Time manager agenda en TMI international

Er is een digitale variant van de time manager agenda en training.

Time manager agenda van TMI international

De Time Manager agenda is passé

De smartphone of laptop werkt beter


De papieren agenda van TMI International was een hard copy agenda die erop gericht was om gebruikers effectiever en efficiënter te laten werken. De effectieve methodiek kan tegenwoordig worden gevolgd in een cursus time management bij ons.

De papieren agenda kon worden aangeschaft via de firma TMI Nederland. TMI international heeft deze agenda in de jaren ’70 bedacht. Door de komst van applicaties als bijvoorbeeld MS Outlook werd de vraag minder en is de productie stopgezet.

Let op: Timension verzorgt ook de cursus time management gebaseerd op de TMI methodiek. De training wordt aangepast voor gebruikers van MS Outlook, G Suite en IBM Notes. Bel voor meer informatie (085) 002 02 02.

Time Manager agenda

De Time Manager methode is nog steeds effectief!


De naam Time Manager wekt voor enkele mensen de suggestie dat het product de tijd beheert. Zo is dat niet. De agenda was een gedegen instrument waarmee de gebruiker effectief doelstellingen en taken kan vastleggen.

Het gebruik van de Time Manager agenda vereiste van de gebruiker discipline en tijd om privé- en werkgerelateerde taken en acties te plannen en organiseren. Plannen en organiseren via laptops, smartphones en tablets is tegenwoordig eenvoudiger. 

Papier of liever software

Met MS Outlook, IBM Notes of G Suite kun je veel meer


Met de opkomst van productiviteitssoftware is voor veel mensen de de behoefte aan een papieren agenda minder geworden. Veel mensen geven tegenwoordig de voorkeur aan een training time management met Microsoft Outlook, IBM Notes, Trello of G Suite.

Wij merken in onze praktijk dat het werken met een van voornoemde softwarepakketten een positiever effect heeft op de productiviteit dan het werken met de Time Manager agenda van TMI international.

Hoeveel kostte de Time Manager agenda?

De licentiekosten voor MS Outlook zijn voordeliger


De kosten waren afhankelijk van de uitvoering. Het is een mooi afgewerkt product en dat vertaalt zich in de aanschafprijs. De kosten voor bijvoorbeeld een licentie Microsoft Outlook zijn dan ook per jaar veel lager.

TMI Nederland BV

TMI International is in Nederland niet meer actief


TMI Nederland is nog ingeschreven bij de Kamer van Koophandel maar heeft onlangs haar website en domeinnaam laten verlopen. Zeer waarschijnlijk is de Time Manager agenda niet meer via TMI Nederland te bestellen.

Bas Hoorn is trainer geweest bij TMI Nederland. Hij heeft de sterke punten van de Time Manager filosofie meegenomen naar een eigentijdse en heel effectieve training timemanagement die nu door Timension wordt aangeboden.

Plan een kennismaking

Neem contact op!

Elke training kan als een maatwerk- en incompanytraining worden aangeboden. Ook kunnen interventies op maat worden ontwikkeld.

Bel (085) 002 02 02

Voor vragen of een offerte

Ben je op zoek naar een korte inspiratiesessie of wil je worden geadviseerd over hoe je met effectieve trainingen de productiviteit van je organisatie kunt verbeteren?

 

Contact

Meer weten over slim werken?

Klassikale training
Verantwoord klassikaal leren

De klassikale bijeenkomsten kenmerken zich door een actieve en energieke didactiek. Door afwisseling in het programma vliegt de training voorbij en is het leerrendement onverminderd hoog.

Tussen en na de trainingsbijeenkomsten kun je gebruik maken van de online community. Hier kun je ervaringen met medecursisten en je trainers uitwisselen.

Trainingen en cursussen worden in lijn met richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio verzorgd. Als een klassikale training vanwege het coronavirus niet kan worden voortgezet wordt naadloos overgegaan naar live online trainen. Onbenutte uitgaven voor het arrangement crediteren we.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.

Online classrooms
Live online bijeenkomsten

Alle incompany- en open trainingen worden ook als live online bijeenkomsten aangeboden. De dynamiek van een live online bijeenkomst is anders is dan die van een klassikale training. De planning en didactiek worden daarop aangepast.

Een dag klassikale training is gelijk aan 2 dagdelen live online training met een tussenpoos van een week. Tijdens een live online bijeenkomst wordt uitleg afgewisseld met oefeningen en breakout sessies.

Tussen de online bijeenkomsten pas je het geleerde toe in de praktijk. Je wordt via de online community gecoacht door je trainer. Ook kun je ervaringen uitwisselen met je medecursisten en leren van hun ervaringen.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.