Cursus Inbox Zero E-mail Training

De cursus Inbox to Zero is een e-mail training die zorgt voor 100% grip op je mail en taken en rust in je hoofd.
Cursus inbox zero e-mail training
inbox zero e-mail training
cursus inbox zero e-mail training FNV
cursus time management incompany

Leerdoelen

De cursus Inbox Zero is een bondige, praktijkgerichte e-mail training. Het afhandelen van een e-mail is heel wat anders dan het voltooien van een taak. Na de cursus Inbox Zero zal je jouw inbox niet meer als takenlijst gebruiken. In deze e-mail training leer je hoe je e-mail efficiënt verwerkt en overzicht houdt over de taken die eruit voortkomen. Je hebt dus echt grip op je e-mail. De cursus Inbox Zero is een ‘hands on’ training die geschikt is voor Office 365, alle MS Outlook versies en Gmail (Google Workspace).

Resultaat van de training

Je verwerkt e-mail sneller en slimmer. Je bent elke dag helemaal bij met jouw e-mail. In de cursus Inbox Zero leer je hoe je snel en efficiënt e-mails verwerkt. Daarmee voorkom je onnodige achterstanden en onnodig opnieuw lezen van e-mails.
1. Eindig elke dag met een lege inbox
2. Archiveer e-mails overzichtelijk
3. Maak werkbare takenlijsten
4. Krijg 100% grip op je e-mail
5. Boek tot 30% tijdwinst

Eindelijk rust in je hoofd

Door e-mails waar je wat mee moet om te zetten naar taken, merk je dat je niet meer de angst hebt om taken te vergeten en ervaar je minder stress. Ook heb je meer overzicht over jouw archief en kun je e-mails makkelijk terugvinden.
Je leert een manier van werken die toepasbaar is op verschillende platformen. In de cursus inbox zero leer je een universele manier van werken die je kunt toepassen op uiteenlopende platformen. Dit maakt je heel flexibel.
Daarnaast leer je ook specifieke functionaliteit van het pakket waar jij mee werkt. Denk aan het automatisch afhandelen van e-mail en slimme instellingen. Je oefent met je echte e-mail. Na de training kun je instructievideo’s blijven bekijken.

Programma

Door de cursus Inbox Zero neemt jouw productiviteit toe. Dat komt doordat je een efficiënt werkproces ontwikkelt en gebruikt. Dat doe je al tijdens de training. Wanneer je eenmaal gewend bent aan de manier van werken die je hebt geleerd in de e-mail training kun je 20 tot 30% tijd besparen. Je zult merken dat je onnodige handelingen voorkomt en dat je minder tijd kwijt bent aan het zoeken naar e-mails. Ook leer je in deze training hoe je acties die voortvloeien uit e-mails zichtbaar maakt in jouw agenda. Je combineert bewezen planningsprincipes en timemanagement methodiek met slim werken met je mailbox.

Intake

We willen goed laten aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de cursus Inbox Zero worden jouw leerdoelen en je huidige manier van werken in kaart gebracht. Dit doen we aan de hand van een uitgebreid online werkstijlonderzoek.

Overzicht creëren

Voorafgaand aan de training voer je een opdracht uit. Het is de bedoeling dat je een informatiestructuur ontwikkelt die jou helpt om overzicht te behouden. Je wordt daarbij via de online community geholpen door je trainer. 

E-learning

Voordat je echt aan de slag gaat met Outlook of Gmail zal je een paar bewezen timemanagement-principes moeten leren. Door een korte e-learning te voltooien beschik je over de benodigde kennis.

De juiste instellingen

Binnen Outlook of Google Workplace voer je de juiste instellingen door. Nadat jouw werkomgeving is geoptimaliseerd begin je met de eerste oefening: Hoe transformeer je een onoverzichtelijke en volle mailbox naar een overzichtelijke Inbox Zero.

Jouw efficiënte werkproces

Je leert aan de hand van jouw werksituatie: werken met slimme takenlijsten; informatie logisch archiveren; taken plannen in de agenda / calendar; dag-, week- en lange termijnplanning maken; werken met filter en rules; snelle stappen maken (MS Outlook).

Coaching en community

Heb je moeite om jouw nieuwe manier van werken vol te houden? Na de cursus mag je lid blijven van de community. Je kunt daar jouw ervaringen delen en vragen stellen aan je cursusleider. We blijven je coachen!

De training Inbox Zero is een echte praktijkgerichte e-mail cursus

Snel je mailbox op orde met inbox zero voor Gmail

Kosten per deelnemer

Alle genoemde tarieven zijn inclusief leermiddelen en kosten voor arrangement. Bij 5 of meer deelnemers adviseren wij een incompanytraining. Er zijn verschillende formats mogelijk. Denk aan een opleiding verspreid over enkele dagdelen, een training van 1 dag, een korte workshop of een lezing. Ook een e-learning kan op maat worden ontwikkeld of kan deze cursus worden vertaald naar een compacte training Timemanagement. Meer weten? Bel 085 – 002 02 02 voor meer informatie!

Op locatie

1 dagdeel met arrangement
5 tot 12 deelnemers

€ 295,-

Live online

1 dagdeel
3 tot 10 deelnemers

€ 245,-

Incompany

Vanaf 1 dagdeel
Maximaal 12 deelnemers

Vanaf € 105,-

Totaalprijs

Inclusief:
Alle leermiddelen
Arrangement

Indeling groep

We kunnen jou indelen op een andere startdatum en/of locatie. Dit doen we altijd in overleg met jou. Pas na jouw akkoord is je inschrijving definitief.

Annuleringskosten

Vanaf de 14e tot de 2e dag vóór de training: 75%, daarna 100%. Als je voor een vervanger zorgt worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Contactformulier

Share This