MS Outlook vandaag aanpassen en instellen

Outlook vandaag aanpassen levert je veel op. Het draagt bij aan overzicht en je zorgt voor grip op je werk, e-mail, taken en agenda.
Outlook Vandaag aanpassen

MS Outlook Vandaag aanpassen

Maak een dagelijkse samenvatting

Het Outlook Vandaag scherm aanpassen is echt de moeite waard! Outlook Vandaag is namelijk startpagina van waaruit je kunt werken. Het is de samenvatting van afspraken in je agenda, je taken en nieuwe e-mails. Bekijk vooral de video! Net als in de cursus time management leer je het Outlook Vandaag scherm aanpassen aan jouw werksituatie. Het grote voordeel van het Outlook Vandaag scherm is dat je snel overzicht hebt. Je weet meteen wat jou vandaag te wachten staat. Outlook Vandaag werkt het beste wanneer je ervoor zorgt dat het standaard opstart zodra je Outlook opent.

E-mail en Outlook tips & tricks

Werk slimmer met Outlook

1. Outlook vandaag aanpassen
  2. Mappen maken in Outlook
  3. De inbox leegmaken in weinig tijd
  4. Categorieën maken en aanpassen
  5. E-mail archiveren met kleurcategorieën
  6. Taak maken van een e-mail
  7. Van e-mail met bijlage(n) naar een taak
  8. Een Outlook taak met bijlage maken
  9. Taken in de Outlook agenda tonen
  10. Outlook tip: e-mail coaching tips

Leestip: Handboek Outlook 2021

Outlook 2021 is een veelzijdig, uitgebreid en krachtig programma dat u gebruikt om te e-mailen, uw agenda te beheren, taken te plannen en contacten te onderhouden. Dit Handboek is volledig geactualiseerd voor de 2021-editie en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden van de software. De auteur loodst u speels door de verschillende functies van het programma en de hoofdstukken worden telkens afgesloten met vragen en oefeningen; zo krijgt u Outlook 2021 snel in de vingers.

Meld je aan voor een training

Meld je aan voor de cursus Timemanagement Met Outlook of voor de cursus Inbox Zero. Deze trainingen kunnen ook op maat als incompanytrainingen worden verzorgd.