Cursus timemanagement

Deze training timemanagement is live online en klassikaal beschikbaar.

In het kort

Word productief, bespaar tijd en voorkom stress

Leer efficiënt en effectief werken. Met een goede planning en organisatie zorg je voor minder werkstress en heb je grip op je werk en privéleven. Je voorkomt onnodige werkdruk en werkstress en je hebt plezier in je werk. Leer daarom resultaatgericht en slim werken in de cursus timemanagement. Je verbetert jouw productiviteit, persoonlijke effectiviteit en je houdt meer vrije tijd over.

Bekijk programma ↘

Resultaat van de

Training timemanagement

● Grip en overzicht op je werk
● Behaal moeiteloos deadlines
● Bereik meer resultaten
● Reduceer werkstress
● Bespaar 20 tot 30% tijd

cursus timemanagement
Rust en overzicht

Je leert je hoe je zorgt voor overzicht over jouw verantwoordelijkheden op je werk en in je privéleven. Je wordt daardoor effectiever en bent niet meer bang ‘iets’ over het hoofd te zien.

training timemanagement
Bereik meer resultaten

Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap. Je krijgt daardoor meer invloed op de doelen die jij wilt bereiken. Je haalt meer uit jezelf en je bereikt meer resultaten in minder tijd.

timemanagement training
Beter prioriteiten stellen

Prioriteiten stellen is de vaardigheid om de juiste keuzes op het juiste moment maken. Door goed te bepalen aan welke taken en acties je wanneer werkt ga je écht impact maken! 

Bereik meer met minder moeite na de enige timemanagement cursus in Nederland met de AIM methode®

training time management

Uniek programma

Je hebt succes als je jouw doelen hebt bereikt!

Heb je het gevoel dat je te weinig uit jezelf haalt? Meer bereiken gaat om meer dan de juiste keuzes maken en de vertaling naar een efficiënt werkproces. Je begint bij de basis van succes: Je combineert de visie over jezelf leiding geven van Stephen Covey met praktische methodes van David Allen. Ook pas je bewezen principes over het voorkomen van werkdruk van Tony Crabbe toe. Om vaardigheden te blijven toepassen leer je ook om goede gewoontes te ontwikkelen volgens de methode van James Clear.

Meld je aan ↘

01.

Intake

We willen aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de cursus worden jouw leerdoelen in kaart gebracht. Dit doen we aan de hand van vragen die gaan over persoonlijk leiderschap, effectiviteit en efficiency.

02.

Eerste bijeenkomst

De onderwerpen die aan bod komen zijn: Doelen, resultaten en prioriteiten; Delegeren, ‘nee’ zeggen en onderhandelen; Tijdstelers herkennen en oplossen; Focus en concentratie; Overzicht creëren en de AIM methode®.

03.

Learning on the job

Timemanagement leer je vooral door te doen. Methodes uit de eerste bijeenkomst ga je toepassen in je eigen werksituatie. Je zal merken dat je al resultaten boekt! Je ervaringen deel je met je trainer en medecursisten.

04.

Tweede bijeenkomst

Het ontwikkelen van een efficiënt werkproces. De onderwerpen die aan bod komen zijn: Grip op e-mail, focus en stressreductie; ; Integratie in MS Outlook of G Suite; Breinvriendelijk en realistisch plannen.

05.

E-learning

Als je de eerste 30 dagen na de cursus de belangrijkste methodes herhaalt zal je ze niet meer vergeten. Je kunt na de training stof herhalen en oefenen in de online leeromgeving. Na voltooiing ontvang je een certificaat. 

06.

Coaching & community

Het onwikkelen van effectieve gewoontes kost tijd. Daarom heb je onbeperkt toegang tot onze online community waar je met andere cursisten en je trainer vragen en ervaringen uit kunt wisselen. We blijven je coachen!

Lees de ervaringen van andere cursisten en klanten

Wil je een timemanagement cursus op maat?

Een workshop of timemanagement training incompany of op maat

Deze cursus kan incompany en op maat worden aangeboden. Bij een cursus time management op maat wordt casuïstiek van de deelnemers geïntegreerd. Het streven is om werken en leren met elkaar te combineren. Verschillende formats zijn mogelijk: Denk aan een opleiding verspreid over enkele dagdelen, een training van 1 dag, een korte workshop of een lezing. Ook een e-learning kan op maat worden ontwikkeld. Meer weten? Bel 085 – 002 02 02 of gebruik het contactformulier.

995,- per deelnemer

Klassikale training op toplocatie

Twee dagen training op een toplocatie. Arrangement, leermiddelen, e-learning en online community inbegrepen. Maximaal 10 deelnemers.

795,- per deelnemer

Live online training met trainer

Vier dynamische dagdelen online training. Leermiddelen, e-learning en online community inbegrepen. Maximaal 5 deelnemers.

Annuleren & BTW

Flexibel en betrouwbaar

Kosteloos annuleren kan tot 3 weken voor aanvang (vervanger sturen kan altijd). De factuur wordt gematigd als je BTW niet kunt aftrekken.

Aanmelden

Timemanagement cursus