Training timemanagement met IBM Notes

Live online en klassikaal beschikbaar. Online leeromgeving inbegrepen.

De cursus timemanagement met IBM Notes

In de cursus timemanagement met IBM Notes leer je hoe je effectief en efficiënt werkt door het juiste gedrag te combineren met gebruik van IBM Notes. De cursus timemanagement met IBM Notes gaat verder dan een training efficiënt werken. Je leert ook de principes van persoonlijk leiderschap toepassen. De cursus timemanagement met IBM Notes is een tweedaagse training (of live online training van 4 dagdelen) die jou uitdaagt om methodiek meteen in de praktijk te brengen.

Resultaat van de

Training timemanagement met IBM Notes

N

Je plant en organiseert je werk beter

N

Je stelt veel beter prioriteiten

N

Je laat IBM Notes voor je werken

N

Je voorkomt werkdruk en werkstress

N

Je bespaart 20% tot 30% tijd

cursus timemanagement met IBM Notes
Minder werkstress, minder werkdruk

Je wordt proactief en hebt regie. Je werkt bewuster in lijn met jouw verantwoordelijkheden. Doordat je beter prioriteiten stelt merk je dat je jezelf minder laar leiden door de waan van de dag. 

Je leert hoe je ‘nee’ kunt zeggen en hoe je bepaalde taken kunt delegeren. Je onderhandelt effectief met klanten, leidinggevenden en collega’s over je takenpakket. Je wordt koersvast en je hebt minder last hebt van werkdruk en werkstress.

cursus timemanagement met IBM Notes
Boek 20% tot 30% tijdwinst

Je leert hoe je met minder moeite en in minder tijd veel meer resultaten bereikt. Plannen en organiseren is een praktische vaardigheid die je kunt leren. Vanaf de eerste bijeenkomst merk je dat je meer resultaten bereikt met minder moeite.

Je leert jezelf door de training effectiever gedrag en slimme gewoontes aan. Ook zorg je ervoor dat je werkproces met IBM Notes efficiënt wordt ingericht. Je bespaart 20% tot 30% tijd met de cursus time management met IBM Notes.

cursus timemanagement met IBM Notes
Laat IBM Notes voor je werken

Ga IBM Notes gebruiken als een effectief gereedschap om je werk te organiseren. Aan het einde van de dag is al je e-mail op geroganiseerd en je inbox leeg. Je hebt daardoor meer rust in je hoofd.

Tijdens de training leer je ook hoe je jouw werk slim organiseert met taken en de agenda. Je gebruikt breinvriendelijke principes om je werk te organiseren. IBM Notes is een krachtig gereedschap waarmee je na de training timemanagement efficiënter werkt!

Bereik meer met minder moeite na de cursus time management met IBM Notes

cursus timemanagement met IBM Notes

Programma

Haal meer uit je tijd na de cursus timemanagement met IBM Notes

De inhoud van training time management met IBM Notes wordt afgestemd op jou. Jouw werksituatie is het uitgangspunt in de cursus timemanagement met IBM Notes. Je gaat jouw IBM Notes versie en de Verkenner (of Finder) eerst inrichten op een manier dat je overzicht hebt over je bestanden,  e-mail, taken en agenda. Daarna ga je stapsgewijs oefenen. Bewezen principes ga je toepassen met behulp van IBM Notes. Leren combineer je op met werken. Efficiënt werken begint echt met efficiënt leren.

01.

Intake

We willen goed laten aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de cursus timemanagement met IBM Notes worden jouw leerdoelen en je huidige manier van werken in kaart gebracht. Dat doen we aan de hand van een uitgebreid online werkstijlonderzoek.

02.

Eerste bijeenkomst

We beginnen met bewuster werken en effectiviteit! Aan de orde komen: Doelen, resultaten en prioriteiten; Delegeren, ‘nee’ zeggen en onderhandelen; Tijdstelers herkennen en oplossen; Focus en concentratie; Overzicht creëren en de AIM methode®.

03.

Learning on the job

Door toepassing in je werksituatie leer je het meest. Het is de bedoeling dat je tussen de bijeenkomsten op je werk gaat oefenen. Je gaat bewezen principes integreren in je werkdag. Jouw trainer helpt jou daarbij via de online community.

04.

Tweede bijeenkomst

Je ontwikkelt een efficiënt werkproces met IBM Notes. Je krijgt grip op je inbox, takenlijsten en agenda. Je leert hoe je met IBM Notes volledig grip krijgt op je werk. Daardoor zal je merken dat je realistischer kunt plannen en sneller taken voltooit.

05.

30 dagen e-learning

Via onze app zorgen wij ervoor dat je de belangrijkste principes niet meer vergeet! Je leert gedurende een periode van 30 dagen vanaf je telefoon of laptop enkele minuten per dag. De e-leaning is bedoeld om stof te herhalen en is facultatief. Wij raden herhaling van stof aan!

06.

Coaching & community

Je leert samen met medecursisten of collega’s om methodiek in de praktijk te brengen. Na de eerste cursusdag kun je al 1 tot 2 uren per dag aan tijd winnen! Na de training blijf je in contect met je trainer en medecursisten via onze online community.

Lees de ervaringen van andere cursisten en klanten

Speciale verzoeken zoals een cursus timemanagement op maat?

Aangepast aan actuele vraagstukken

De cursus timemanagement kan als maatwerktraject worden aangeboden. Denk aan spreiding over enkele dagdelen, een training van 1 dag, een korte workshop of een lezing. Bij een op maat aangepaste cursus timemanagement wordt casuïstiek van de deelnemers geïntegreerd en wordt rekening gehouden met verschillende rollen van medewerkers. Door werken en leren met elkaar te combineren zorgen wij voor extra leerrendement. Meer weten? Bel 085 – 002 02 02 of gebruik het contactformulier.

\

2-daagse cursus time management Den Bosch - Seats2Meet Den Bosch CS

Donderdag 24 september en donderdag 8 oktober | 09:00 - 17:00

\

2-daagse cursus time management Utrecht - BCN Utrecht CS

Donderdag 26 november en donderdag 10 december | 09:00 - 17:00

995,- per deelnemer

Klassikale training op toplocatie

2 dagen training of training op locatie met een tussenpoos van 2 weken. Arrangement, leermiddelen, e-learning en online community inbegrepen. Maximaal 10 deelnemers.

795,- per deelnemer

Live online training met trainer

Vier dynamische en interactieve dagdelen live leren. Met tussenpozen van een week. Leermiddelen, e-learning en online community inbegrepen. Maximaal 5 deelnemers.

Annuleren & BTW

Flexibel en betrouwbaar

Tot 21 dagen voor aanvang kun je deelname kosteloos annuleren. Een vervanger sturen kan altijd. De factuur wordt gematigd als je BTW niet kunt verrekenen.

Aanmelden

Cursus timemanagement

Klassikale training efficiënt werken
Verantwoord klassikaal leren

De klassikale bijeenkomsten kenmerken zich door een actieve en energieke didactiek. Door afwisseling in het programma vliegt de training voorbij en is het leerrendement onverminderd hoog.

Tussen en na de trainingsbijeenkomsten kun je gebruik maken van de online community. Hier kun je ervaringen met medecursisten en je trainers uitwisselen.

Trainingen en cursussen worden in lijn met richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio verzorgd. Als een klassikale training vanwege het coronavirus niet kan worden voortgezet wordt naadloos overgegaan naar live online trainen. Onbenutte uitgaven voor het arrangement crediteren we.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.

Online classroom training efficiënt werken
Live online bijeenkomsten

Alle incompany- en open trainingen worden ook als live online bijeenkomsten aangeboden. De dynamiek van een live online bijeenkomst is anders is dan die van een klassikale training. De planning en didactiek worden daarop aangepast.

Een dag klassikale training is gelijk aan 2 dagdelen live online training met een tussenpoos van een week. Tijdens een live online bijeenkomst wordt uitleg afgewisseld met oefeningen en breakout sessies.

Tussen de online bijeenkomsten pas je het geleerde toe in de praktijk. Je wordt via de online community gecoacht door je trainer. Ook kun je ervaringen uitwisselen met je medecursisten en leren van hun ervaringen.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.