Cursus timemanagement

Deze training timemanagement is live online en klassikaal beschikbaar.

Word productief, bespaar tijd en voorkom stress

Leer efficiënt en effectief werken. Met een goede planning en organisatie zorg je voor minder werkstress en heb je grip op je werk en privéleven. Je voorkomt onnodige werkdruk en werkstress en je hebt plezier in je werk. Leer daarom resultaatgericht en slim werken in de cursus timemanagement. Je verbetert jouw productiviteit, persoonlijke effectiviteit en je houdt meer vrije tijd over.

Resultaat van de

Training timemanagement

N

Grip en overzicht op je werk

N

Behaal moeiteloos deadlines

N

Bereik meer resultaten

N

Veel meer rust in je hoofd

N

Bespaar 20 tot 30% tijd

cursus timemanagement
Rust en overzicht

Je leert je hoe je zorgt voor overzicht over jouw verantwoordelijkheden op je werk en in je privéleven. Je wordt daardoor effectiever en bent niet meer bang ‘iets’ over het hoofd te zien.

training timemanagement
Bereik meer resultaten

Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap. Je krijgt daardoor meer invloed op de doelen die jij wilt bereiken. Je haalt meer uit jezelf en je bereikt meer resultaten in minder tijd.

timemanagement training
Beter prioriteiten stellen

Prioriteiten stellen is de vaardigheid om de juiste keuzes op het juiste moment maken. Door goed te bepalen aan welke taken en acties je wanneer werkt ga je écht impact maken! 

Bereik meer met minder moeite na de enige timemanagement cursus in Nederland met de AIM methode®

training time management

Uniek programma

Je hebt succes als je jouw doelen hebt bereikt!

Heb je het gevoel dat je te weinig uit jezelf haalt? Meer bereiken gaat om meer dan de juiste keuzes maken en de vertaling naar een efficiënt werkproces. Je begint bij de basis van succes: Je combineert de visie over jezelf leiding geven van Stephen Covey met praktische methodes van David Allen. Ook pas je bewezen principes over het voorkomen van werkdruk van Tony Crabbe toe. Om vaardigheden te blijven toepassen leer je ook om goede gewoontes te ontwikkelen volgens de methode van James Clear.

01.

Intake

We willen aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de cursus worden jouw leerdoelen in kaart gebracht. Dit doen we aan de hand van vragen die gaan over persoonlijk leiderschap, effectiviteit en efficiency.

02.

Eerste bijeenkomst

De onderwerpen die aan bod komen zijn: Doelen, resultaten en prioriteiten; Delegeren, ‘nee’ zeggen en onderhandelen; Tijdstelers herkennen en oplossen; Focus en concentratie; Overzicht creëren en de AIM methode®.

03.

Learning on the job

Timemanagement leer je vooral door te doen. Methodes uit de eerste bijeenkomst ga je toepassen in je eigen werksituatie. Je zal merken dat je al resultaten boekt! Je ervaringen deel je met je trainer en medecursisten.

04.

Tweede bijeenkomst

Het ontwikkelen van een efficiënt werkproces. De onderwerpen die aan bod komen zijn: Grip op e-mail, focus en stressreductie; ; Integratie in MS Outlook of G Suite; Breinvriendelijk en realistisch plannen.

05.

E-learning

Als je de eerste 30 dagen na de cursus de belangrijkste methodes herhaalt zal je ze niet meer vergeten. Je kunt na de training stof herhalen en oefenen in de online leeromgeving. Na voltooiing ontvang je een certificaat. 

06.

Coaching & community

Het onwikkelen van effectieve gewoontes kost tijd. Daarom heb je onbeperkt toegang tot onze online community waar je met andere cursisten en je trainer vragen en ervaringen uit kunt wisselen. We blijven je coachen!

Lees de ervaringen van andere cursisten en klanten

Speciale verzoeken zoals een timemanagement cursus op maat?

Een workshop of timemanagement training incompany of op maat

Deze cursus kan incompany en op maat worden aangeboden. Bij een cursus time management op maat wordt casuïstiek van de deelnemers geïntegreerd. Het streven is om werken en leren met elkaar te combineren. Verschillende formats zijn mogelijk: Denk aan een opleiding verspreid over enkele dagdelen, een training van 1 dag, een korte workshop of een lezing. Ook een e-learning kan op maat worden ontwikkeld. Meer weten? Bel 085 – 002 02 02 of gebruik het contactformulier.

\

2-daagse cursus time management Den Bosch - Seats2Meet Den Bosch CS

Donderdag 24 september en donderdag 8 oktober | 09:00 - 17:00

\

2-daagse cursus time management Utrecht - BCN Utrecht CS

Donderdag 26 november en donderdag 10 december | 09:00 - 17:00

995,- per deelnemer

Klassikale training op toplocatie

2 dagen training of training op locatie met een tussenpoos van 2 weken. Arrangement, leermiddelen, e-learning en online community inbegrepen. Maximaal 10 deelnemers.

795,- per deelnemer

Live online training met trainer

Vier dynamische en interactieve dagdelen live leren. Met tussenpozen van een week. Leermiddelen, e-learning en online community inbegrepen. Maximaal 5 deelnemers.

Annuleren & BTW

Flexibel en betrouwbaar

Tot 21 dagen voor aanvang kun je deelname kosteloos annuleren. Een vervanger sturen kan altijd. De factuur wordt gematigd als je BTW niet kunt verrekenen.

Aanmelden

Timemanagement cursus

Klassikale training efficiënt werken
Verantwoord klassikaal leren

De klassikale bijeenkomsten kenmerken zich door een actieve en energieke didactiek. Door afwisseling in het programma vliegt de training voorbij en is het leerrendement onverminderd hoog.

Tussen en na de trainingsbijeenkomsten kun je gebruik maken van de online community. Hier kun je ervaringen met medecursisten en je trainers uitwisselen.

Trainingen en cursussen worden in lijn met richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio verzorgd. Als een klassikale training vanwege het coronavirus niet kan worden voortgezet wordt naadloos overgegaan naar live online trainen. Onbenutte uitgaven voor het arrangement crediteren we.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.

Online classroom training efficiënt werken
Live online bijeenkomsten

Alle incompany- en open trainingen worden ook als live online bijeenkomsten aangeboden. De dynamiek van een live online bijeenkomst is anders is dan die van een klassikale training. De planning en didactiek worden daarop aangepast.

Een dag klassikale training is gelijk aan 2 dagdelen live online training met een tussenpoos van een week. Tijdens een live online bijeenkomst wordt uitleg afgewisseld met oefeningen en breakout sessies.

Tussen de online bijeenkomsten pas je het geleerde toe in de praktijk. Je wordt via de online community gecoacht door je trainer. Ook kun je ervaringen uitwisselen met je medecursisten en leren van hun ervaringen.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.