Cursus Het Nieuwe Werken 

Live online en klassikaal beschikbaar. Online leeromgeving inbegrepen.

De cursus Het Nieuwe Werken is een incompanycursus

In de cursus Het Nieuwe Werken leer je hoe je resultaatgericht locatie- en tijdonafhankelijk werkt aan taken en projecten. De cursus Het Nieuwe Werken leert je hoe je op een flexibele manier zelfsturend wordt. Je kunt daardoor je werk en privéleven beter indelen. Ook leer je in de cursus Het Nieuwe Werken hoe je online samenwerkt aan taken met colega’s, klanten en leidinggevenden.

Resultaat van de

Cursus Het Nieuwe Werken

N

Ga slimmer om met tijd

N

Werk locatie-onafhankelijk

N

Verbeter je work life balance

N

Houd grip op je werk

N

Word productiever

Cursus Het Nieuwe Werken
Productiviteit neemt toe

Naast het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en verbeteren van persoonlijke effectiviteit leer je ook hoe je de technologie efficiënt gebruikt en hoe je afstemt met leidinggevenden, collega’s en medewerkers.

Cursus Het Nieuwe Werken en de balans tussen werk en privé
Balans tussen werk en privé

Reduceer werkstress en werkdruk! In de cursus Het Nieuwe Werken leer je hoe je op een effectieve manier omgaat met verantwoordelijkheden voor je werk en taken in je privéleven.

Cursus Het Nieuwe Werken anywhere anytime en any device
Anywhere, anytime, any device

Om je taken te voltooien ben je minder afhankelijk van een vaste werkplek en vaste werktijden. In de cursus Het Nieuwe Werken leer je hoe je werkplektechnologie efficiënt benut.

In de cursus Het Nieuwe Werken leren cursisten hoe ze grip krijgen op werken op afstand

de beste training Het Nieuwe Werken HNW

Programma

Na de cursus Het Nieuwe Werken hebben cursisten grip op hun werk

De cursus Het Nieuwe Werken wordt op maat als incompanytraining aangeboden. In de cursus Het Nieuwe Werken leer je hoe je locatie- en tijdonafhankelijk werken combineert met de inzet van hedendaagse werkplektechnologie (digital workplace en social intranet). Ook leer je omgaan met andere arbeidsverhoudingen waarbij onderling vertrouwen, zelfsturing en resultaatgerichtheid centraal staan.

In het programma worden o.a. elementen uit de cursus timemanagement gecombineerd met modules van de cursus online samenwerken. Ook leer hoe je effectief (online) samenwerkt met collega’s, en leidinggevenden. De cursus Het Nieuwe Werken is een training waarbij bijeenkomsten worden afgewisseld met werkplekleren. Informeel leren neemt een belangrijke plaats in en wordt gekoppeld aan de doelen en verantwoordelijkheden van iedere deelnemer.

01.

Resultaatgericht werken

Na de cursus kun je jouw werk goed organiseren en combineren met privéverantwoordelijkheden. Je bent na de cursus Het Nieuwe Werken in hoge mate zelfsturend in de manier waarop je taken uitvoert. Je kunt locatie- en tijdonafhankelijk én effectief en efficiënt werken.

02.

Gedrag en techniek

Elementen uit de cursus timemanagement worden gekoppeld aan innovatieve werkwijzen waarbij je leert omgaan met andere arbeidsverhoudingen en technologie die locatie- en tijdonafhankelijk werken mogelijk maakt.

03.

Digital workplace

Het Nieuwe Werken kan niet zonder de digital workplace en digital workspace. Persoonlijke productiviteitsplatformen en online samenwerken maken deel uit van Het Nieuwe Werken. In de cursus leer je hoe je daar gebruik van maakt.

04.

De lerende organisatie

Hoe blijven mensen van elkaar leren als ze niet op dezelfde locatie en op dezelfde tijdstippen werken? Door naast kennis ook ervaringen met elkaar te delen blijven we leren van elkaar. We noemen dat Working Out Loud. Hoe je dat doet leren we je in de cursus Het Nieuwe Werken.

05.

Het collectieve brein

Door kennis en informatie herbruikbaar te maken worden mensen en organisaties productiever. Het vinden, creëren, valideren en delen van kennis kan efficiënt worden ingericht. Productiviteit verbetert en compliancy wordt bevorderd.

06.

E-learning & community

Het Nieuwe Werken leer je door toepassing in de praktijk. De training combineert bijeenkomsten (klassikaal of live online)  met informeel leren op de werkplek. Daarbij maken we gebruik van vraagstukken en de infrastructuur van opdrachtgevers.

Lees de ervaringen van andere cursisten en klanten

Incompanytraining

Klassikale training en/of live online

Deze training wordt alleen als een incompanytraining aangeboden. Het programma wordt afgestemd op de leerdoelen van de organisatie.

Bel (085) 002 02 02

Of gebruik het formulier

Ben je op zoek naar een korte inspiratiesessie of wil je worden geadviseerd over hoe je productiviteit kunt verbeteren met deze training? Neem contact op!

 

Ik heb interesse

Cursus Het Nieuwe Werken

Klassikale training
Verantwoord klassikaal leren

De klassikale bijeenkomsten kenmerken zich door een actieve en energieke didactiek. Door afwisseling in het programma vliegt de training voorbij en is het leerrendement onverminderd hoog.

Tussen en na de trainingsbijeenkomsten kun je gebruik maken van de online community. Hier kun je ervaringen met medecursisten en je trainers uitwisselen.

Trainingen en cursussen worden in lijn met richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio verzorgd. Als een klassikale training vanwege het coronavirus niet kan worden voortgezet wordt naadloos overgegaan naar live online trainen. Onbenutte uitgaven voor het arrangement crediteren we.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.

Online classrooms
Live online bijeenkomsten

Alle incompany- en open trainingen worden ook als live online bijeenkomsten aangeboden. De dynamiek van een live online bijeenkomst is anders is dan die van een klassikale training. De planning en didactiek worden daarop aangepast.

Een dag klassikale training is gelijk aan 2 dagdelen live online training met een tussenpoos van een week. Tijdens een live online bijeenkomst wordt uitleg afgewisseld met oefeningen en breakout sessies.

Tussen de online bijeenkomsten pas je het geleerde toe in de praktijk. Je wordt via de online community gecoacht door je trainer. Ook kun je ervaringen uitwisselen met je medecursisten en leren van hun ervaringen.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.