Remote Werken

Weet jij hoe je van hybride en remote werken een succes maakt? Leer hoe jij en je medewerkers hierin kunnen excelleren!

Beoordeling
opleider: 9,3

starstarstarstarstar_half

cursus time management incompany training timemanagement cursus time management cursus time management met MS Outlook
cursus time management met IBM Notes
cursus time management
cursus time management voor Deltares

Remote werken is meer dan thuiswerken

Remote werken is een nieuwe manier van werken die je de vrijheid geeft om te kiezen waar en wanneer je werkt. De voordelen? Je bepaalt je eigen schema, bespaart reistijd en geniet van een betere balans tussen werk en privé. Maar hoe zorg je ervoor dat je effectief blijft? Lees verder op deze pagina en ontdek ons trainingsaanbod om het meeste uit remote werken te halen. Vraag een kosteloos adviesgesprek aan via ons contactformulier of bel ons op (085) 002 02 02.

Hoe werkt remote werken?expand_more

Hoe werkt remote werken?

Remote werken, ook wel bekend als online samenwerken, biedt je de vrijheid om buiten het traditionele kantoor te werken. Met de juiste tools en technologie kun je vanuit elke locatie werken. Het gaat om het vinden van een balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Je voert je taken effectief uit zonder fysiek op kantoor te zijn. Dit nieuwe werken is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden, mede door technologische vooruitgang en veranderende werkethiek.

Wat zijn remote werkzaamheden?expand_more

Wat zijn remote werkzaamheden?

Remote werkzaamheden omvatten alle taken die je op afstand kunt uitvoeren. Dit kan variëren van online vergaderingen en projectbeheer tot het schrijven van rapporten. Met de juiste hybride werkmethode en tools kun je effectief en efficiënt werken, ongeacht waar je bent. Het stelt professionals in staat om flexibeler te zijn in hun dagelijkse routines en biedt bedrijven de mogelijkheid om een breder scala aan talenten te bereiken.

Wat zijn de voordelen van remote werken?expand_more

Wat zijn de voordelen van remote werken?

De voordelen van remote werken zijn talrijk. Het biedt je de flexibiliteit om je eigen schema te bepalen, vermindert reistijd en -kosten, en kan leiden tot een betere werk-privébalans. Bovendien hebben studies aangetoond dat remote werken de productiviteit kan verhogen. Het stelt bedrijven ook in staat om talent aan te trekken van over de hele wereld. Dit leidt tot een diverser en inclusiever personeelsbestand, wat weer kan leiden tot innovatievere en creatievere oplossingen.

Waar moet je op letten bij remote werken?expand_more

Waar moet je op letten bij remote werken?

Bij remote werken is communicatie essentieel. Het is belangrijk om regelmatig contact te houden met je team en duidelijke verwachtingen te stellen. Investeer in betrouwbare tools en technologie. Zorg ook voor een goede werkplek thuis en neem regelmatig pauzes. En vergeet niet om jezelf te scholen in timemanagement om je tijd optimaal te benutten. Goede communicatie en duidelijke afspraken zijn de sleutel tot succes.

Cursus Online Samenwerken

Cursus Online Samenwerken

In de cursus online samenwerken leer je door social intranet, het social web en tools als Microsoft Teams optimaal te benutten productiever samenwerken.

Lees meer

Ontdek de kracht van maatwerk trainingen

Stel je voor, een training die volledig is afgestemd op jouw behoeften en die van je team. Al onze cursussen kunnen ook worden aangeboden als incompany trainingen en kunnen op maat worden aangepast om aan jouw specifieke eisen te voldoen. De rode draad in al onze trainingen is dat wij mensen en organisaties leren hoe ze meer kunnen bereiken met minder moeite. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan via ons contactformulier of bel ons op (085) 002 02 02.

Neem contact op

Incompany offerte aanvragen