Cursus Snellezen en Mindmappen

Overweldigd door veel complexe informatie? Leer met de cursus snellezen en mindmappen in recordtijd informatie verwerken.

9,3 starstarstarstarstar_half

Max. 12 deelnemers

€ 495,- per deelnemer

1 dag 

9,3 starstarstarstarstar_half

Max. 12 deelnemers

€ 495,- per deelnemer

1 dag

cursus snellezen en mindmappen
mindmapping cursus
cursus snellezen en mindmappen
cursus snellezen en mindmappen

Voel je je overweldigd door de hoeveelheid informatie die je moet verwerken? Je bent niet alleen. Met onze cursus snellezen en mindmappen leer je sneller en efficiënter teksten te lezen en complexe informatie te structureren. Verhoog je leessnelheid, verbeter je begrip en haal meer uit je tijd. Ontdek de bewezen technieken en praktische oplossingen die je dagelijks kunt toepassen. Meld je nu aan en merk het verschil!

Inhoudexpand_more

Aanpakexpand_more

Resultaatexpand_more

Tariefexpand_more

Huidig leesgedrag

 • Inzicht in huidig leestempo en leesgewoontes
 • Uitleg over de samenwerking tussen ogen en het brein
 • Een leesoefening om te wennen aan snelheid

Non-lineair denken

 • Associatieoefening ter voorbereiding op het mindmappen
 • Uitleg over samenhang tussen sleutelwoorden en het geheugen
 • Leesoefening op basis van sleutelwoorden

Informatie verwerken

 • Ontwikkelen van een persoonlijke snelleesstijl
 • Leestempo en concentratie verhogen
 • Herinneringen naar boven halen met mindmapoefeningen

Toepassing in werk of studie

 • Leesstrategie voor complexe informatie
 • Zelfvertrouwen ontwikkelen tijdens het lezen
 • Beeld- en oordeelsvorming

Intake en afstemming

Voordat we beginnen met de Cursus Snellezen en Mindmappen, informeren we naar jouw specifieke leerdoelen en behoeften. We willen ook weten welke teksten je vaak moet lezen voor je werk of studie om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de training.

Praktijkgerichte training

Tijdens onze interactieve training ontwikkel je actief je vaardigheden om snel en goed complexe informatie te verwerken. Je past direct praktische methoden toe door aan het einde van de training met eigen leesmateriaal te oefenen.

Kosteloze e-learning digitaal mindmappen

Na de training krijg je kosteloos toegang tot een e-learning over het gebruik van mindmapsoftware. We leveren ook kosteloze mindmapsoftware die eenvoudig in gebruik is. Zo kun je je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk brengen.

Verhoog je leessnelheid

Met de Cursus Snellezen en Mindmappen leer je technieken om je leessnelheid aanzienlijk te verhogen, tot wel 3 à 4 keer sneller dan voorheen. En dat zonder in te leveren op je begrip van de tekst. Sterker nog, je zult merken dat je de informatie zelfs beter begrijpt. Bedenk hoeveel meer je kunt lezen en leren in dezelfde tijd!

Bespaar tijd

Door sneller te lezen, bespaar je een aanzienlijke hoeveelheid tijd. Tijd die je kunt besteden aan andere werkzaamheden, of aan jezelf. Je zult merken dat je meer vrije tijd overhoudt, terwijl je toch al je leeswerk gedaan krijgt. Je bereikt dus meer in minder tijd met minder moeite!

Mis geen informatie

Met de vaardigheden die je opdoet in de Cursus Snellezen en Mindmappen, hoef je niet bang te zijn dat je informatie mist of achterloopt op anderen. Je zult in staat zijn om snel en effectief grote hoeveelheden tekst te verwerken. Dit komt je ontwikkeling en carrière ten goede. Je zult zelfverzekerder zijn in je vermogen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied.

Cursus Snellezen en Mindmappen

€ 495,00

Alle leermiddelen en het arrangement zijn bij de prijs inbegrepen.

Incompanytraining

De kosten voor een hele dag training zijn € 1.900,00 + reiskosten van de trainer. Alle leermiddelen zijn bij de prijs inbegrepen.

De training kan ook op maat worden aangepast. Er kan bijvoorbeeld een Workshop Snellezen op maat van een halve dag worden aangeboden of in plaats van handgetekende mindmaps kan worden geoefend met het maken van digitale mindmaps.

Wil je online trainen?

De Cursus Snellezen en Mindmappen kan ook online worden verzorgd. Dit is handig wanneer medewerkers van een organisatie vanuit huis werken. Voor een optimaal leerrendement wordt de online training aangeboden in twee dagdelen met een tussenpoos van enkele dagen tot maximaal een week.

Vragen? Neem contact op!

Wil je meer weten over de training of ben je op zoek naar een Cursus Snellezen en Mindmappen voor jouw bedrijf? Neem contact op. Bel (085) 002 02 02 of gebruik het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Aanmelden

Incompany offerte aanvragen