Snel de Outlook mailbox leegmaken

Je Outlook mailbox leegmaken gaat snel als je die goed organiseert

Outlook mailbox leegmaken en de Outlook mailbox organiseren

Werk als een PRO!


Werk effectiever en efficiënter na de cursus time management. Krijg grip op je werk en rust in je hoofd. Bereik meer met minder moeite.

Mailbox leegmaken van MS Outlook

Je mailbox is geen takenlijst!


Een volle inbox is voor veel professionals een herkenbaar probleem. Elke dag eindigen met een lege inbox lijkt onmogelijk. Dat is het echter niet!

In onze cursus timemanagement leren cursisten hoe ze dat snel kunnen doen. Maar dan moeten ze eerst de mappen in hun Outlook mailbox organiseren.

De Outlook mailbox leegmaken werkt volgens een eenvoudig principe. Je werkt volgens de methode van de prioriteitenmatrix.

Dat houdt in dat je bepaalt welke berichten wel en niet belangrijk voor je zijn. Vervolgens verdeel je de belangrijke berichten in wel of niet urgent.

E-mails die je wilt verwijderen gooi je weg. De map verwijderde items maak je periodiek leeg. Belangrijke e-mail die niet om actie vraagt archiveer je.

Het maakt niet uit met welk e-mailprogramma je werkt. Zelfs in Gmail, Windows mail en MS Outlook 2010 werkt deze methode voor alle e-mails.

Een volle mailbox werkt belemmerend en zorgt voor stress is. Maak je Postvak In elke dag leeg. Gebruik daarvoor slimme e-mail mappen.

Hoe werkt het? Moet je iets met een e-mail? Zo ja, verplaats die naar de map Urgent of Plannen. Moet je iets delegeren gebruik dan de map Delegeren. 

Een lege mailbox is vooral een kwestie van de gewoonte ontwikkelen. Wen aan werken met slimme e-mail mappen en slim selecteren aan de poort.

 

E-mail en MS Outlook tips & tricks

Werk slimmer met MS Outlook


Outlook tip 01: Outlook vandaag aanpassen

Outlook tip 02: Mappen maken in Outlook

Outlook tip 03: Je inbox leegmaken in weinig tijd

Outlook tip 04: Categorieën maken en aanpassen

Outlook tip 05: E-mail archiveren met kleurcategorieën

Outlook tip 06: Taak maken van een e-mail

Outlook tip 07: Van e-mail met bijlage(n) naar een taak

Outlook tip 08: Een Outlook taak met bijlage maken

Outlook tip 09: Taken in de Outlook agenda tonen

Outlook tip: e-mail coaching tips

Gerelateerde trainingen

Veel bezoekers zijn geïnteresseerd in een van onderstaande cursussen:

Cursus time management met Outlook | 2-daagse training

Leer effectief en efficient werken in combinatie met MS Outlook. Vraag informatie aan voor de cursus time management met Outlook.

Open training time management | 2-daagse training

In de cursus time management leer je effectief en efficiënt werken. Je bereikt meer resultaten met minder moeite en je voorkomt onnodige werkdruk.

Open training
Incompanytraining

Gratis training timemanagement | E-learning

In de gratis cursus time management leer via een app op je smartphone. Leer doelen formuleren, prioriteiten stellen en breinvriendelijk werken.