Cursus time management

Leer in de cursus time management effectief en efficiënt werken en bereik meer!

N

Krijg grip en overzicht op je werk

N

Behaal moeiteloos deadlines

N

Bereik veel meer resultaten

N

Zorg voor rust in je hoofd

N

Bespaar 20 tot 30% tijd

Wat kun jij na de training time management?

In de cursus time management leer je efficiënt en effectief werken. Doordat je overzicht hebt ervaar je rust in je hoofd en grip op je werk en privéleven.

Ook merk je dat het slim plannen en organiseren van je werk een gewoonte wordt. Daardoor voorkom je onnodige werkdruk en werkstress.

Uiteindelijk leiden de vaardigheden en praktische time management tips die je leert ertoe dat je met minder moeite meer bereikt in minder tijd.

Ervaar rust en overzicht

Al tijdens de eerste bijeenkomst krijg je grip op je werk en rust in je hoofd.

Hoe krijg je dat voor elkaar?

In de training timemanagement leer je hoe je zorgt voor overzicht over jouw verantwoordelijkheden op je werk en in je privéleven. Je wordt daardoor effectiever.

Je herkent sneller tijdstelers en weet deze te voorkomen. ‘Nee’ leren zeggen, onderhandelen over je werkvoorraad met je leidinggevende en delegeren horen daarbij.

Je werkt heel resultaatgericht terwijl je de relatie met je collega’s goed houdt.

Bereik meer resultaten in minder tijd

Je leert effectief en efficiënt werken. Je bereikt daardoor eerder je doelen. 

Bereik meer met minder moeite?

Tijd bespaar je niet alleen maar door een efficiënt werkproces en meer doen in minder tijd. Ook leer je wat je vooral niet moet doen zodat je meer tijd overhoudt.

De training timemanagement combineert persoonlijk leiderschap met effectief en efficiënt werken. Je richt je daardoor beter op de doelen die jij wilt bereiken.

Je haalt meer uit jezelf en je bereikt meer in minder tijd. Deze tijdwinst merk je meteen.

Je gaat beter prioriteiten stellen

Je voorkomt uitstelgedrag, reduceert werkstress en je haalt je deadlines.

Dat doe je al tijdens de cursus!

In de training time management leer je verschillende methodes om prioriteiten te kunnen stellen. Deze pas je meteen toe in jouw werksituatie.

Daardoor plan en organiseer je jouw werk beter en heb je minder last van uitstelgedrag. Je begint eerder aan grote taken en je hebt grip op voortgang.

Goed prioriteiten stellen gaat uiteindelijk vanzelf; je maakt keuzes die leiden tot succes.

Bereik meer met minder moeite na de cursus time management

 

Persoonlijke intake

Onze trainingen willen we optimaal laten aansluiten bij jouw werksituatie. Dat geldt dus ook voor deze training!

Voorafgaand aan de cursus time management worden jouw leerdoelen in kaart gebracht. Dat doen we aan de hand van een online werkstijlonderzoek.

Dag 1 van de training time management

De eerste bijeenkomst van de training is vooral gericht op het ontwikkelen van effectief gedrag en het creëren van overzicht. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Doelen, resultaten en prioriteiten
 • Delegeren, ‘nee’ zeggen, onderhandelen
 • Tijdstelers herkennen en oplossen
 • Gefocust en breinvriendelijk werken
 • Overzicht met de AIM methode®
Toepassing in je werksituatie

Onze trainingen kenmerken zich doordat leren en werken worden gecombineerd. Dat geldt dus ook voor deze cursus.

Methodiek uit de eerste bijeenkomst ga je toepassen in je eigen werksituatie. Daarnaast maak je een opdracht. Daarbij word je geholpen door je trainer.

Dag 2 van de training time management

De tweede bijeenkomst is gericht op het ontwikkelen en beheersen van een efficiënt werkproces. Daarbij ga je uit van je eigen agenda. De ondewerpen die aan bod komen zijn:

 • Grip op e-mail en rust in je hoofd
 • Van volle mailbox naar inbox zero
 • Hoe maak je van een e-mail een taak 
 • Werken met slimme takenlijsten
 • Informatie logisch archiveren
 • Integratie in MS Outlook, G Suite of IBM Notes
 • Dag-, week- en lange termijnplanning
30 dagen e-learning

De manier van lesgeven is aangepast aan jou. De didactiek van de trainingsbijeenkomsten en de e-learning is geënt op bewezen effectieve onderwijskundige principes.

Onze lesmethode is erop gericht dat jij wat je in de training leert niet meer vergeet en blijft toepassen in jouw dagelijks werk.

In de eerste 30 dagen na de training time management; moet kennis worden geborgd. Via onze app zorgen wij ervoor dat je methodiek niet meer vergeet!

Om te voorkomen dat je na de training het geleerde niet volhoudt, leer je dagelijks enkele minuten en blijft kennis on top of mind.

Het is aangetoond dat deze follow up van 30 dagen in de vorm van e-learning effectief en efficiënt bijdraagt aan het leerrendement.

Na de e-learning wordt online getoetst of je belangrijke methodes kent en beheerst. Na voltooiing ontvang je een bewijs van voltooiing.

Tijdens de laatste bijeenkomst ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens. De trainer helpt jou bij het inloggen in de e-learning.

Time management tips

Je leert samen met medecursisten of collega’s om methodiek in de praktijk te brengen. Na de eerste cursusdag kun je al 1 tot 2 uren per dag aan tijd winnen!

Door methodiek en praktische time manageent tips te vertalen naar je werksituatie leer je makkelijker een slimme manier van werken aan.

cursus time management

Wil jij leren hoe je werkdruk kunt voorkomen? Na deze cursus time management kun jij meer bereiken met minder moeite. Je krijgt rust in je hoofd, grip op je werk en je boekt een tijdwinst van 20 tot 30%. Tijdens de training leer je bewezen principes toepassen in je werksituatie.

Deze cursus time management biedt meer diepgang dan een cursus efficiënt werken. Je ontwikkelt namelijk ook jouw persoonlijk leiderschap. De training bestaat daarom ook uit oefenen met praktische tips en praktijksituaties die je tegenkomt tijdens je werk.

\

2-daagse cursus time management - BCN Utrecht CS

Donderdag 24 september en donderdag 8 oktober | 09:00 - 17:00

\

2-daagse cursus time management - BCN Utrecht CS

Donderdag 26 november en donderdag 10 december | 09:00 - 17:00

Kostenopbouw van de cursus time management

Jouw investering

Je betaalt voor deelname aan de cursus timemanagement € 995,00 (exclusief 21% btw). In dit tarief is alles inbegrepen:

 • Alle leermiddelen
 • E-learning via onze app
 • Arrangement en verblijf
 • Parkeerkaarten (als je die nodig hebt)

 

Kun je de BTW niet verrekenen?

Volg je de training time management vanuit een BTW vrijgestelde organisatie? In dat geval krijg je een aangepaste factuur waardoor je prijstechnisch geen nadeel ondervindt ten opzichte van deelnemers die de BTW wél kunnen verrekenen?

Trainingsmateriaal inbegrepen

Tijdens de cursus time management wordt gebruik gemaakt van uiteenlopende leermiddelen. Hiervoor betaal je geen extra kosten. Je ontvangt:

 • E-book timemanagement
 • E-learning via onze app
 • Online toetsing en certificering
Arrangement inbegrepen

Voor het gebruik van de accommodatie, koffie, thee, frisdranken en een uitgebreid lunchbuffet betaal je eveneens geen kosten. Het arrengement is inbegrepen in het tarief voor de training.

Betaalwijze

Na de laatste trainingsbijeenkomst van de cursus time management versturen we de factuur. De betalingstermijn is 30 dagen.

 

Annuleringsregeling

Tot 21 dagen voor de start van de time management cursus kun je jouw deelname kosteloos annuleren. Als je op het laatste moment verhinderd bent kun je altijd een vervanger sturen.

Meld je aan voor de cursus time management

€ 995,- per deelnemer

Na jouw aanmelding nemen wij contact met op om jouw inschrijving voor deelname aan onze open training time management te verwerken.

Tot 3 weken voor aanvang van de training kun je jouw deelname annuleren. Ben je op het laatste moment verhinderd? Een vervanger sturen mag altijd.

Wil je de cursus samen met je collega’s volgen? Vraag dan een incompany-offerte aan. Deze training kan op maat worden verzorgd voor jouw organisatie.

N

NS Station op loopafstand

N

Parking naast locatie

N

Arrangement inbegrepen

N

Inclusief alle leermiddelen

N

Soepele annuleringsvoorwaarden

N

Een vervanger sturen mag altijd

N

Met bewijs van deelname

Gerelateerde trainingen

Veel cursisten combineren de training timemanagement training met een andere opleiding of training die bijdraagt aan hun productiviteit.

Cursus time management met Outlook | 2-daagse training

Leer effectief en efficient werken in combinatie met MS Outlook. Meld je aan voor de cursus time management met Outlook of vraag een training op maat aan.

Cursus time management met G Suite | 2-daagse training

Leer hoe je jouw werk beter kunt plannen en organiseren met G Suite. Meld je aan voor de cursus time management met G Suite of vraag een training op maat aan.

Cursus time management met IBM Notes | 2-daagse training

Bereik meer met minder moeite na de cursus time management met IBM Notes. Krijg grip op je mail, taken en agenda. Voorkom werkstress en werkdruk.