Gratis cursus Timemanagement

Bereik sneller resultaten: volg de gratis cursus Timemanagement! Leer door deze e-learning de principes van effectief en efficiënt werken.
Gratis cursus timemanagement
cursus snellezen en mindmapping
Gratis cursus timemanagement
Gratis cursus timemanagement

Gratis online cursus Timemanagement

Deze gratis cursus Timemanagement is een online training waar cursisten die een reguliere cursus Timemanagement bij ons volgen mee beginnen. Het doel van deze gratis online cursus Timemanagement in de vorm van een e-learning is om de theorie achter doelen formuleren, prioriteiten stellen en breinvriendelijk werken te begrijpen. De methodiek is meteen toepasbaar in je eigen werksituatie. Je zult merken dat wanneer je de stof toepast in jouw eigen werksituatie jouw effectiviteit al verbetert. Deze online training wordt afgesloten met een toets. Je ontvangt een officieel bewijs van voltooiing wanneer je hiervoor slaagt.

Wat kun je na deze training?

1. Je kunt beter doelstellingen formuleren
2. Je weet hoe je prioriteiten moet stellen
3. Je maakt beter gebruik van je brein
4. Je kunt geconcentreerder werken
5. Je bespaart tijd!

Tijd- en plaatsonafhankelijk leren

Ga beter met je kostbare tijd om. Deze training kun je volgen op rutige momenten. Je leert de basis van timemanagement dus op de momenten dat het jou het beste schikt.
Ook als je niet op kantoor bent kun je deze gratis cursus Timemanagement volgen. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en de motivatie om een paar minuten per dag te leren.
Deze gratis training Timemanagement is opgebouwd uit 3 leerdoelen met elk 10 topics. Elk leerdoel wordt afgesloten met een toets. Als je de training over 30 dagen verspreidt leer je het effectiefst.

Programma

De gratis cursus Timemanagement wordt ook gebruikt in onze trainingen als voorbereiding op de klassikale of live online bijeenkomsten. De e-learning bestaat uit drie leerdoelen met elk tien topics. Het leereffect is het grootst als je de training over 2 tot 4 weken verdeelt. Wil je samen met je collega’s een complete training op de zaak of live online volgen? We bieden de cursus Timemanagement ook als open- en incompanytraining aan voor gebruikers van MS Outlook en Google Workspace (voorheen G Suite). Deze training kan op maat worden aangepast.

Leer in stappen

De gratis cursus Timemanagement is verdeeld over 3 stappen en wordt afgesloten met een online toets. Theorie wisselen we af met praktische timemanagement tips. Terwijl je leert kun je in de praktijk oefenen.

Leer breinvriendelijk

Tip: Verdeel het leren over een periode van 14 tot 30 dagen. Als je in kleine stappen leert is het leerrendement hoger. Je wordt sowieso tussentijds getoetst. Je kunt stof herhalen als je fouten maakt.

Drie hoofdonderwerpen

In deze gratis kennismaking behandelen we 3 fundamentele onderwerpen van timemanagement: Doelstellingen formuleren en resultaten afspreken; manieren om prioriteiten te stellen en breinvriendelijk werken.

Volwaardige training

Deze e-learning maakt deel uit van de voorbereiding op onze volledige klassikale of live online training Timemanagement en de trainingen Het Nieuwe Werken en Hybride Werken. Je oefent dus met een volwaardige module.

Certificaat van voltooiing

Ook al is dit een gratis cursus Timemanagement, toch krijg je na afloop een officieel bewijs van voltooiing als je de toets met voldoende resultaat hebt afgesloten. Dit certificaat krijg je per e-mail opgestuurd.

Coaching en community

Als je jezelf aanmeldt voor de gratis cursus Timemanagement mag je sowieso lid worden van onze online community. Daar ontmoet je trainers en andere cursisten die net als jij het beste uit zichzelf en hun tijd willen halen.

Probeer de gratis training Timemanagement uit en merk direct het effect!

21st century skills

Een vrijblijvende gratis kennismaking

De gratis cursus Timemanagement is bedoeld als een vrijblijvende kennismaking. Je bent niet verplicht om daarna een training bij ons te volgen. We hopen dat we je met deze e-learning op weg helpen naar een manier van werken waarbij je met minder moeite meer bereikt. Wil je een complete training Timemanagement volgen of denk je aan een e-learning op maat voor jouw organisatie? Bel 085 – 002 02 02 voor meer informatie!

Gratis aanmelden

Vul je gegevens correct in! Na voltooiing van de e-learning ontvang je namelijk een certificaat.

Share This