Cursus Het Nieuwe Werken 

Live online en klassikaal beschikbaar. Online leeromgeving inbegrepen.

In het kort

De cursus Het Nieuwe Werken is een incompanycursus

In de cursus Het Nieuwe Werken leer je hoe je resultaatgericht locatie- en tijdonafhankelijk werkt aan taken en projecten. De cursus Het Nieuwe Werken leert je hoe je op een flexibele manier zelfsturend wordt. Je kunt daardoor je werk en privéleven beter indelen. Ook leer je in de cursus Het Nieuwe Werken hoe je online samenwerkt aan taken met collega’s, klanten en leidinggevenden.

Bekijk programma ↘

Resultaat van de

Cursus Het Nieuwe Werken

● Ga slim om met tijd en locatie
● Werk online samen met community’s
● Verbeter de work-life balance
● Verbeter efficiency
● Word productiever

Cursus Het Nieuwe Werken
Productiviteit neemt toe

Naast het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en verbeteren van persoonlijke effectiviteit leer je ook hoe je de technologie efficiënt gebruikt en hoe je afstemt met leidinggevenden, collega’s en medewerkers.

Cursus Het Nieuwe Werken en de balans tussen werk en privé
Balans tussen werk en privé

Reduceer werkstress en werkdruk! In de cursus Het Nieuwe Werken leer je hoe je op een effectieve manier omgaat met verantwoordelijkheden voor je werk en taken in je privéleven.

Cursus Het Nieuwe Werken anywhere anytime en any device
Anywhere, anytime, any device

Om je taken te voltooien ben je minder afhankelijk van een vaste werkplek en vaste werktijden. In de cursus Het Nieuwe Werken leer je hoe je werkplektechnologie efficiënt benut.

In de cursus Het Nieuwe Werken leren cursisten hoe ze grip krijgen op werken op afstand

de beste training Het Nieuwe Werken HNW

Programma

Na de cursus Het Nieuwe Werken hebben cursisten grip op hun werk

De cursus Het Nieuwe Werken wordt op maat als incompanytraining aangeboden. In de cursus Het Nieuwe Werken leer je hoe je locatie- en tijdonafhankelijk werken combineert met de inzet van hedendaagse werkplektechnologie (digital workplace en social intranet). Ook leer je omgaan met andere arbeidsverhoudingen waarbij onderling vertrouwen, zelfsturing en resultaatgerichtheid centraal staan.

In het programma worden o.a. elementen uit de cursus timemanagement gecombineerd met modules van de cursus online samenwerken. Ook leer hoe je effectief (online) samenwerkt met collega’s, en leidinggevenden. De cursus Het Nieuwe Werken is een training waarbij bijeenkomsten worden afgewisseld met werkplekleren. Informeel leren neemt een belangrijke plaats in en wordt gekoppeld aan de doelen en verantwoordelijkheden van iedere deelnemer.

Informatie aanvragen ↘

01.

Resultaatgericht werken

Na de cursus kun je jouw werk goed organiseren en combineren met privéverantwoordelijkheden. Je bent na de cursus Het Nieuwe Werken in hoge mate zelfsturend in de manier waarop je taken uitvoert. Je kunt locatie- en tijdonafhankelijk én effectief en efficiënt werken.

02.

Gedrag en techniek

Elementen uit de cursus timemanagement worden gekoppeld aan innovatieve werkwijzen waarbij je leert omgaan met andere arbeidsverhoudingen en technologie die locatie- en tijdonafhankelijk werken mogelijk maakt.

03.

Digital workplace

Het Nieuwe Werken kan niet zonder de digital workplace en digital workspace. Persoonlijke productiviteitsplatformen en online samenwerken maken deel uit van Het Nieuwe Werken. In de cursus leer je hoe je daar gebruik van maakt.

04.

De lerende organisatie

Hoe blijven mensen van elkaar leren als ze niet op dezelfde locatie en op dezelfde tijdstippen werken? Door naast kennis ook ervaringen met elkaar te delen blijven we leren van elkaar. We noemen dat Working Out Loud. Hoe je dat doet leren we je in de cursus Het Nieuwe Werken.

05.

Het collectieve brein

Door kennis en informatie herbruikbaar te maken worden mensen en organisaties productiever. Het vinden, creëren, valideren en delen van kennis kan efficiënt worden ingericht. Productiviteit verbetert en compliancy wordt bevorderd.

06.

E-learning & community

Het Nieuwe Werken leer je door toepassing in de praktijk. De training combineert bijeenkomsten (klassikaal of live online)  met informeel leren op de werkplek. Daarbij maken we gebruik van vraagstukken en de infrastructuur van opdrachtgevers.

Lees de ervaringen van andere cursisten en klanten

Incompanytraining

Klassikale training en/of live online

Deze training wordt alleen als een incompanytraining aangeboden. Het programma wordt afgestemd op de leerdoelen van de organisatie.

Bel (085) 002 02 02

Of gebruik het formulier

Ben je op zoek naar een korte inspiratiesessie of wil je worden geadviseerd over hoe je productiviteit kunt verbeteren met deze training? Neem contact op!

 

Ik heb interesse

Cursus Het Nieuwe Werken