14 dagen Storytel gratis proberen? Doen!

De Storytel aanbieding biedt gebruikers 14 dagen toegang tot duizenden luister- en leesboeken. Dit is een heel goede aanbieding!
Door: Bas Hoorn

Storytel is een audioboeken- en e-bookplatform dat gebruikers toegang biedt tot een breed scala aan luister- en leesboeken. Hieronder beschrijf ik enkele van de belangrijkste voordelen van Storytel.

Gemak dient de lezer én luisteraar!

Met Storytel kun je op elk moment en op elke plek luister- of leesboeken streamen of downloaden via een app op je telefoon, tablet of computer. Dit betekent dat je boeken kunt luisteren of lezen wanneer het jou uitkomt, of je nu thuis bent of onderweg.

Een enorme keuze aan heel goede titels

Storytel biedt toegang tot duizenden titels in verschillende talen, van bestsellers tot klassiekers en non-fictieboeken. Er is dus voor elk wat wils. Je kunt zoeken op auteur, titel of genre om boeken te vinden die bij je interesses passen.

Gebruikersvriendelijk platform

Storytel heeft een intuïtief en gemakkelijk te gebruiken platform, waardoor het eenvoudig is om boeken te zoeken, te bladeren en te streamen of te downloaden. Je kunt bovendien luisterboeken automatisch laten afspelen vanaf het moment waarop je de vorige keer bent gestopt, zodat je gemakkelijk kunt doorgaan met luisteren waar je gebleven was.

Een Storytel abonnement is een enorme kostenbesparing

In plaats van boeken te kopen, kun je met Storytel een abonnement nemen dat toegang geeft tot alle beschikbare boeken. Dit kan op de lange termijn voordeliger zijn dan het kopen van afzonderlijke boeken. Bovendien kun je met een abonnement op Storytel meerdere boeken tegelijk lezen of luisteren, wat handig kan zijn als je van plan bent om veel boeken te lezen of te luisteren.

Toegankelijkheid is heel goed doordacht

Met Storytel kun je boeken luisteren of lezen op elk apparaat met een internetverbinding, wat handig kan zijn voor mensen die moeite hebben met het lezen van kleine tekst of voor mensen die vaak onderweg zijn. Je kunt bovendien luisterboeken streamen via een app op je telefoon of tablet, wat betekent dat je niet eens een e-reader of audiospeler nodig hebt om boeken te luisteren of te lezen.

Storytel aanbieding

Een enorm breed scala aan non-fictie

“Voor elk wat wils” is als het op non-fictie aankomt geen loze belofte bij Storytel. Echte bestsellers die ook bij Bol.com of Managementboek.nl te koop zijn worden ook op Storytel aangeboden. Deze boeken zijn als je Storytel gratis probeert ook gewoon te beluisteren.

En natuurlijk heel veel romans

Ook liefhebbers van literatuur komen bij Storytel aan hun trekken. Ook als Storytel gratis wordt gebruikt kan een keuze worden gemaakt uit het totale aanbod aan literaire titels.

De gratis proefperiode is een “no brainer”

Het is een buitenkans om Storytel gratis te gebruiken. Vooral tijdens vakantieperiodes is het slim om gebruik te maken van de proefperiode van 14 dagen. Doe er je voordeel mee! Klik hier om je aan te melden voor de proefperiode!

Gerelateerde artikelen

Elementaire gewoontes

Elementaire gewoontes zijn heel effectief als ze bijdragen aan jouw doelen. In dit boek leer je hoe je effectieve gewoontes aanleert.

Lees meer

Spark Joy, Marie Kondo

Spark Joy van Marie Kondo is een inspirerende, geïllustreerde handleiding om je huis te ‘ontspullen’ en specifieke items in je hele huis te organiseren!

Lees meer

Neem contact op

Bereik meer met minder moeite

Bereik meer met minder moeite

Abonneer je op onze kennisbank

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!