Gratis cursus timemanagement (online zelfstudie)

Leer de basis in de gratis online training timemanagement.

In het kort

Werk effectief en efficiënt na de gratis cursus timemanagement

De gratis cursus timemanagement is een online training waarin je aan de hand van drie belangrijke leerdoelen kennismaakt met de cursus timemanagement. In deze kennismaking leer je de methodiek achter: doelen formuleren, prioriteiten stellen en breinvriendelijk werken. De online training wordt afgesloten met een toets. Je ontvangt een officieel bewijs van voltooiing wanneer je hiervoor slaagt.

Bekijk programma ↘

Resultaat van de

Gratis cursus timemanagement

● Je definieert scherper je doelen
● Je stelt beter prioriteiten
● Je gebruikt je brein beter
● Je werkt geconcentreerder
● Je bespaart tijd!

gratis cursus timemanagement
Leer wanneer het jou uitkomt

Ga beter met je kostbare tijd om. Deze training kun je volgen op rutige momenten. Je leert de basis van timemanagement dus op de momenten dat het jou het beste schikt.

gratis cursus timemanagement online
Leer waar het jou uitkomt

Ook als je niet op kantoor bent kun je deze gratis cursus timemanagement volgen. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en de motivatie om een paar minuten per dag te leren.

cursus timemanagement gratis
Leer effectief

Deze gratis training is opgebouwd uit 3 leerdoelen met elk 10 topics. Elk leerdoel wordt afgesloten met een toets. Als je de training over 30 dagen verspreidt leer je het effectiefst.

Bereik meer met minder moeite na de enige timemanagement cursus in Nederland met de AIM methode®

training time management

Programma

De gratis cursus timemanagement volg je online

De gratis cursus timemanagement wordt ook gebruikt in onze trainingen als afwisseling op de klassikale bijeenkomsten. Het is dus een degelijke online cursus waarin je de basis van timemanagement leert. De gratis cursus timemanagement bestaat uit drie leerdoelen met elk tien topics. Het leereffect is het grootst als je de training over 3 tot 4 weken verdeeld. Wil je samen met je collega’s een training op de zaak? We bieden de cursus timemanagement ook als open- en incompanytraining aan voor gebruikers van MS Outlook en Google Workplace (voorheen G Suite). Dit doen we klassikaal en/of live online.

Meld je aan ↘

01.

Leren in stappen

De gratis cursus timemanagement is verdeeld over 3 stappen en wordt afgesloten met een online toets. Theorie wisselen we af met praktische timemanagement tips. Terwijl je leert kun je in de praktijk oefenen. 

02.

Breinvriendelijk leren

Tip: Verdeel het leren over een periode van ongeveer 30 dagen. Als je in kleine stappen leert is het leerrendement hoger. Je wordt sowieso tussentijds getoetst. Je kunt stof herhalen als je fouten maakt. 

03.

De onderwerpen

In deze gratis kennismaking behandelen we 3 fundamentele onderwerpen van time management: Doelstellingen formuleren en resultaten afspreken; manieren om prioriteiten te stellen en breinvriendelijk werken. 

04.

Certificaat van voltooiing

Ook al is dit een gratis cursus timemanagement, toch krijg je na afloop een officieel bewijs van voltooiing als je de toets met voldoende resultaat hebt afgesloten. Dit certificaat krijg je per e-mail opgestuurd.

05.

Onderdeel van de didactiek

Deze e-learning is een onderdeel van onze training klassikale timemanagement. Het wordt gecombineerd met klassikale training of een live online training. Dit bieden wij als open- en incompanytraining aan. 

06.

Coaching & community

Als je jezelf aanmeldt voor de gratis cursus timemanagement mag je sowieso lid worden van onze online community. Daar ontmoet je trainers en andere cursisten die net als jij het beste uit zichzelf en hun tijd willen halen.

Lees de ervaringen van andere cursisten en klanten

Wil je meer bereiken?

Neem contact op!

De cursus time management kan als een open- en incompanytraining worden aangeboden. De training kan op maat worden aangepast.

Bel (085) 002 02 02

Voor vragen of een offerte

Ben je op zoek naar een korte inspiratiesessie of wil je worden geadviseerd over hoe je productiviteit kunt verbeteren met aantoonbaar effectieve didactiek?

 

Aanmelden

Gratis e-learning timemanagement

Gerelateerde trainingen

 

Timemanagement en werkdruk reduceren

Bereik meer met minder moeite. Leer effectief en efficiënt werken en bespaar tijd.

Timemanagement met Microsoft Outlook

Krijg grip op je werk en rust in je hoofd. Laat Microsoft Outlook vooral voor je werken.

Timemanagement met Google Workplace

Pas slim timemanagement toe. Plan en organiseer je werk met Google Workplace.