Time manager agenda en TMI international

Er is een digitale variant van de time manager agenda en training.

Meer artikelen, tips en how to's ➔
Meer artikelen, tips en how to's ➔
Time manager agenda van TMI international
 


De Time Manager agenda is passé

De smartphone of laptop werkt beter

De papieren agenda van TMI International was een hard copy agenda die erop gericht was om gebruikers effectiever en efficiënter te laten werken. De effectieve methodiek kan tegenwoordig worden gevolgd in een cursus time management bij ons.

De papieren agenda kon worden aangeschaft via de firma TMI Nederland. TMI international heeft deze agenda in de jaren ’70 bedacht. Door de komst van applicaties als bijvoorbeeld MS Outlook werd de vraag minder en is de productie stopgezet.

Let op: Timension verzorgt ook de cursus time management gebaseerd op de TMI methodiek. De training wordt aangepast voor gebruikers van MS Outlook, G Suite en IBM Notes. Bel voor meer informatie (085) 002 02 02.

 


Time Manager agenda

De Time Manager methode is nog steeds effectief!

De naam Time Manager wekt voor enkele mensen de suggestie dat het product de tijd beheert. Zo is dat niet. De agenda was een gedegen instrument waarmee de gebruiker effectief doelstellingen en taken kan vastleggen.

Het gebruik van de Time Manager agenda vereiste van de gebruiker discipline en tijd om privé- en werkgerelateerde taken en acties te plannen en organiseren. Plannen en organiseren via laptops, smartphones en tablets is tegenwoordig eenvoudiger.
 


Papier of liever software

Met MS Outlook, IBM Notes of G Suite kun je veel meer

Met de opkomst van productiviteitssoftware is voor veel mensen de de behoefte aan een papieren agenda minder geworden. Veel mensen geven tegenwoordig de voorkeur aan een training time management met Microsoft Outlook, IBM Notes, Trello of G Suite.

Wij merken in onze praktijk dat het werken met een van voornoemde softwarepakketten een positiever effect heeft op de productiviteit dan het werken met de Time Manager agenda van TMI international.
 


Hoeveel kostte de Time Manager agenda?

De licentiekosten voor MS Outlook zijn voordeliger

De kosten waren afhankelijk van de uitvoering. Het is een mooi afgewerkt product en dat vertaalt zich in de aanschafprijs. De kosten voor bijvoorbeeld een licentie Microsoft Outlook zijn dan ook per jaar veel lager.
 


TMI Nederland BV

TMI International is in Nederland niet meer actief

TMI Nederland is nog ingeschreven bij de Kamer van Koophandel maar heeft onlangs haar website en domeinnaam laten verlopen. Zeer waarschijnlijk is de Time Manager agenda niet meer via TMI Nederland te bestellen.

Bas Hoorn is trainer geweest bij TMI Nederland. Hij heeft de sterke punten van de Time Manager filosofie meegenomen naar een eigentijdse en heel effectieve training timemanagement die nu door Timension wordt aangeboden.

Gerelateerde trainingen

 

Timemanagement en werkdruk reduceren

Bereik meer met minder moeite. Leer effectief en efficiënt werken en bespaar tijd.

Timemanagement met Microsoft Outlook

Krijg grip op je werk en rust in je hoofd. Laat Microsoft Outlook vooral voor je werken.

Timemanagement met Google Workplace

Pas slim timemanagement toe. Plan en organiseer je werk met Google Workplace.

Plan een kennismaking

Neem contact op!

Elke training kan als een maatwerk- en incompanytraining worden aangeboden. Ook kunnen interventies op maat worden ontwikkeld.

Bel (085) 002 02 02

Voor vragen of een offerte

Ben je op zoek naar een korte inspiratiesessie of wil je worden geadviseerd over hoe je met effectieve trainingen de productiviteit van je organisatie kunt verbeteren?

 

Contact

Meer weten over slim werken?