Cursus Timemanagement

Na de Cursus Timemanagement bereik je meer met minder moeite en bespaar je tijd. Volg deze timemanagement training klassikaal, online of als een incompanytraining.
bedrijfstrainingen
cursus timemanagement Nyenrode
cursus timemanagement
cursus timemanagement
cursus timemanagement voor BDO

Wat levert de Cursus Timemanagement jou op?

Als je deels vanuit huis en deels op kantoor werkt is timemanagement is een van de belangrijkste vaardigheden die bijdragen een jouw productiviteit en welzijn. Na de cursus timemanagement ben je in staat om met minder moeite en in minder tijd meer te bereiken zonder de balans tussen werk en privé te verstoren.

Resultaat van de training

1. Overzicht en grip op je werk
2. Behaal moeiteloos deadlines
3. Bereik meer resultaten
4. Reduceer werkstress en werkdruk
5. Bespaar 20% tot 30% tijd

Grip op je werk en je leven

Je leert in de cursus timemanagement hoe je zorgt voor overzicht over al jouw verantwoordelijkheden op je werk en in je privéleven. Je wordt daardoor effectief en efficiënt en bent niet meer bang om ‘iets’ over het hoofd te zien.

Opbouw van de cursus timemanagement

De combinatie van klassikaal (of live online training), e-learning en oefenen in de praktijk zorgt ervoor dat deze training timemanagement heel populair is onder cursisten. Tijdens de cursus oefen je vanaf het begin met vraagstukken uit je echte werk- en privésituatie. Dit zorgt voor een aantoonbaar hoog leerrendement! Bovendien hou je na de trainingsbijeenkomst toegang tot de learning community en online leermiddelen.

 

 

Intake cursus timemanagement

We willen aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de training timemanagement worden jouw leerdoelen in kaart gebracht. Dit doen we aan de hand van vragen die gaan over persoonlijk leiderschap, effectiviteit en efficiency.

E-learning en how to’s

Je start met een korte e-learning zodat de trainingsbijeenkomsten meer diepgang hebben. Je kunt na de training stof herhalen en oefenen in de online leeromgeving. Ook hou je toegang tot alle ‘how to’s’ en leermiddelen. Na voltooiing ontvang je een certificaat. 

Programma dagdeel 1

1. Vanuit doelen prioriteiten stellen
2. Efficiënt werken met Outlook of Google
3. Uitstelgedrag reduceren

Programma dagdeel 2

4. Realistisch en breinvriendelijk plannen
5. Grenzen stellen en ‘nee’ zeggen 
6. Effectieve werkgewoontes ontwikkelen

Learning by doing

Timemanagement leer je vooral door te doen. Methodes uit de eerste bijeenkomst ga je toepassen in je eigen werksituatie. Je zult merken dat je snel resultaten boekt! Je ervaringen deel je met je trainer en medecursisten.

Efficiënt werken

Je leert in deze cursus efficiënt werken met de tools die je op je werk gebruikt. Je gaat praktisch aan de slag met Outlook of Google Workspace. Je leert hoe je jouw workflow optimaliseert en deels automatiseert.

Effectiviteit verbeteren

In deze training leer je aan de hand van je eigen werksituatie hoe je doelmatiger wordt. Je leert hoe je meer invloed uitoefent op de manier waarop je werkt zodat je met minder moeite resultaten bereikt. Je leert jezelf effectief leiding geven.

Coaching en community

Het onwikkelen van effectieve gewoontes kost tijd. Daarom houd je toegang tot onze online community waar je met andere cursisten en je trainer vragen en ervaringen uit kunt wisselen. We blijven je coachen!

De cursus timemanagement kan ook op maat en incompany worden aangeboden

cursus time management

Deelname reserveren / offerte-aanvraag

 

Klassikaal

1 dag met arrangement
5 tot 12 deelnemers

€ 495,-

Live online

2 dagdelen
3 tot 10 deelnemers

€ 495,-

Incompanytraining

Vanaf 2 dagdelen
Maximaal 12 deelnemers

Vanaf € 180,-

Totaalprijs inclusief

E-learning timemanagement
Online community
Arrangement

Indeling groep

We kunnen jou indelen op een andere startdatum en/of locatie. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas na jouw akkoord is je inschrijving definitief.

Annuleringskosten

Vanaf de 14e tot de 2e dag vóór de training: 75%, daarna 100%. Als je voor een vervanger zorgt worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

$

Neem contact op

Share This