Cursus Timemanagement | 1 dag + gratis e-learning

Na de Cursus Timemanagement bereik je meer met minder moeite en bespaar je tijd. Volg deze training klassikaal, online of vraag een incompanytraining aan.
cursus timemanagement Nyenrode
cursus timemanagement
cursus timemanagement
cursus timemanagement met MS Outlook

Timemanagement

Laat stress je leven niet overnemen. Schrijf je vandaag in voor de cursus timemanagement en krijg grip op je werk Deze cursus timemanagement met bewezen effect is ontworpen om drukke professionals zoals jij te helpen grip en overzicht op hun werk te krijgen, meer resultaten te bereiken met minder moeite, en een gezond evenwicht te scheppen tussen hun werk en privéleven.

Wat levert de Cursus Timemanagement jou op?

Als je deels vanuit huis en deels op kantoor werkt is timemanagement is een van de belangrijkste vaardigheden die bijdragen een jouw productiviteit en welzijn. Na de cursus timemanagement ben je in staat om met minder moeite meer successen te bereiken zonder de balans tussen werk en privé te verstoren.

Je leert hoe je makkelijker resultaten bereikt en tegelijkertijd werkdruk en werkstress reduceert. In de training leer je ook prioriteiten stellen waardoor je beter kunt richten op taken die er echt toe doen. Ook leer je hoe je voor jezelf een efficiënt werkproces inricht, zodat je veel meer vrije tijd overhoudt!

Resultaat van de training

1. Overzicht en grip op je werk
2. Behaal moeiteloos deadlines
3. Bereik meer resultaten
4. Reduceer werkstress en werkdruk
5. Bespaar 20% tot 30% tijd

Bereik meer met minder moeite

Je leert in de cursus timemanagement hoe je zorgt voor overzicht over al jouw verantwoordelijkheden op je werk en in je privéleven. Je wordt daardoor effectief en efficiënt en bent niet meer bang om ‘iets’ over het hoofd te zien.
Ook leer je in deze cursus timemanagement proactief, besluitvaardig en resulutaatgericht werken door op verschillende manieren prioriteiten te stellen. Daardoor kun je goed bepalen aan welke taken en acties je op welke momenten werkt en ga je na deze time management cursus professioneel en privé een enorme impact maken! 

Opbouw van de cursus timemanagement

De combinatie van klassikaal (of live online training), e-learning en oefenen in de praktijk zorgt ervoor dat deze training timemanagement heel populair is onder cursisten. Tijdens de cursus oefen je vanaf het begin met vraagstukken uit je echte werk- en privésituatie. Dit zorgt voor een aantoonbaar hoog leerrendement! Bovendien hou je na de trainingsbijeenkomst toegang tot de learning community en online leermiddelen.

 

 

Intake cursus timemanagement

We willen aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de training timemanagement worden jouw leerdoelen in kaart gebracht. Dit doen we aan de hand van vragen die gaan over persoonlijk leiderschap, effectiviteit en efficiency.

Jezelf leiding geven

De onderwerpen die aan bod komen zijn: Doelen, resultaten en prioriteiten; Delegeren, ‘Nee’ zeggen en onderhandelen; Tijdstelers herkennen en oplossen; Focus en concentratie; Overzicht creëren en de AIM methode®.

Learning by doing

Timemanagement leer je vooral door te doen. Methodes uit de eerste bijeenkomst ga je toepassen in je eigen werksituatie. Je zult merken dat je snel resultaten boekt! Je ervaringen deel je met je trainer en medecursisten.

Workflow en efficiency

Het ontwikkelen van een efficiënt werkproces. De onderwerpen die aan bod komen zijn: Grip op e-mail, focus en stressreductie; Integratie in Outlook of Google Workspace; Breinvriendelijk en realistisch plannen.

E-learning en how to’s

Je start met een e-learning en je kunt na de training stof herhalen en oefenen in de online leeromgeving. Ook heb je toegang tot alle ‘how to’s’ en leermiddelen. Na voltooiing ontvang je een certificaat. 

Coaching en community

Het onwikkelen van effectieve gewoontes kost tijd. Daarom houd je toegang tot onze online community waar je met andere cursisten en je trainer vragen en ervaringen uit kunt wisselen. We blijven je coachen!

De cursus timemanagement kan ook op maat en incompany worden aangeboden

cursus time management

Kosten per deelnemer

De genoemde tarieven zijn inclusief leermiddelen en arrangement indien de open training klassikaal wordt verzorgd. Wil je een cursus timemanagament voor 5 of meer deelnemers? Dan adviseren wij een incompanytraining (op maat). Een cursus timemanagement op maat kan echter ook samengaan met projecten vanuit de organisatie. Directie en leidinggevenden kunnen worden betrokken bij de leerdoelen van de training.

In deze cursus timemanagement combineer je werken en leren. Wij stellen daarvoor een online leeromgeving beschikbaar. Wij adviseren een incompanytraining te verdelen over twee dagdelen, een reeks korte leerinterventies over een periode van enkele weken of maanden of een reeks korte workshops. Meer weten over de mogelijkheden? Bel 085 – 002 02 02 voor meer informatie!

Klassikaal

1 dag met arrangement
5 tot 12 deelnemers

€ 495,-

Live online

2 dagdelen
3 tot 10 deelnemers

€ 495,-

Incompanytraining

Vanaf 2 dagdelen
Maximaal 12 deelnemers

Vanaf € 180,-

Totaalprijs inclusief

E-learning timemanagement
Online community
Arrangement

Indeling groep

We kunnen jou indelen op een andere startdatum en/of locatie. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas na jouw akkoord is je inschrijving definitief.

Annuleringskosten

Vanaf de 14e tot de 2e dag vóór de training: 75%, daarna 100%. Als je voor een vervanger zorgt worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Details

Kosten
Incompany vanaf € 900, - per dagdeel per groep
Open inschrijving € 495, - per deelnemer
 
Contactformulier

Share This