Zoek je een training die de geleerde vaardigheden ook borgt?

Timension biedt gekwalificeerde trainers, creatieve ontwikkelaars en eigentijdse didactiek met aantoonbaar hoog leerrendement.

Homepage » Over ons

Trainingen die aansluiten bij de échte werksituatie!

Wij bieden blended learning trainingen en interventies op de werkplek waardoor je nog meer uit jezelf haalt:

  • Vaardigheden worden geborgd dankzij effectieve didactiek
  • Naast klassikaal leren leer je ook in je werksituatie
  • Kennis wordt compact en regelmatig geactiveerd
  • Je kan leren waar en wanneer het jou het beste uitkomt
  • Voortgang is meetbaar en je krijgt extra uitleg als dat nodig is
  • Het leerrendement is met deze didactiek maximaal

drs. Katnika Verschuren


Associate trainer

Katinka heeft economie gestudeerd aan de Radboud Universiteit. Ze is ervaren in het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Katinka is vooral gedreven in het ontwikkelen van trainingen die zich richten op 21st Century Skills / Future Work Skills. Verder heeft zij ruime didactische ervaring en groot voorstander van innovatieve leerstijlen.

ir. Hedwyg van Groenendaal


Associate trainer

Hedwyg is een ervaren ondernemer en als associate trainer aan ons verbonden. Daarnaast is ze bestsellerauteur. Hedwyg behoort tot de top als het gaat om presentatietrainingen.

Hedwyg is een internationaal veelgevraagd spreker op het gebied van presentaties. Daarnaast organiseert zij geregeld evenementen als motivatie-trainer en coach.

Jan Vermeulen


Associate trainer

Jan heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening. Naast financiële trainingen verzorgt Jan ook trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Naast het geven van trainingen is Jan ook ervaren in het ontwikkelen van opleidingen en trainingen zowel persoonlijke effectiviteit als financiële know how worden gecombineerd.

Gézieta van den Belt


Associate trainer

Gézieta heeft informatica en organisatiekunde gestudeerd. Daarnaast heeft zij zich via Sioo bekwaamd in verandermanagement. Gézieta heeft veel ervaring in het begeleiden van lokale overheden.

Gézieta is als raadslid actief geweest in de lokale politiek. Ze kent als geen ander de vraagstukken waar lokale overheden veel tijd en aandacht aan moeten besteden.

Yvonne Drieduite


Associate trainer / coach

Yvonne weet wat leeft binnen de zakelijke dienstverlening als het om plannen en organiseren van het eigen werk gaat. Yvonne verzorgt trainingen en coacht professionals op de werkplek.

Yvonne is in staat om medewerkers met uiteenlopend werk- en denkniveau tegelijkertijd te trainen. Daarbij maakt het niet uit of het om grote of kleine teams gaat.

drs. Manuela Lauch


Associate trainer / professional organizer

Manuela is afgestudeerd bedrijfskundige en weet hoe zakelijke doelstellingen zich vertalen naar een effectieve dagelijkse werkwijze. Manuela verzorgt trainingen en is professional organizer.

Manuela helpt organisaties maar ook individuele professionals bij de verandering naar effectief en efficiënt gedrag. Daarbij helpt ze ook bij het ontwikkelen van een productieve werkomgeving.

Sandra Valkenburg MA


Associate trainer / consultant interculturele diversiteit

Sandra is gespecialiseerd in het benutten van culturele verschillen om professionals en teams effectiever te maken. Sandra geeft trainingen en helpt organisaties in het effectief gebruiken van culturele verschillen.

Sandra heeft ervaring in zowel de publieke als private sector. Daarnaast spreekt ze vloeiend Spaans, Frans en Engels. Sandra heeft ruime ervaring opgedaan in het trainen van expats.

Dennis de Vré


Associate trainer

Dennis is van oorsprong hostoricus en heeft ruime ervaring voor de klas. Vrijwel direct na zijn afstuderen is Dennis werkzaam geweest als trainer en consultant binnen de IT.

Dennis heeft meer dan 20 jaar ervaring als trainer en verstaat de kunst om de samenhang tussen processen, gedrag en techniek op een begrijpelijke manier over te dragen aan cursisten. 

Bas Hoorn


Eigenaar en trainer

Bas wil dat mensen alleen doen waar ze goed in zijn: innovatief denken, complexe vraagstukken oplossen en afgewogen beslissingen nemen. Makkelijke taken moeten daarom efficiënt worden voltooid.

Daarnaast vind hij het belangrijk dat mensen op een prettige en open manier met elkaar omgaan en samenwerken. Vanuit die drive is Bas met Timension begonnen.

Specials


Doelgroepgericht aanbod

Leeromgeving raadsleden

Interessante links

Contactgegevens

Bezoekadres

BCN Utrecht CS
Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht

Secretariaat & klantenservice

T (085) 002 02 02
E klantenservice@timension.nl

Zorgeloos aanmelden

Tot drie weken voor de training mag je kosteloos annuleren. Een vervanger sturen mag altijd. Alle leermiddelen, het arrangement, deelnamecertificaat en benodigde parkeerkaarten zijn in het tarief inbegrepen.

Vragen?

Bel (085) 002 02 02 of vul het formulier in.

Share This