Doe één ding: de sleutel tot maximaal succes!

In Doe één ding rekent Garry J. Keller af met tijd en aandacht besteden aan zaken die onbelangrijk zijn. Concentreren op wat er werkelijk toe doet levert je aantoonbaar meer op!
Door: Bas Hoorn

In het kort: Doe één ding

In Doe één ding rekent Gary Keller af met multitasken en de dag volproppen met onbelangrijke zaken en toont hij hoe je het beste uit jezelf kunt halen door het juiste te doen, niet door álles te doen.

Doe één ding van Gary Keller is een verrassend simpel idee dat zorgt voor waanzinnige resultaten in elk aspect van je leven: werk, privé, familie en spiritueel. Want het meest waardevolle is je tijd!

Het dagelijks leven is drukker dan ooit: naast alledaagse dingen, vergaderingen en een druk privéleven worden we overspoeld met e-mails, appjes en tweets, en komen we nauwelijks door onze to-do-lijst heen. Hoe houden we ons staande in deze overvloed? Hoe blijf je productief en voorkom je dat je overloopt?

Doe één ding is het heldere, praktische en doelgerichte antwoord op deze vragen. Het is een verrassend simpel idee dat zorgt voor waanzinnige resultaten in elk aspect van je leven.

‘Keller rekent af met multitasken en de dag volproppen met onbelangrijke zaken.’ – NRC

Over Gary J. Keller

Gary J. Keller (geboren 13 juni 1944) is een Amerikaanse voormalige universiteits- en professionele basketbalspeler die eind jaren zestig twee seizoenen lang een centrum en power forward was in de American Basketball Association (ABA). Keller speelde universiteitsbasketbal voor de Universiteit van Florida, en daarna speelde hij professioneel voor de Minnesota Muskies en de Miami Floridians van de ABA (bron: Wikipedia).

Bestel Doe één ding

Abonneer je op onze kennisbank

Naam(Vereist)

Cursus Time Management

  • Bereik meer met minder moeite
  • Ook incompany en op maat

 

Bekijk cursus arrow_forward