Elementaire gewoontes

Elementaire gewoontes zijn heel effectief als ze bijdragen aan jouw doelen. In dit boek leer je hoe je effectieve gewoontes aanleert.
bedrijfstrainingen
Elementaire gewoontes James Clear

In het kort: Elementaire gewoontes van James Clear

Het meest complete boek over hoe je slechte gewoontes afleert en goede gewoontes aanleert, door bestsellerauteur James Clear

Het maakt niet uit wat je doelen zijn; dit boek geeft je een bewezen manier om jezelf – elke dag – te verbeteren. Het is dan ook een belangrijk boek als je een positieve leefstijlverandering nastreeft.

Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Het probleem is het systeem dat je gebruikt. Slechte gewoontes blijf je herhalen niet omdat jij niet wilt veranderen, maar omdat je de verkeerde methode gebruikt. Elementaire gewoontes biedt een bewezen methode die zorgt dat je eindelijk je gewoontes kunt aanpassen.

Na drie jaar onderzoek heeft James Clear met behulp van theorieën uit de biologie, psychologie en neurowetenschap de ultieme gids geschreven, waardoor ongewenste gewoontes verdwijnen en je veel makkelijker met je goede gewoontes aan de slag gaat.

Over James Clear

James Clear’s werk is besproken in The New York times, time, Entrepeneur en bij CBS This Morning. Ook wordt zijn werk gebruikt in colleges op verschillende universiteiten over heel de wereld. Zijn website jamesclear.com trekt daarnaast miljoenen bezoekers per maand en zijn mailinglist bevat honderduizenden abonnees. Hij heeft The Habits Academy opgericht. Dit is een leeromgeving voor mensen en organisaties die effectieve gewoontes willen aanleren in hun werk en privéleven.

Bestel Elementaire gewoontes

$

Neem contact op

Bereik meer met minder moeite

Bereik meer met minder moeite

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!

Share This