Cursus Timemanagement – 1 dag

Haal meer uit je tijd en bereik meer met minder moeite na deze cursus Timemanagement van 1 dag.

Incompany

Vanaf € 180,- per deelnemer

Open inschrijving

Vanaf € 349,- per deelnemer

cursus snellezen en mindmapping
inbox zero e-mail training cursus time management training snellezen en mindmappen training timemanagement met MS Outlook
cursus time management personal kanban methode yacht
cursus timemanagement met MS Outlook cursus time management

Leerdoelen

Word productief, bespaar tijd en voorkom stress. Deze training Timemanagement van 1 dag is meer dan een training plannen en organiseren van je werk. Je leert naast efficiënt en effectief werken ook hoe je meer uit jezelf en je tijd haalt in je privéleven. Je krijgt grip op je werk, privéleven en work life balance. Je voorkomt onnodige werkdruk en je hebt veel meer plezier in je werk en leven. Meld je aan voor deze cursus Timemanagement. Verbeter jouw productiviteit, persoonlijke effectiviteit en hou meer vrije tijd over.

Resultaat van de training

1. Overzicht en grip op je werk
2. Behaal moeiteloos deadlines
3. Bereik meer resultaten
4. Reduceer werkstress en werkdruk
5. Bespaar 20% tot 30% tijd

Bereik meer met minder moeite

Je leert in de training Timemanagement hoe je zorgt voor overzicht over jouw verantwoordelijkheden op je werk en in je privéleven. Je wordt daardoor effectiever en bent niet meer bang ‘iets’ over het hoofd te zien.
Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap, je krijgt daardoor meer invloed op de doelen die jij wilt bereiken, je haalt meer uit jezelf en je bereikt meer resultaten in minder tijd. Ook leer je in deze cursus effectief en efficiënt werken op verschillende manieren prioriteiten stellen en hoe je door effectieve communicatie met anderen koersvast blijft.
De vaardigheid om de juiste keuzes op het juiste moment maken wordt een gewoonte. Door goed te bepalen aan welke taken en acties je wanneer werkt ga je écht impact maken! 

Programma

Heb je het gevoel dat je te weinig uit jezelf haalt? Meer bereiken gaat om meer dan de juiste keuzes maken en de vertaling naar een efficiënt werkproces. Dit is niet een standaard cursus Timemanagement; dit is in feite een cursus plannen en organiseren van jouw succes!
Je leert jezelf leiding geven aan de hand van praktische methodiek en je leert hoe je een efficiënt werkproces inricht. Aan de hand van bewezen principes reduceer je werkdruk en werkstress. Om ervoor te zorgen hoe je geleerde vaardigheden blijft toepassen leer je ook hoe je effectieve gewoontes ontwikkelt.

Intake cursus timemanagement

We willen aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de training Time Management worden jouw leerdoelen in kaart gebracht. Dit doen we aan de hand van vragen die gaan over persoonlijk leiderschap, effectiviteit en efficiency.

Jezelf leiding geven

De onderwerpen die aan bod komen zijn: Doelen, resultaten en prioriteiten; Delegeren, ‘Nee’ zeggen en onderhandelen; Tijdstelers herkennen en oplossen; Focus en concentratie; Overzicht creëren en de AIM methode®.

Learning by doing

Timemanagement leer je vooral door te doen. Methodes uit de eerste bijeenkomst ga je toepassen in je eigen werksituatie. Je zult merken dat je snel resultaten boekt! Je ervaringen deel je met je trainer en medecursisten.

Workflow en efficiency

Het ontwikkelen van een efficiënt werkproces. De onderwerpen die aan bod komen zijn: Grip op e-mail, focus en stressreductie; Integratie in Outlook of Google Workspace; Breinvriendelijk en realistisch plannen.

E-learning en how to’s

Je start met een e-learning en je kunt na de training stof herhalen en oefenen in de online leeromgeving. Ook heb je toegang tot alle ‘how to’s’ en leermiddelen. Na voltooiing ontvang je een certificaat. 

Coaching en community

Het onwikkelen van effectieve gewoontes kost tijd. Daarom houd je toegang tot onze online community waar je met andere cursisten en je trainer vragen en ervaringen uit kunt wisselen. We blijven je coachen!

De cursus Timemanagement kan ook op maat en incompany worden aangeboden

cursus timemanagement met IBM Notes

Kosten per deelnemer

Alle genoemde tarieven zijn inclusief leermiddelen (en arrangement indien de open training klassikaal wordt verzorgd. Wil je een cursus Timemanagament voor 5 of meer deelnemers? Dan adviseren wij een incompanytraining (op maat). Een cursus Timemanagement op maat kan echter ook samengaan met projecten vanuit de organisatie. Directie en leidinggevenden kunnen worden betrokken bij de leerdoelen van de training.

In de cursus Timemanagement combineer je werken en leren. Wij stellen daarvoor een online leeromgeving beschikbaar. Wij adviseren een incompanytraininger te verdelen over twee dagdelen, een reeks korte leerinterventies over een periode van enkele weken of maanden of een reeks korte workshops. Meer weten over de mogelijkheden? Bel 085 – 002 02 02 voor meer informatie!

Klassikaal

1 dag met arrangement
5 tot 12 deelnemers

€ 399,-

Live online

2 dagdelen
3 tot 10 deelnemers

€ 349,-

Incompanytraining

2 dagdelen
Maximaal 12 deelnemers

Vanaf € 180,-

Totaalprijs inclusief

E-learning
Online community
Arrangement

Indeling groep

We kunnen jou indelen op een andere startdatum en/of locatie. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas na jouw akkoord is je inschrijving definitief.

Annuleringskosten

Vanaf de 14e tot de 2e dag vóór de training: 75%, daarna 100%. Als je voor een vervanger zorgt worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.