Cursus Timemanagement met Outlook

De cursus timemanagement met Outlook kan klassikaal, live online, op maat en incompany worden verzorgd.
cursus timemanagement met Outlook ABN AMRO
cursus time management met outlook Univé
cursus timemanagement met outlook staatsbosbeheer
training timemanagement met outlook Deltares

Leerdoelen

Zorg voor grip op je werk en rust in je hoofd terwijl Outlook voor jou werkt! In de cursus Timemanagement Met Outlook leer je hoe je 20% tot 30 % tijd kunt besparen door methodes om effectief en efficiënt te werken te combineren met de mogelijkheden die Outlook biedt. Je merkt al na de eerste trainingsbijeenkomst dat je meer resultaten bereikt en minder last hebt van werkdruk en werkstress. Na het tweede deel van de training Werk je volgens een efficiënt werkproces met behulp van Outlook. 

Resultaat van de training

Je haalt meer plezier en voldoening uit je werk en je hebt meer invloed op hoe je werkt. Je leert hoe je jouw taken op het werk en in je privéleven beter plant en organiseert. Je wordt getraind in het ontwikkelen van een proactieve werkstijl. 
1. Je laat Outlook voor je werken
2. Je hebt 100% grip op je mailbox
3. Je stelt moeiteloos prioriteiten
4. Je bewaakt je tijd en grenzen
5. Je bereikt 20% tot 30% tijdwinst

Laat Outlook voor jou werken!

In deze training leer je hoe je Outlook voor jou laat werken. Tijdens de cursus pas je meteen toe wat de trainer jou uitlegt.
1. Aan het einde van de werkdag een lege inbox
2. Met regels automatisch e-mail verwerken
3. Met snelle stappen handelingen automatiseren
4. Overzicht creëren met slimme takenlijsten
5. Notificaties uitschakelen en ongestoord werken
6. CC’tjes automatisch afhandelen
7. Optimaal je agenda indelen

Programma

Na de cursus Timemanagement Met Outlook zul je merken dat je grip hebt op je werk. Dit zorgt voor rust in je hoofd en je gebruikt je tijd beter. Een tijdsbesparing van 30% is haalbaar. Dat is al gauw tweeëneenhalf uur per dag! Microsoft Outlook is het meest gebruikte platform om werk te plannen en te organiseren. In deze training leer je hoe je met Outlook je werk beter organiseert. Je krijgt praktische handvatten aangereikt voor jouw werksituatie. Je merkt al binnen een dag dat je beter prioriteiten kunt stellen en je taken beter kunt organiseren. Doordat je jouw werk beter kunt plannen en organiseren heb je minder last van werkdruk en werkstress.

Intake

We willen goed laten aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de cursus Timemanagement Met Outlook worden jouw leerdoelen en je huidige manier van werken in kaart gebracht. Dit doen we aan de hand van een uitgebreid online werkstijlonderzoek.  

E-learning

Als alle deelnemers over een gelijkwaardig startniveau beschikken, haal je het beste uit de training. Twee weken voor de eerste bijeenkomst start je ter voorbereiding met een korte e-learning waarin een aantal fundamentele principes worden uitgelegd.

Persoonlijk leiderschap

Je leert principes over effectiviteit toepassen. Onderwerpen die we behandelen zijn: Doelen, resultaten en prioriteiten; Delegeren, ‘nee’ zeggen en onderhandelen; Tijdstelers herkennen en oplossen; Focus en concentratie; Overzicht creëren en de AIM methode®.

Learning on the job

Na het eerste deel ga je in je eigen werksituatie de methodiek toepassen. Learning on the job zorgt ervoor dat je methodes beter gaat toepassen. Ook leer je hoe je overzicht ontwikkelt over alle informatie waar je mee werkt. Jouw cursusleider helpt jou daarbij.

Efficiency en Outlook

Je ontwikkelt een efficiënt werkproces met Outlook. Je krijgt grip op je inbox, takenlijsten en agenda. Je leert ook hoe je bepaalde handelingen automatiseert met rules en snelle stappen. En je bent in staat om realistisch te plannen.

Coaching en community

Je leert samen met je medecursisten om de methodiek in de praktijk toe te passen. Ook na de training kun je, als je dat wil, in contact met je trainer en medecursisten blijven via de online community!

De cursus Timemanagement Met Outlook wordt ook incompany aangeboden

cursus time management met Outlook

Kosten per deelnemer

Alle genoemde tarieven zijn inclusief leermiddelen en kosten voor arrangement. Bij 5 of meer deelnemers adviseren wij een incompanytraining. Elke cursus kunnen wij incompany en op maat aanbieden. Denk aan een opleiding verspreid over enkele dagdelen, een training van 1 dag, een korte workshop of een lezing. Ook als een online training kan de cursus Timemanagement Met Outlook op maat worden ontwikkeld. Bij een op maat aangepaste cursus Timemanagement wordt casuïstiek van de deelnemers geïntegreerd. Indien gewenst kan deze training ook worden aangeboden als een compacte cursus Inbox Zero / e-mail training. Bel 085 – 002 02 02 voor meer informatie.

Klassikaal

1 dag met arrangement
5 tot 12 deelnemers

€ 495,-

Live online

2 dagdelen
3 tot 10 deelnemers

€ 495,-

Incompany

2 dagdelen
Maximaal 12 deelnemers

Vanaf € 180,-

Totaalprijs inclusief

E-learning
Online community
Arrangement

Indeling groep

We kunnen jou indelen op een andere startdatum en/of locatie. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas na jouw akkoord is je inschrijving definitief.

Annuleringskosten

Vanaf de 14e tot de 2e dag vóór de training: 75%, daarna 100%. Als je voor een vervanger zorgt worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Details

Kosten
Incompany vanaf € 900, - per dagdeel per groep
Open inschrijving € 495, - per deelnemer
 
Contactformulier

Share This