Crushing it: Jouw route naar ondernemerssucces!

In Crushing it! legt Gary Vaynerchuck uit hoe ondernemers en influencers social media hebben gebruikt om af te wijken van een gebruikelijke carrière en door middel van personal branding succesvol te leven zoals zij dit willen.
Door: Bas Hoorn

In het kort: Crushing it! How Great Entrepreneurs Build Business and Influence – and How You Can, Too

Viervoudig New York Times-bestsellerauteur Gary Vaynerchuk biedt nieuwe lessen en inspiratie uit de ervaringen van tientallen influencers en ondernemers die het voorspelbare zakelijke pad verwierpen door hun dromen na te jagen en bloeiende bedrijven en buitengewone persoonlijke merken op te bouwen.

In zijn internationale bestseller Crush It uit 2009 benadrukte Gary dat een levendig persoonlijk merk cruciaal was voor ondernemerssucces. In Crushing It! legt Gary uit waarom dat vandaag de dag nog meer het geval is, en biedt hij zijn unieke kijk op wat er is veranderd en welke principes tijdloos blijven. Hij deelt ook verhalen van andere ondernemers die rijker zijn geworden – en niet alleen financieel – dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden door de Crush It-principes te volgen. Het geheim van hun succes (en dat van Gary) heeft alles te maken met hun begrip van de sociale-mediaplatforms en hun bereidheid om alles te doen wat nodig was om deze tools optimaal te laten werken. Dat is wat Crushing It! leert lezers te doen.

In dit levendige, praktische en inspirerende boek ontleedt Gary alle huidige grote socialemediaplatforms, zodat iedereen, van een loodgieter tot een professionele schaatser, precies weet hoe hij zijn of haar persoonlijke merk op elk platform kan versterken. Hij biedt zowel theoretisch als tactisch advies over hoe je het beste kunt worden op oude standbys zoals Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest en Snapchat; podcastplatforms zoals Spotify, Soundcloud, iHeartRadio en iTunes; en andere opkomende platforms. Voor degenen met meer ervaring, Crushing It! belicht enkele weinig bekende nuances en biedt innovatieve tips en slimme tweaks waarvan bewezen is dat ze meer gebruikelijke, beproefde strategieën verbeteren.

Crushing it! is een state-of-the-art gids voor het bouwen van uw eigen weg naar professioneel en financieel succes, maar het gaat niet over rijk worden. Het is een blauwdruk om het leven op je eigen voorwaarden te leven.

Over Gary Vaynerchuck

Gary Vaynerchuk (geboren Gennady Vaynerchuk; 14 november 1975; Wit-Russisch: Генадзь Вайнярчук, Russisch: Геннадий Вайнерчук) is een Wit-Russisch-Amerikaanse ondernemer, auteur, spreker en internetpersoonlijkheid. Gary Vaynerchuck is in de eerste plaats een wijncriticus die het wijnbedrijf van zijn familie liet groeien van $ 3 miljoen naar $ 60 miljoen. Vaynerchuk verwierf vooral bekendheid door zijn werk in digitale marketing en sociale media, waarbij hij de in New York gevestigde bedrijven VaynerMedia en VaynerX leidde.

Bestel Crushing it!

Abonneer je op onze kennisbank

Naam(Vereist)

Cursus Time Management
Cursus Time Management
Cursus Time Management
Bereik meer met minder moeite.
Bereik meer met minder moeite.
Ook incompany en maatwerk.
Ook incompany en maatwerk.