Cursus Timemanagement – Leer effectief en efficiënt werken

Na de Cursus Timemanagement bereik je meer met minder moeite en bespaar je tijd. Volg deze training klassikaal, online of vraag een incompanytraining aan.
cursus timemanagement Nyenrode
cursus timemanagement
cursus timemanagement
cursus timemanagement met MS Outlook

Over de cursus Timemanagement

In deze compacte timemanagementtraining leer je hoe je meer bereikt met minder moeite. In deze eigentijdse cursus timemanagement leer je op een praktische manier effectief en efficiënt je werk plannen en organiseren aan de hand van actuele wetenschappelijke inzichten.

De combinatie van klassikaal of live online training, e-learning en oefenen in de praktijk zorgt ervoor dat deze training timemanagement heel populair is onder cursisten. Tijdens de cursus oefen je vanaf het begin met vraagstukken uit je echte werk- en privésituatie. Dit zorgt voor een aantoonbaar hoog leerrendement!

Wat levert de Cursus Timemanagement jou op?

Als je deels vanuit huis en deels op kantoor werkt is timemanagement is een van de belangrijkste vaardigheden die bijdragen een jouw productiviteit en welzijn. Na de cursus timemanagement ben je in staat om met minder moeite meer successen te bereiken zonder de balans tussen werk en privé te verstoren.

Je leert hoe je makkelijker resultaten bereikt en tegelijkertijd werkdruk en werkstress reduceert. In de training leer je ook prioriteiten stellen waardoor je beter kunt richten op taken die er echt toe doen. Ook leer je hoe je voor jezelf een efficiënt werkproces inricht, zodat je veel meer vrije tijd overhoudt!

Resultaat van de training

1. Overzicht en grip op je werk
2. Behaal moeiteloos deadlines
3. Bereik meer resultaten
4. Reduceer werkstress en werkdruk
5. Bespaar 20% tot 30% tijd

Bereik meer met minder moeite

Je leert in de cursus timemanagement hoe je zorgt voor overzicht over al jouw verantwoordelijkheden op je werk en in je privéleven. Je wordt daardoor effectief en efficiënt en bent niet meer bang om ‘iets’ over het hoofd te zien.
Ook leer je in deze cursus timemanagement proactief, besluitvaardig en resulutaatgericht werken door op verschillende manieren prioriteiten te stellen. Daardoor kun je goed bepalen aan welke taken en acties je op welke momenten werkt en ga je na deze time management cursus professioneel en privé een enorme impact maken! 

Opbouw van de cursus timemanagement

De cursus timemanagement wordt aangeboden als een training met open inschrijving en als een incompany- of maatwerktraject. Incompany kan decursus timemanagement namelijk op maat worden aangepast in lijn met de doelstellingen van teams en organisaties.

Zoals je mag verwachten is cursus timemanagement effectief, efficiënt en resultaatgericht opgebouwd. Na een intake volgt een e-learning waarin eenvoudige maar wel essentiële methodiek wordt uitgelegd. Je zult merken dat alleen al deze e-learning timemanagement veel effect sorteert!

Op deze manier zorgen we ervoor dat jij en jouw medecursisten over voldoende basiskennis beschikken en dat tijdens een trainingsbijeenkomst van de training time management alle aandacht kan uitgaan naar eigentijdse en moderne methodiek om jou nóg effectiever te maken.

De trainingsbijeenkomst van de klassikale training timemanagement duurt een hele dag. Voorafgaand hieraan heb je de e-learning voltooid en onder begeleiding van de trainer in je werksituatie geoefend met een voorbereidende opdracht.

De online cursus timemanagement is verdeeld over twee dagdelen met een tussenpoos van twee tot drie weken. Tijdens deze tussenpoos oefen je tijdens je werk methodiek en ga je belangrijke principes naar je hand zetten. Uiteraard word je hierin begeleid door je trainer.

Na afloop van de cursus timemanagement behoud je toegang tot de leeromgeving en word je op de hoogte gehouden van de nieuwste inzichten. Omdat je kosteloos lid mag blijven van onze community kun je altijd vragen blijven stellen aan de trainer en andere deelnemers.

 

Intake cursus timemanagement

We willen aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de training timemanagement worden jouw leerdoelen in kaart gebracht. Dit doen we aan de hand van vragen die gaan over persoonlijk leiderschap, effectiviteit en efficiency.

Jezelf leiding geven

De onderwerpen die aan bod komen zijn: Doelen, resultaten en prioriteiten; Delegeren, ‘Nee’ zeggen en onderhandelen; Tijdstelers herkennen en oplossen; Focus en concentratie; Overzicht creëren en de AIM methode®.

Learning by doing

Timemanagement leer je vooral door te doen. Methodes uit de eerste bijeenkomst ga je toepassen in je eigen werksituatie. Je zult merken dat je snel resultaten boekt! Je ervaringen deel je met je trainer en medecursisten.

Workflow en efficiency

Het ontwikkelen van een efficiënt werkproces. De onderwerpen die aan bod komen zijn: Grip op e-mail, focus en stressreductie; Integratie in Outlook of Google Workspace; Breinvriendelijk en realistisch plannen.

E-learning en how to’s

Je start met een e-learning en je kunt na de training stof herhalen en oefenen in de online leeromgeving. Ook heb je toegang tot alle ‘how to’s’ en leermiddelen. Na voltooiing ontvang je een certificaat. 

Coaching en community

Het onwikkelen van effectieve gewoontes kost tijd. Daarom houd je toegang tot onze online community waar je met andere cursisten en je trainer vragen en ervaringen uit kunt wisselen. We blijven je coachen!

Laat stress je leven niet overnemen. Schrijf je vandaag in voor de cursus timemanagement en leer hoe je controle over je werk kunt krijgen. Deze cursus timemanagement met bewezen effect is ontworpen om drukke professionals zoals jij te helpen grip en overzicht op hun werk te krijgen, meer resultaten te bereiken met minder moeite, en een gezond evenwicht te scheppen tussen hun werk en privéleven.

De cursus timemanagement kan ook op maat en incompany worden aangeboden

cursus time management

Kosten per deelnemer

Alle genoemde tarieven zijn inclusief leermiddelen (en arrangement indien de open training klassikaal wordt verzorgd. Wil je een cursus time managament voor 5 of meer deelnemers? Dan adviseren wij een incompanytraining (op maat). Een cursus timemanagement op maat kan echter ook samengaan met projecten vanuit de organisatie. Directie en leidinggevenden kunnen worden betrokken bij de leerdoelen van de training.

In de cursus timemanagement combineer je werken en leren. Wij stellen daarvoor een online leeromgeving beschikbaar. Wij adviseren een incompanytraining te verdelen over twee dagdelen, een reeks korte leerinterventies over een periode van enkele weken of maanden of een reeks korte workshops. Meer weten over de mogelijkheden? Bel 085 – 002 02 02 voor meer informatie!

Klassikaal

1 dag met arrangement
5 tot 12 deelnemers

€ 495,-

Live online

2 dagdelen
3 tot 10 deelnemers

€ 495,-

Incompanytraining

Vanaf 2 dagdelen
Maximaal 12 deelnemers

Vanaf € 180,-

Totaalprijs inclusief

E-learning timemanagement
Online community
Arrangement

Indeling groep

We kunnen jou indelen op een andere startdatum en/of locatie. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas na jouw akkoord is je inschrijving definitief.

Annuleringskosten

Vanaf de 14e tot de 2e dag vóór de training: 75%, daarna 100%. Als je voor een vervanger zorgt worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Details

Kosten
Incompany vanaf € 900, - per dagdeel per groep
Open inschrijving € 495, - per deelnemer
 
Contactformulier

Share This