang van snelle prototyping
 • Leren hoe je ideeën kunt visualiseren
 • Feedback verzamelen en itereren op prototypes

Testen en itereren

 • Het belang van testen in Design Thinking
 • Leren hoe je feedback kunt verzamelen en interpreteren
 • Het proces van iteratie en verbetering

Begin van jouw Design Thinking traject

Voordat we starten, willen we precies weten wat je wilt bereiken met de Cursus Design Thinking. Samen stellen we je leerdoelen vast en identificeren we de specifieke behoeften van je doelgroep. Het doel is om een training aan te bieden die perfect aansluit bij jouw behoeften en ambities.

Op maat gemaakte training

Na de initiële afstemming passen we de training aan jouw behoeften aan. We zijn flexibel en hebben de flexibiliteit en expertise om als het nodig is de inhoud van de cursus tijdens het traject aan te passen. Zo blijven we continu aangesloten bij jouw doelen.

Interactieve en hands-on ervaring

We bieden we een interactieve en praktijkgerichte training. We geloven dat je het beste leert door te doen. Daarom is onze Cursus Design Thinking ontworpen om je actief te betrekken en je probleemoplossend vermogen te stimuleren. We werken daarom het liefst aan actuele uitdagingen voor jouw organisatie.

Inzicht in Design Thinking

Na het afronden van de cursus heb je een diepgaand inzicht in Design Thinking. Je begrijpt de vijf fasen van Design Thinking: empathie, definitie, ideevorming, prototype en testen. Je hebt de vaardigheden om complexe problemen op een creatieve en gebruikersgerichte manier op te lossen.

Praktische toepassing van Design Thinking

Je hebt geleerd hoe je Design Thinking in de praktijk kunt toepassen. Je kunt nu je eigen prototypes maken en testen, en je hebt de tools om feedback te verzamelen en te interpreteren. Je bent klaar om je ideeën tot leven te brengen en je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Laat deze kans om je concurrentie voor te blijven niet aan je voorbijgaan.

Implementatie van Design Thinking in je organisatie

Je bent nu in staat om Design Thinking in je eigen organisatie te implementeren. Je kunt je team begeleiden door het Design Thinking-proces en je hebt de vaardigheden om een cultuur van innovatie en creativiteit te bevorderen. Mis de kans niet om een leider in innovatie te worden en je organisatie naar succes te leiden.

Incompanytraining

De Cursus Design Thinking bieden wij alleen als incompanytraject aan. Een training van twee dagen is een investering van € 4.995,-. De reiskosten van de trainer worden apart in rekening gebracht. Alle leermiddelen zijn inbegrepen.

Wil je online trainen?

De Cursus kan ook online worden verzorgd. Dit is handig wanneer medewerkers vanuit huis werken of als de training over een aantal dagdelen wordt verspreid.

Maatwerk is het advies

Het leerrendement is het hoogst als tijdens de cursus actuele vraagstukken worden behandeld. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld korte inspiratiesessies te organiseren in de vorm van bijvoorbeeld een compacte workshop.

Vragen? Neem contact op!

Wil je meer weten over de training of ben je op zoek naar een Cursus Design Thinking voor jouw bedrijf? Neem contact op. Bel (085) 002 02 02 of gebruik het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op