Home | Training snellezen en mindmappen
Home | Training snellezen en mindmappen

Training snellezen en mindmappen

Na een training snellezen en mindmappen of een cursus mindmappen beschik je over een scherp inzicht in vraagstukken die voor jou relevant zijn. Daardoor zal je beter geïnformeerde beslissingen nemen en innovatievere oplossingen bedenken.

Ik heb deelgenomen aan de cursus snellezen en mindmapping gevolgd door de training mindmapping met software. Ik merk dat ik er in mijn werk veel aan heb.

 

Ik lees nu inderdaad 3 tot 4 keer sneller en heb een goed begrip van de tekst. Ik bespaar nu veel meer tijd – Cécile Lemmens, Sales Manager, Yacht

 

Lees meer over de open cursus snellezen en mindmapping

Training mindmapping in combinatie met procesbegeleiding

Neem contact op!

Een maatwerk of incompany training mindmappen is bewezen effectief in combinatie met het werken aan actuele vraagstukken.

Wij helpen organisaties bij het bedenken en ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen. Wij gebruiken daarbij de mindmapping als instrument.

 

Door deze manier van werken kunnen wij jouw organisatie of team helpen om sneller oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken en om sneller te innoveren.

 

Een bijkomend voordeel is dat wij in onze studio mindmaps kunnen vertalen naar heldere en representatieve presentaties die direct toepasbaar zijn in de eigen werksituatie.

 

Uiteraard worden deze presentaties geheel conform de huisstijl, corporate identity of brand van jouw organisatie ontworpen.

 

Wil je meer over de weten over een maatwerk of incompany training mindmappen? Bel 085 – 002 02 02 voor een kosteloos adviesgesprek.

 

Lees meer over de maatwerk of incompany training mindmappen

Share This