Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Geen besmettingen, wel continuïteit! Wij beschouwen de volksgezondheid als een verantwoordelijkheid van alle burgers en bedrijven.
Door: Bas Hoorn

Geen besmettingen, wel continuïteit!

Wij willen niet dat cursisten tijdens een van onze trainingen besmet raken met het coronavirus. Ondertussen bieden wij continuïteit aan deelnemers en opdrachtgevers. Dat doen we door de richtlijnen die vanuit de overheid zijn opgelegd op te volgen en zelfs binnen dat kader extra maatregelen in acht te nemen.

Verantwoord klassikaal leren

Trainingen en cursussen worden in lijn met richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio verzorgd. Wij gebruiken hygiënische toplocaties waar tenminste 1,5 meter onderlinge afstand is gewaarborgd. Binnen het kader dat door de overheid is toegestaan bepalen wij of we een locatie veilig vinden. Het kan dus voorkomen dat het ondanks dat het wettelijk is toegestaan, wij een locatie nog niet geschikt vinden voor het verzorgen van een training. In dat geval wordt een andere trainingslocatie geselecteerd of wordt online verder geleerd.

Klachten of quarantaine

corona-maatregelen

Het kan voorkomen dat je vlak voor een training last hebt van symptomen die kunnen duiden op besmetting. Ook kan sprake zijn van een plotselinge quarantaine. Bij klachten of plotselinge quarantaine kun je de training op een later moment zonder extra kosten inhalen. Als een klassikale training vanwege het coronavirus niet kan worden voortgezet wordt naadloos overgegaan naar live online trainen. Onbenutte uitgaven voor het arrangement crediteren we.

Online bijeenkomsten

corona maatregelen voor opdrachtgevers

Alle incompany- en open trainingen worden ook als live online bijeenkomsten aangeboden. De dynamiek van een live online bijeenkomst is anders is dan die van een klassikale training. De planning en didactiek worden daarop aangepast. Een dag klassikale training is gelijk aan 2 dagdelen live online training met een tussenpoos van een week. Tijdens een live online bijeenkomst wordt uitleg afgewisseld met oefeningen en breakout sessies.

Online community’s

corona maatregelen virtual classrooms

We bieden virtuele leeromgevingen en online community’s aan. De huisstijl van opdrachtgevers integreren wij kosteloos. Deelnemers wisselen kennis en ervaringen uit en werken online samen aan opdrachten. Het proces wordt gemodereerd.

Trainers en leveranciers

Wij beschouwen de volksgezondheid als een gezamenlijke verantwoordelijkheid! Timension werkt uitsluitend samen met trainers en leveranciers die de coronamaatregelen van het RIVM nauwgezet opvolgen.

Abonneer je op onze kennisbank

Naam(Vereist)

Cursus Time Management

  • Bereik meer met minder moeite
  • Ook incompany en op maat

 

Bekijk cursus arrow_forward