Cursus Online Samenwerken

In de cursus online samenwerken leer je door social intranet, het social web en tools als Microsoft Teams optimaal te benutten productiever samenwerken.

9,3 starstarstarstarstar_half

Incompany

Kosten: Op aanvraag

Vanaf 2 dagdelen

9,3 starstarstarstarstar_half

Kosten: Op aanvraag

€ 495,- per deelnemer

Vanaf 2 dagdelen

cursus snellezen en mindmapping
cursus time management
cursus timemanagement personal kanban methode yacht
Future Work Skills persoonlijk kennismanagement

Verhoog de effectiviteit van je team met onze Cursus Online Samenwerken. Met deze cursus krijg je de tools en methodiek in handen om effectief online samen te werken. Leer hoe je duidelijke werkafspraken maakt en een veilige online werkomgeving creëert. Ontdek hoe je optimaal gebruik maakt van communicatietechnologieën. Met onze cursus kun je de effectiviteit van je team verbeteren. De cursus gaat uit van een pragmatische aanpak gericht op directe toepassing in het dagelijkse werk.

Inhoudexpand_more

Aanpakexpand_more

Resultaatexpand_more

Tariefexpand_more

Effectieve communicatie

 • Begrijp de kracht van duidelijke communicatie.
 • Leer hoe je misverstanden kunt voorkomen.
 • Ontdek hoe je je boodschap effectief kunt overbrengen.

Samenwerken in virtuele teams

 • Leer hoe je een virtueel team kunt leiden.
 • Verbeter samenwerking in virtuele teams.
 • Begrijp de unieke uitdagingen van virtuele teams.

Gebruik van technologie

 • Leer technologie voor samenwerking gebruiken.
 • Ontdek welke tools het beste werken voor jouw team.
 • Begrijp hoe je technologie kunt gebruiken om efficiënter te werken.

Interpersoonlijke vaardigheden

 • Leer samenwerken met diverse persoonlijkheden.
 • Ontdek hoe je conflicten kunt beheersen en oplossen.
 • Creëer een positieve teamdynamiek.

Projectmanagement

 • Leer projecten beheren in online omgeving.
 • Ontdek hoe je deadlines kunt halen.
 • Begrijp hoe je de voortgang van projecten kunt bijhouden en rapporteren.

Interculturele samenwerking

 • Leer samenwerken met teamleden uit verschillende culturen.
 • Ontdek hoe je culturele verschillen kunt overbruggen.
 • Creëer een inclusieve en respectvolle werkomgeving.

Voorbereiding en het in kaart brengen van de leerdoelen

Aan het begin van de cursus Online Samenwerken, besteden we tijd aan het in kaart brengen van jullie teamdoelen. We onderzoeken de huidige dynamiek en identificeren gebieden die verbetering behoeven. Dit kan variëren van technische vaardigheden, zoals het gebruik van samenwerkingstools, tot interpersoonlijke vaardigheden, zoals communicatie en conflictbeheersing.

De leerinterventies

Tijdens de cursus zetten we verschillende leerinterventies in om jullie vaardigheden in online samenwerken te verbeteren. Dit omvat bijvoorbeeld praktische oefeningen, interactieve workshops en realistische simulaties. Jullie leren hoe je effectief kunt communiceren in een virtuele omgeving, hoe je online vergaderingen kunt leiden en hoe je een goede teamdynamiek kunt bevorderen, zelfs wanneer teamleden op verschillende locaties werken.

Na afloop begeleiding on the job

Na het afronden van de cursus Online Samenwerken, stopt het leren niet. We bieden, indien gewenst, begeleiding 'on the job' aan om ervoor te zorgen dat jullie de geleerde vaardigheden in de praktijk kunnen brengen. Deze begeleiding kan bestaan uit coachingssessies, feedbackmomenten en aanvullende leermaterialen die jullie helpen om jullie vaardigheden in online samenwerken te blijven verbeteren.

Deze drie stappen vormen samen een uitgebreid leertraject dat jullie team helpt om de vaardigheden in online samenwerken te verbeteren. Of jullie nu nieuw zijn in het werken in virtuele teams of jullie bestaande vaardigheden willen verbeteren, de Cursus Online Samenwerken biedt de tools en technieken die jullie nodig hebben om van virtual collaboration een succes te maken.

Effectieve Samenwerking

De cursus Online Samenwerken heeft een aanzienlijke impact op de manier waarop teams functioneren. Je leert hoe je effectief online kunt samenwerken. Het opbouwen van vertrouwen binnen een team is een cruciaal fundament voor een vlotte samenwerking. Deze cursus biedt je de tools en technieken om dit vertrouwen te versterken en een high-performing team te worden.

Digitale Vaardigheden

De digitale vaardigheden die je opdoet tijdens de cursus zijn onmisbaar in de hedendaagse werkomgeving. Je leert hoe je optimaal gebruik kunt maken van online tools zoals Microsoft Teams en SharePoint. Deze tools ondersteunen je bij het efficiënt beheren van documenten en het verbeteren van de communicatie binnen je team.

Cultuur van Samenwerking

Een belangrijk aspect van de cursus is het creëren van een cultuur van samenwerking. Je leert hoe je een omgeving kunt creëren waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer en verhoogt de productiviteit van het team. Door deze cursus te volgen, investeer je in de toekomst van je team en organisatie.

Investering in je team

De Cursus Online Samenwerken is een incompanytraject, wat betekent dat de investering afhankelijk is van het aantal dagdelen die worden ingezet en de eventuele begeleiding on-the-job. Als bijvoorbeeld twee van de zes modules worden verzorgd in een compacte cursus van twee dagdelen, begint het tarief bij € 1.250,- per dagdeel. Deze investering resulteert in verbeterde samenwerking, verhoogde productiviteit en duurzame groei binnen je team.

Vragen? Neem contact op!

We adviseren je graag persoonlijk om te bepalen wat het beste bij jouw behoeften past. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat. We kijken ernaar uit om je te helpen bij de transitie naar effectief online samenwerken. Bel (085) 002 02 02 of gebruik het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Incompany offerte aanvragen