cursus time management

Bereik meer met minder moeite! Schrijf je in voor de cursus time management

Homepage » Cursus time management » Mappen maken in Outlook

Mappen maken in Outlook

Mappen maken in Outlook is niet ingewikkeld. Het is vooral een kunst om mappen te maken waarmee je snel en overzichtelijk kunt werken.

De kunst is om niet teveel mappen te maken. De reden is een simpele: wanneer je teveel mappen en submappen (en sub-submappen) hebt raak je het overzicht kwijt. Dat komt doordat je brein een beperrkte spanwijdte heeft.

Teveel mappen in Outlook zorgen ervoor dat je e-mails ‘te goed’ gaat opruimen. Zo goed zelfs dat het moeite kost om de e-mails na verloop van tijd terug te vinden. Dat gaat dus ten koste van overzicht.

Het is voor veel mensen wennen als ze van tientallen mappen teruggaan naar minder dan 10 mappen. Toch zien wij in onze cursus time management dat het voor veel meer overzicht zorgt en dat cursisten er veel tijd mee besparen.

In deze video laat ik je zien wat handige mappen zijn om snel je inbox op orde te krijgen. Het maken van mappen in Outlook is typisch een geval van ‘less is more’.

Volgende stap

Ga oefenen. Ga je inbox leegmaken met behulp van deze mappen.

Ontvang gratis tips & tricks

Haal meer uit je tijd en jezelf met onze gratis tips & tricks

Contactgegevens

Bezoekadres

BCN Utrecht CS
Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht

Secretariaat & klantenservice

T (085) 002 02 02
E klantenservice@timension.nl

Zorgeloos aanmelden

Tot drie weken voor de training mag je kosteloos annuleren. Een vervanger sturen mag altijd. Alle leermiddelen, het arrangement, deelnamecertificaat en benodigde parkeerkaarten zijn in het tarief inbegrepen.

Vragen?

Bel (085) 002 02 02 of vul het formulier in.

Share This