Home | Cursus time management | Training time management
Home | Cursus time management | Training time management

Training time management

Grip op je werk, rust in je hoofd en efficiënt werken. Meer bereiken op je werk en vrije tijd overhouden. Met de training time management ga je deze leerdoelen bereiken. Bel 085 – 002 02 02 voor een kosteloos adviesgesprek.

Training time management

De training time management levert jou het volgende op:

Je gaat meer resultaat bereiken in minder tijd
 Prioriteiten stellen gaat je makkelijk af
 Je zal meer uit je tijd halen en je tijd beter bewaken
 Voor jezelf opkomen en ‘nee’ zeggen doe je wanneer het nodig is
 Alles wat op je af komt hoef je niet zelf te doen want je kan slim delegeren
 Je krijgt grip op je werk en rust in je hoofd
 Op je werk maak je gebruik van een efficiënt werkproces
 De angst zijn om iets te missen is verleden tijd

 

Voorafgaand aan de training

Voor de start van de training time management brengen we jouw sterke en zwakke punten in kaart. Door deze intake kunnen we jou optimaal begeleiden.

 

Tussen de trainingsbijeenkomsten

Tussen de bijeenkomsten van de training time management ga je methodiek toepassen in je werk en merk je dat je met  minder moeite meer bereikt en meer tijd overhoudt.

 

Een cursus time management met een hoog rendement

De training time management wordt aangepast aan jouw werksituatie. Door deze aanpak is het rendement van de cursus time management hoog. Daardoor zal je na de training de methodiek blijven toepassen.

 

Cursus time management op maat of incompany?

De training time management kan ook op maat of als een incompany training time management worden aangeboden. De cursus time management kan worden aangepast aan actuele vraagstukken van jouw organisatie.

Programma training time management

De training time management bestaat uit twee bijeenkomsten (van 09:00 uur tot 17:15 uur) met een tussenpoos van tenminste twee weken. In die periode word je door de trainer geholpen met een opdracht en je leert methodiek toe te passen in je eigen werksituatie. In de training time management worden de volgende modules behandeld:

 

Doelen, resultaten, verantwoordelijkheden en afspraken

Door de te bereiken resultaten beter af te stemmen voorkom je dat werk opnieuw moet worden gedaan. Daarom leren we jou in de training time management om doelen en afspraken SMART formuleren en om de ‘vraag achter de vraag’ te herkennen.

 

Prioriteiten stellen en bewuste keuzes maken

Door de juiste keuzes te maken aan welke acties, informatie en mensen tijd besteedt, krijg je meer gedaan. Daarom leer je in de cursus time management hoe je de prioriteitenmatrix en de 20/80 regel toepast om snel resultaat te bereiken. Ook leer je om te werken vanuit je kernverantwoordelijkheden.

 

 Tijd bewaken en voor jezelf opkomen

Je hoeft niet alles te doen wat op je afkomt; je bent al druk met je eigen taken. Het is nodig om voor jezelf op te komen. Daarom leer je in de cursus time management hoe je onnodige interrupties kunt voorkomen en échte aandacht op het juiste moment kunt geven. Ook leren we je effectief ‘nee’ zeggen, onderhandelen en hoe je taken SMART kunt delegeren.

 

Overzicht, grip op je werk en rust in je hoofd

Wanneer je geen overzicht hebt, heb je geen grip, meer stress en kom je moeilijker tot resultaten. Daarom leer je in de training time management hoe je zorgt voor overzicht over alle verantwoordelijkheden in je leven. Ook leer je om gefocust te werken en hoe je in je hoofd en laptop het overzicht behoudt.

 

 Vertaling naar MS Outlook, IBM Notes of G Suite

Door je werkproces efficiënter in te richten voorkom je dat je moeilijke taken uitstelt en dubbele acties voorkomt. Daarom leer je in de training time management hoe jij jouw digitale werkproces slim inricht. Daarbij zorgen we voor een goede samenhang maken van e-mail, takenlijst en de agenda. Ook leer je hoe je een volle mailbox overzichtelijk organiseert en e-mail snel afhandelt.

 

 Tijd besparen!

Het uiteindelijke doel van de training time management is dat je tijd gaat besparen en zelf controle hebt over jouw agenda. je zal merken dat een aantal principes voor jou goed gaan werken. Deze zijn:

  • Ten eerste: meer aandacht voor planning levert nog meer tijd op
  • Ten tweede: een week- en dagplanning maken maken lange termijn plannen haalbaar
  • En ten derde: Werken van ‘groot naar klein’ zorgt voor meer succes

Inschrijven training time management

Na verzending van het inschrijfformulier nemen wij contact met je op voor de verdere afhandeling van je inschrijving voor de training time management.

Je mag tot 3 weken voor aanvang jouw deelname aan de training time management kosteloos annuleren. Liever telefonisch inschrijven? Bel 085 – 002 02 02.

BCN Utrecht CS

Cursus op toplocatie

Volg de cursus time management op 5 min. lopen vanaf station Utrecht CS en 2 min. lopen vanaf de parking.

 

100% zorgeloos inschrijven

Tot 3 weken voor aanvang van de training time management mag je kosteloos annuleren.

 

2 Dagen € 995,- all-in

Bij de cursus time management zijn alle leermiddelen, een luxe arrangement en parkeerkaart(en) inbegrepen.

 

Inschrijven

Incompany training time management: passend bij jou en je collega’s

De training time management kan ook worden aangeboden als een incompany training. Ook kunnen wij een cursus time management op maat ontwikkelen.

Het verschil ten opzichte van een open training is is dat tijdens de training door medewerkers die met elkaar samenwerken meteen geoefend kan worden met actuele vraagstukken vanuit de business.

Wij kunnen op maat verschillende interventies verzorgen. Denk aan een workshop time management, een training time management voor bepaalde functiegroepen of een lezing over time management.

Indien gewenst kunnen wij de training time management op toplocaties met compleet arrangement verzorgen. Daarbij werken wij vaak samen met onze businesspartner BCN.

Bel 085 – 002 02 02 voor een kosteloos adviesgesprek.

Meer weten? Neem contact op!

Share This