Cursus Timemanagement met Google Workspace en Gmail

Krijg grip op je werk na de cursus timemanagement met Google Workspace.
cursus time management
cursus time management voor thomas thor
cursus timemanagement personal kanban methode yacht
cursus timemanagement met MS Outlook cursus time management

Leerdoelen

Na de cursus Timemanagement Met Google Workspace En Gmail bespaar je tot 30% tijd. Doordat je productiviteit toeneemt bereik je meer resultaat. Ook merk je na de cursus Timemanagement Met Google Workspace En Gmail dat je efficiënter werkt met Drive, Google Calendar, Gmail en de takenlijst. Je hebt na deze cursus Timemanagement minder last van werkstress en onnodige werkdruk. Jouw work life balance verbetert en je kunt thuis je werk loslaten.

Resultaat van de training

In de cursus Timemanagement Met Google Workspace En Gmail leer je effectief én efficiënt werken! In deze timemanagement training met Google Workspace (voorheen: G Suite) en Gmail leer je hoe je persoonlijk leiderschap, effectiviteit en efficiency praktisch in jouw werk toepast.
1. Overzicht en grip op je werk
2. Behaal moeiteloos deadlines
3. Bereik meer resultaten
4. Reduceer werkstress en werkdruk
5. Bespaar 20% tot 30% tijd

Bereik meer met minder moeite

Je wordt tijdens de training geprikkeld en uitgedaagd om met zo min mogelijk inspanning zo veel mogelijk resultaten te bereiken in je werk en privéleven.
Methodiek vertaal je naar jouw praktijk. Je stelt de juiste prioriteiten, je voorkomt tijdstelers en je bewaakt jouw grenzen. Je leert op verschillende manieren prioriteiten stellen en grenzen bewaken. Je maakt effectieve keuzes die je kunt vertalen naar een efficiënt werkproces.
Daarbij maak je optimaal gebruik van Gmail, taken, Google calendar en de Google Drive. Sowieso leer je in de cursus timemanagement met Google Workspace en Gmail hoe je de samenhang tussen Gmail, de takenlijst en de agenda efficiënt gebruikt.

Programma

Haal het beste uit jezelf, je tijd, Google Workspace en Gmail. Hoe voorkom je werkdruk en werkstress? Voor een groot deel kun je zelf invloed uitoefenen op hoe je jouw werk kunt plannen en organiseren. In de cursus Timemanagement Met Google Workspace En Gmail leer effectief en efficiënt werken en werkdruk reduceren. Ook leer je hoe je zorgt voor grip en overzicht op je werk en rust in je hoofd. Deze cursus Timemanagement biedt jou de mogelijkheid om bewezen principes al tijdens de trainingsbijeenkomsten toe te passen in je eigen werksituatie. 

Intake

We willen goed laten aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de cursus Timemanagement worden jouw leerdoelen en je huidige manier van werken in kaart gebracht. Dat doen we aan de hand van een uitgebreid online werkstijlonderzoek.

E-learning

We zorgen ervoor dat jij en de andere cursisten op een goed niveau starten. Twee weken voor de start van de training doorloop je een korte e-learning met eenvoudige basiskennis. Daarmee zorgen we ervoor dat de bijeenkomsten van een optimaal niveau zijn.

Zelfsturend worden

Je begint met de basis: effectiviteit! Onderwerpen die we behandelen zijn: Doelen, resultaten en prioriteiten; Delegeren, ‘nee’ zeggen en onderhandelen; Tijdstelers herkennen en oplossen; Focus en concentratie; Overzicht creëren en de AIM methode®.

Toepassen en herhalen

Tussen de bijeenkomsten leer je hoe je basisvaardigheden in je werk moet toepassen. Daarbij wordt je geholpen door je trainer en via de online community door je medecursisten. Door te leren in de praktijk leer je beter en sneller. Dit levert je uiteindelijk meer op!

Efficiënt plannen en organiseren

Je ontwikkelt een efficiënt werkproces. Je krijgt grip op je inbox, takenlijsten en agenda. Je leert ook hoe je bepaalde handelingen automatiseert met filters en je leert handige toetsencombinaties. Ook ben je in staat om realistisch te plannen.

Community of practice

Om te voorkomen dat je na de training jouw slimme manier van werken loslaat kun je lid blijven van onze community. Je kunt vragen stellen en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. Jouw cursusleider blijft ook na de training jouw coach!

De cursus Timemanagement Met Google Workspace En Gmail wordt ook incompany aangeboden

Regels maken in Gmail met filters

Kosten per deelnemer

Alle genoemde tarieven zijn inclusief leermiddelen en kosten voor arrangement. Bij 5 of meer deelnemers adviseren wij een incompanytraining. Deze cursus kan namelijk op verschillende manieren worden aangeboden. Denk aan een opleiding verspreid over enkele dagdelen, een training van 1 dag, een korte workshop of een lezing. Ook een online training i.c.m. e-learning kan op maat worden ontwikkeld. In de cursus Timemanagement wordt casuïstiek van de deelnemers geïntegreerd. Door werken en leren met elkaar te combineren wordt effectief getraind. Bel 085 – 002 02 02 voor meer informatie.

Klassikaal

1 dag met arrangement
5 tot 12 deelnemers

€ 495,-

Live online

2 dagdelen
3 tot 10 deelnemers

€ 495,-

Incompanytraining

2 dagdelen
Maximaal 12 deelnemers

Vanaf € 180,-

Totaalprijs inclusief

E-learning
Online community
Arrangement

Indeling groep

We kunnen jou indelen op een andere startdatum en/of locatie. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas na jouw akkoord is je inschrijving definitief.

Annuleringskosten

Vanaf de 14e tot de 2e dag vóór de training: 75%, daarna 100%. Als je voor een vervanger zorgt worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Details

Kosten
Incompany vanaf € 1.800, - per groep
Open inschrijving € 495, - per deelnemer

Contactformulier

Share This