Eat that frog: Een gids voor productiviteit!

In Eat that frog legt Brian Tracy op een praktiche manier uit hoe je aan het begin van de dag begint aan vervelende taken die het meest bijdragen aan jouw succes.
Door: Bas Hoorn

In het kort: Eat that frog

Als je elke ochtend begint met het eten van een levende kikker, zal de rest van de dag ‘een makkie’ zijn (aldus Mark Twain). ‘Eat that frog’ laat zien hoe je die spreekwoordelijke kikker op kunt eten, oftewel hoe je moet beginnen met de taken waar je het minst zin in hebt. De taken die je voor je uitschuift blijken namelijk bijna zonder uitzondering de taken te zijn die de grootste, meest positieve impact op je leven zullen hebben. In deze klassieker over productiviteit legt Brian Tracy uit dat succesvolle mensen niet alles proberen te doen, maar focussen op de belangrijkste taken en zorgen dat die goed gedaan worden. Hij vertelt je hoe je voorkomt dat technologie je tijd domineert en geeft eenentwintig praktische en haalbare stappen die je helpen om te stoppen met uitstellen. En vandaag nog je leven te veranderen.

Over Brian Tracy

Brian Tracy (geboren op 5 januari 1944) is een Canadees-Amerikaanse motivational speaker en auteur van heel praktische boeken met als centraal thema zelfontwikkeling. Hij is de auteur van meer dan zeventig boeken die in tientallen talen zijn vertaald.

Bestel Eat that frog

Abonneer je op onze kennisbank

Naam(Vereist)

Cursus Time Management

  • Bereik meer met minder moeite
  • Ook incompany en op maat

 

Bekijk cursus arrow_forward