Cursus snellezen en mindmapping

Verbeter je leessnelheid en begrip binnen 1 dag

N

Lees tot 3 à 4 keer sneller

N

Begrijp complexe teksten beter

N

Maak effectieve samenvattingen

N

Gebruik je geheugen beter

N

Lees binnen 2,5 uur een boek

i

Bereik een veel hogere leessnelheid

Je kunt je leestempo tot 3 à 4 keer versnellen met behoud van begrip!
Meer lezen

In de cursus snellezen en mindmapping wordt stapsgewijs jouw leessnelheid verhoogd. Je leert hoe je jouw ogen en brein optimaal laat samenwerken.

Je werkt en studeert breinvriendelijk

Als kenniswerker krijg je moeiteloos grip krijgt op complexe informatie.
Meer lezen

Tijdens de cursus snellezen en mindmapping combineer je snellezen met mindmappen. Daardoor kun je informatie makkelijker verwerken en begrijpen.

Veel meer focus en concentratie

Dwaal je vaak af tijdens het lezen? Na deze training lees je gefocust en uiterst geconcentreerd!
Meer lezen

HTijdens decursus snellezen en mindmapping leer je hoe je een ideale leessnelheid ontwikkelt om grote stukken tekst geconcentreerd te kunnen lezen.

Betere beeld- en oordeelsvorming

Combineer snellezen met mindmapping en kom tot de kern van complexe vraagstukken.
Meer lezen

Door de cursus snellezen en mindmapping kun je beter een beeld vormen van informatie. Mindmaps verbeteren je oordeel- en besluitvorming.

Je boekt aantoonbaar tijdwinst

Ja, het is mogelijk om een managementboek van 200 à 300 pagina’s te lezen in 2,5 uur tijd!
Meer lezen
Doordat je sneller leest merk je dat grote stapels leeswerk voor jou geen uitdaging meer vormen. Je houdt daardoor meer tijd over voor andere werkzaamheden.
s

Ook met dyslexie kun je snellezen

Ook dyslecten bereiken door de training een veel hogere leessnelheid en begrijpen teksten beter.
Meer lezen

Dyslecten die de cursus snellezen en mindmapping volgen merken een aanzienlijke verbetering van hun leessnelheid en het begrip.

In de cursus snellezen en mindmapping verhoog jij jouw leessnelheid én verbeter jij jouw begrip aanzienlijk!

In deze cursus snellezen en mindmapping leer je op een verantwoorde manier informatie sneller te verwerken met snelleestechnieken die bewezen effectief zijn. We gebruiken oefeningen die op wetenschappelijk bevindingen zijn gebaseerd. De training snellezen is intensief en sluit meteen aan op jouw werksituatie. Je oefent ook met zelf meegebrachte boeken. De cursus snellezen en mindmapping wordt aangeboden als open training en kan ook op maat worden aangepast.

Wat kun je verwachten?

N

1 dag klassikaal les (8 uren)

N

30 dagen e-learning via app

N

Maximaal 12 deelnemers

N

Station en parking op loopafstand

N

€ 495,- per deelnemer (excl. BTW)

N

Training is beoordeeld met een 9,4

afspeelknop cursus snellezen en mindmappen

Programma van de training snellezen en mindmapping

Efficiënt kijken en fixeren

Je gaat beter leren lezen; door anders te fixeren maak je beter gebruik van jouw blikveld. Je leest daardoor vanzelf sneller en efficiênter. Je leert hoe je een persoonlijke snelleesstijl ontwikkelt.

Leestempo verhogen voor meer begrip

Je leert hoe je door de combinatie van een optimale leessnelheid en verwerkingssnelheid van jouw brein voorkomt dat je terugvalt in onnodig terugspringen en meemompelen.

Geconcentreerd en gefocust snellezen

Zonder concentratie is het moelijk om tekst goed te begrijpen en dwaal je af. In de training snellezen en mindmappen leren we jouw technieken waarmee je heel gefocust leest.

Teksten doorgronden en begrijpen

Om een goed beeld te kunnen vormen is het belangrijk dat je tekst en informatie goed kunt doorgronden. Door te mindmappen kom je snel tot de kern van een vraagstuk.

Strategisch lezen

Wil je in minder tijd de kern van een tekst doorgronden? Aan het einde van de dag leer je hoe je strategisch zakelijke teksten snel en goed kunt lezen. Dit wordt gecombineerd met mindmapping.

Je geheugen optimaal gebruiken

Door het herhalen en activeren van kennis op een slimme manier te plannen kun je het beter onthouden. Rekening houden met de mogelijkheden van het brein helpt jou daarbij.

Blended cursus snellezen en mindmapping

De cursus snellezen en mindmapping is intensief

Tijdens de trainingsbijeenkomst wordt veel van je concentratievermogen gevraagd. We raden je aan om de avond voor de training op tijd naar bed te gaan zodat je uitgerust aan de training begint.

 

Beproefde methodiek

Tijdens de cursus snellezen en mindmapping wordt gebruik gemaakt van beproefde methodiek. Wij gaan daarbij uit van de snelleestechnieken die ook worden aanbevolen door het Princeton Center for Language Study.

 

30 dagen e-learning

Snellezenen mindmappen is net als autorijden. Enkele theoretische principes moeten on top of mind blijven. Na de cursus snellezen en mindmapping kun je met onze app (en via je pc) dagelijks enkele minuten oefenen om de methodiek jezelf eigen te maken. Je leert waar en wanneer het jou uitkomt.

 

Hoe blijf je het geleerde toepassen?

De eerste 30 dagen na cursus snellezen en mindmapping zijn heel belangrijk; dan moet kennis worden geborgd. Via onze app zorgen wij ervoor dat je methodiek niet meer vergeet!

 

Meld je aan voor de cursus snellezen en mindmapping

€ 495,- per deelnemer

Na aanmelding nemen wij contact met je op om jouw aanmelding te voltooien. tot 3 weken voor aanvang van de training mag je kostenloos je deelname annuleren.

N

NS Station op loopafstand

N

Parking naast locatie

N

Arrangement inbegrepen

N

Inclusief alle leermiddelen

N

Soepele annuleringsvoorwaarden

N

Een vervanger sturen mag altijd

N

Met bewijs van deelname