cursus time management
cursus time management voor thomas thor
cursus timemanagement personal kanban methode yacht
cursus time management incompany

Leerdoelen

Na de training Time Management Met IBM Notes haal je meer uit jezelf en meer uit je tijd. Veel organisaties maken nog steeds gebruik van IBM Notes 9 omdat de overstap naar bijvoorbeeld Google Workspace of Outlook té ingiijpend is voor hun bedrijfsprocessen. Ook als je met IBM Notes 9 werkt kun je bij ons een training Time Management volgen. Als je in de toekomst overstapt naar een Outlook of Google Workspace kunnen wij jou binnen een dagdeel leren hoe je succesvol methodiek toepast in jouw nieuwe digitale werkomgeving.

Resultaat van de training

In de training Time Management met IBM Notes leer je meer dan alleen maar effectief én efficiënt werken! In deze cursus plannen en organiseren van je werk leer je hoe je persoonlijk leiderschap, effectiviteit en efficiency praktisch in jouw werk toepast. Daarbij maak je gebruik van de mogelijkheid om ja taken, tijd en e-mail te beheersen binnen IBM Notes. De volgende leerdoelen bereik je sowieso:
1. Grip op je werk en rust in je hoofd
2. Met minder moeite meer bereiken
3. Betere prioriteiten stellen
4. Reductie van werkstress en werkdruk
5. Bespaar 20% tot 30% tijd

Bereik meer met minder moeite

Je wordt tijdens de training Time Management met IBM Notes geprikkeld om tussen de trainingsbijeemkomsten methodiek die je hebt geleerd toe te passen in jouw werksituatie. Het is niet de bedoeling dat je er dogmatisch mee omgaat. We stimuleren je vooral om de methodes te gebruiken die het beste bij jou passen. Naast een aantal beproefde principes waarvan wij vinden dat je die echt moet beheersen is er dus voldoende ruimte om een eigen effectieve en efficiënte werkwijze te ontwikkelen. Jouw trainer en je medecursisten zijn daarbij jouw klankbord. Ook na de training mag je lid blijven van onze community zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste inzichten.

Programma

Haal het beste uit jezelf, je tijd en laat IBM Notes voor je werken. Plannen en organiseren van je werk is een onderdeel van je werk. Het is niet iets dat erbij komt. Je kunt de training Time Management met IBM Notes dan ook hebt beste beschouwen als een onlosmakelijk onderdeel in jouw carrièrepad. Je zal merken dat deze training Time Management je werkelijk helpt om meer te bereiken in je werk en jouw privéleven.

Intake

We willen goed laten aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de cursus Timemanagement worden jouw leerdoelen en je huidige manier van werken in kaart gebracht. Dat doen we aan de hand van een uitgebreid online werkstijlonderzoek.

E-learning

We zorgen ervoor dat jij en de andere cursisten op een goed niveau starten. Twee weken voor de start van de training doorloop je een korte e-learning met eenvoudige basiskennis. Daarmee zorgen we ervoor dat de bijeenkomsten van een optimaal niveau zijn.

Zelfsturend worden

Je begint met de basis: effectiviteit! Onderwerpen die we behandelen zijn: Doelen, resultaten en prioriteiten; Delegeren, ‘nee’ zeggen en onderhandelen; Tijdstelers herkennen en oplossen; Focus en concentratie; Overzicht creëren en de AIM methode®.

Toepassen en herhalen

Tussen de bijeenkomsten leer je hoe je basisvaardigheden in je werk moet toepassen. Daarbij wordt je geholpen door je trainer en via de online community door je medecursisten. Door te leren in de praktijk leer je beter en sneller. Dit levert je uiteindelijk meer op!

Efficiënt plannen en organiseren

Je ontwikkelt een efficiënt werkproces. Je krijgt grip op je inbox, takenlijsten en agenda. Je leert ook hoe je bepaalde handelingen automatiseert met filters en je leert handige toetsencombinaties. Ook ben je in staat om realistisch te plannen.

Community of practice

Om te voorkomen dat je na de training jouw slimme manier van werken loslaat kun je lid blijven van onze community. Je kunt vragen stellen en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. Jouw cursusleider blijft ook na de training jouw coach!

De training Time Management Met IBM Notes wordt ook incompany aangeboden

Regels maken in Gmail met filters

Kosten per deelnemer

Alle genoemde tarieven zijn inclusief leermiddelen en kosten voor arrangement. Bij 5 of meer deelnemers adviseren wij een training Time Management specifiek voor jouw organisatie. Deze training kan net als onze reguliere training Time Management op verschillende manieren worden aangeboden. Denk aan een opleiding verspreid over enkele dagdelen, een training van 1 dag, een korte workshop of een lezing. Ook een online training i.c.m. e-learning kan op maat worden ontwikkeld. In de cursus Timemanagement wordt casuïstiek van de deelnemers geïntegreerd. Door werken en leren met elkaar te combineren wordt effectief getraind. Bel 085 – 002 02 02 voor meer informatie.

Op locatie

2 dagen met arrangement
5 tot 12 deelnemers

€ 995,-

Live online

4 dagdelen
3 tot 10 deelnemers

€ 895,-

Incompany

4 dagdelen
Maximaal 12 deelnemers

Vanaf € 300,-

Totaalprijs

Inclusief:
Alle leermiddelen
Arrangement

Indeling groep

We kunnen jou indelen op een andere startdatum en/of locatie. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas na jouw akkoord is je inschrijving definitief.

Annuleringskosten

Vanaf de 14e tot de 2e dag vóór de training: 75%, daarna 100%. Als je voor een vervanger zorgt worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Share This