Gratis cursus timemanagement (online zelfstudie)

Leer de basis in de gratis online training timemanagement.

Werk effectief en efficiënt na de gratis cursus timemanagement

De gratis cursus timemanagement is een online training waarin je aan de hand van drie belangrijke leerdoelen kennismaakt met de cursus timemanagement. In deze kennismaking leer je de methodiek achter: doelen formuleren, prioriteiten stellen en breinvriendelijk werken. De online training wordt afgesloten met een toets. Je ontvangt een officieel bewijs van voltooiing wanneer je hiervoor slaagt.

Resultaat van de

Gratis cursus timemanagement

N

Je definieert beter je doelen

N

Je stelt betere prioriteiten

N

Je gebruikt je brein beter

N

Je werkt met meer focus

N

Je bespaart tijd!

gratis cursus timemanagement
Leer wanneer het jou uitkomt

Ga beter met je kostbare tijd om. Deze training kun je volgen op rutige momenten. Je leert de basis van timemanagement dus op de momenten dat het jou het beste schikt.

gratis cursus timemanagement online
Leer waar het jou uitkomt

Ook als je niet op kantoor bent kun je deze gratis cursus timemanagement volgen. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en de motivatie om een paar minuten per dag te leren.

cursus timemanagement gratis
Leer effectief

Deze gratis training is opgebouwd uit 3 leerdoelen met elk 10 topics. Elk leerdoel wordt afgesloten met een toets. Als je de training over 30 dagen verspreidt leer je het effectiefst.

Bereik meer met minder moeite na de gratis cursus timemanagement met de AIM methode®

training time management

Programma

De gratis cursus timemanagement volg je online

De gratis cursus timemanagement wordt ook gebruikt in onze trainingen als afwisseling op de klassikale bijeenkomsten. Het is dus een degelijke online cursus waarin je de basis van timemanagement leert. De gratis cursus timemanagement bestaat uit drie leerdoelen met elk tien topics. Het leereffect is het grootst als je de training over 3 tot 4 weken verdeeld. Wil je samen met je collega’s een training op de zaak? We bieden de cursus timemanagement ook als open- en incompanytraining aan voor gebruikers van MS Outlook en G Suite. Dit doen we klassikaal en/of live online.

01.

Leren in stappen

De gratis cursus timemanagement is verdeeld over 3 stappen en wordt afgesloten met een online toets. Theorie wisselen we af met praktische timemanagement tips. Terwijl je leert kun je in de praktijk oefenen.

 

02.

Breinvriendelijk leren

Tip: Verdeel het leren over een periode van ongeveer 30 dagen. Als je in kleine stappen leert is het leerrendement hoger. Je wordt sowieso tussentijds getoetst. Je kunt stof herhalen als je fouten maakt.

 

03.

De onderwerpen

In deze gratis kennismaking behandelen we 3 fundamentele onderwerpen van time management: Doelstellingen formuleren en resultaten afspreken; manieren om prioriteiten te stellen en breinvriendelijk werken.

 

04.

Certificaat van voltooiing

Ook al is dit een gratis cursus timemanagement, toch krijg je na afloop een officieel bewijs van voltooiing als je de toets met voldoende resultaat hebt afgesloten. Dit certificaat krijg je per e-mail opgestuurd.

05.

Onderdeel van de didactiek

Deze e-learning is een onderdeel van onze training klassikale timemanagement. Het wordt gecombineerd met klassikale training of een live online training. Dit bieden wij als open- en incompanytraining aan.

 

06.

Coaching & community

Als je jezelf aanmeldt voor de gratis cursus timemanagement mag je sowieso lid worden van onze online community. Daar ontmoet je trainers en andere cursisten die net als jij het beste uit zichzelf en hun tijd willen halen.

Lees de ervaringen van andere cursisten en klanten

Wil je meer bereiken?

Neem contact op!

De cursus time management kan als een open- en incompanytraining worden aangeboden. De training kan op maat worden aangepast.

Bel (085) 002 02 02

Voor vragen of een offerte

Ben je op zoek naar een korte inspiratiesessie of wil je worden geadviseerd over hoe je productiviteit kunt verbeteren met aantoonbaar effectieve didactiek?

 

Aanmelden

Voor de gratis online cursus timemanagement

Klassikale training
Verantwoord klassikaal leren

De klassikale bijeenkomsten kenmerken zich door een actieve en energieke didactiek. Door afwisseling in het programma vliegt de training voorbij en is het leerrendement onverminderd hoog.

Tussen en na de trainingsbijeenkomsten kun je gebruik maken van de online community. Hier kun je ervaringen met medecursisten en je trainers uitwisselen.

Trainingen en cursussen worden in lijn met richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio verzorgd. Als een klassikale training vanwege het coronavirus niet kan worden voortgezet wordt naadloos overgegaan naar live online trainen. Onbenutte uitgaven voor het arrangement crediteren we.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.

Online classrooms
Live online bijeenkomsten

Alle incompany- en open trainingen worden ook als live online bijeenkomsten aangeboden. De dynamiek van een live online bijeenkomst is anders is dan die van een klassikale training. De planning en didactiek worden daarop aangepast.

Een dag klassikale training is gelijk aan 2 dagdelen live online training met een tussenpoos van een week. Tijdens een live online bijeenkomst wordt uitleg afgewisseld met oefeningen en breakout sessies.

Tussen de online bijeenkomsten pas je het geleerde toe in de praktijk. Je wordt via de online community gecoacht door je trainer. Ook kun je ervaringen uitwisselen met je medecursisten en leren van hun ervaringen.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.