Training timemanagement voor G Suite en Gmail

Live online en klassikaal beschikbaar. Online leeromgeving inbegrepen.

De cursus timemanagement met G Suite en Gmail

Na de cursus timemanagement met G Suite en Gmail bespaar je tot 30% tijd. Doordat je productiviteit toeneemt bereik je meer resultaat. Ook merk je na de cursus timemanagement met G Suite en Gmail dat je efficiënter werkt met Drive, Google Calendar, Gmail en de takenlijst. Je hebt na deze cursus timemanagement minder last van werkstress en onnodige werkdruk. Jouw work life balance verbetert en je kunt thuis je werk loslaten.

Resultaat van de

Training timemanagement met G Suite

N

Je werkt efficiënter met Gmail

N

Je hebt 100% grip op je werk

N

Je hebt rust in je hoofd

N

Je bereikt meer resultaten

N

Je bespaart 20% tot 30% tijd

cursus timemanagement met G suite en Gmail
Bereik meer in minder tijd

In de cursus timemanagement met G Suite en Gmail leer je effectief én efficiënt werken! In de cursus timemanagement met G Suite en Gmail leer je hoe je persoonlijk leiderschap, effectiviteit en efficiency praktisch in jouw werk toepast.

Je wordt tijdens de training continu geprikkeld en uitgedaagd om met zo min mogelijk inspanning zo veel mogelijk resultaten te bereiken in je werk en privéleven. De training is volledig toepassingsgericht. Methodes vertaal je naar jouw praktijk.

cursus time management met G Suite en Gmail
Voorkom werkstress en werkdruk

Je stelt de juiste prioriteiten, je voorkomt tijdstelers en je bewaakt jouw grenzen. Je leert op verschillende manieren prioriteiten stellen en grenzen bewaken. Je maakt effectieve keuzes die je kunt vertalen naar een efficiënt werkproces.

Je focust je op jouw doelen en verantwoordelijkheden en je werkt efficiënter. Daardoor ervaar je minder werkdruk en werkstres en beleef je meer werkplezier. Ook leer je hoe je diplomatiek ‘nee’ zegt en effectief onderhandelt over je werkvoorraad.

cursus timemanagement met Gmail en G Suite
Laat G Suite en Gmail voor je werken

Je maakt optimaal gebruik van Gmail, taken, Google calendar en de Google Drive. Sowieso leer je in de cursus timemanagement met G Suite en Gmail hoe je de samenhang tussen Gmail, de takenlijst en de agenda efficiënt gebruikt.

Je leert hoe je breinvriendelijk werken combineert met het beter inrichten van Gmail en G Suite. Daardoor heb je altijd overzicht over jouw taken en vergeet je niets. Uiteraard leer je ook hoe je elke werkdag eindigt met een lege inbox en een overzicht van je taken.

Bereik meer met minder moeite na de cursus time management met G Suite en Gmail

cursus timemanagement met gsuite en gmail

Programma

Haal het beste uit jezelf, timemanagement en G Suite en Gmail

Hoe voorkom je werkdruk en werkstress? Voor een groot deel kun je zelf invloed uitoefenen op hoe je jouw werk kunt plannen en organiseren. In de cursus timemanagement met G Suite en Gmail leer je hoe je effectief en efficiënt werkt. Ook leer je hoe je zorgt voor grip en overzicht op je werk en rust in je hoofd. Deze cursus timemanagement biedt jou de mogelijkheid om bewezen principes al tijdens de trainingsbijeenkomsten toe te passen in je eigen werksituatie. Doordat de training uitgaat van het principe ‘leren door doen’ zal je merken dat je veel uit de cursus timemanagent met G Suite en Gmail haalt. Bovendien bieden we je na de laatste trainingsbijeenkomst een e-learning aan waarmee we jouw kennis duurzaam borgen.

01.

Intake

We willen goed laten aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de cursus timemanagement met G Suite worden jouw leerdoelen en je huidige manier van werken in kaart gebracht. Dat doen we aan de hand van een uitgebreid online werkstijlonderzoek.

02.

Eerste bijeenkomst

Je begint met de basis: effectiviteit! Onderwerpen die we behandelen zijn: Doelen, resultaten en prioriteiten; Delegeren, ‘nee’ zeggen en onderhandelen; Tijdstelers herkennen en oplossen; Focus en concentratie; Overzicht creëren en de AIM methode®.

03.

Learning on the job

Tussen de bijeenkomsten leer je hoe je basisvaardigheden in je werk moet toepassen. Daarbij wordt je geholpen door je trainer en via de online community door je medecursisten. Door te leren in de praktijk leer je beter en sneller. Dit levert je uiteindelijk meer op!

04.

Tweede bijeenkomst

Je ontwikkelt een efficiënt werkproces met G Suite. Je krijgt grip op je inbox, takenlijsten en agenda. Je leert ook hoe je bepaalde handelingen automatiseert met rules en snelle stappen. En je bent in staat om realistisch te plannen.

05.

30 dagen e-learning

In de eerste 30 dagen na de training time management; moet ook kennis worden geborgd. Via onze app zorgen wij ervoor dat je de theorie niet meer vergeet! Je leert vanaf je telefoon of laptop enkele minuten per dag. De e-leaning is facultatief, wij raden hem wel aan!

06.

Coaching & community

Je leert samen met medecursisten of collega’s om methodiek in de praktijk te brengen. Na de eerste cursusdag kun je al 1 tot 2 uren per dag aan tijd winnen! Na de training blijf je in contect met je trainer en medecursisten via onze online community.

Lees de ervaringen van andere cursisten en klanten

Speciale verzoeken zoals een cursus time management op maat?

Een training timemanagement als maatwerktraject?

Deze cursus kan op verschillende manieren worden aangeboden. Denk aan een opleiding verspreid over enkele dagdelen, een training van 1 dag, een korte workshop of een lezing. Ook een online training i.c.m. e-learning kan op maat worden ontwikkeld. Bij elke cursus time management wordt casuïstiek van de deelnemers geïntegreerd. Door werken en leren met elkaar te combineren wordt effectief getraind. Meer weten? Bel 085 – 002 02 02 of gebruik het contactformulier.

\

2-daagse cursus time management Den Bosch - Seats2Meet Den Bosch CS

Donderdag 24 september en donderdag 8 oktober | 09:00 - 17:00

\

2-daagse cursus time management Utrecht - BCN Utrecht CS

Donderdag 26 november en donderdag 10 december | 09:00 - 17:00

995,- per deelnemer

Klassikale training op toplocatie

2 dagen training of training op locatie met een tussenpoos van 2 weken. Arrangement, leermiddelen, e-learning en online community inbegrepen. Maximaal 10 deelnemers.

795,- per deelnemer

Live online training met trainer

Vier dynamische en interactieve dagdelen live leren. Met tussenpozen van een week. Leermiddelen, e-learning en online community inbegrepen. Maximaal 5 deelnemers.

Annuleren & BTW

Flexibel en betrouwbaar

Tot 21 dagen voor aanvang kun je deelname kosteloos annuleren. Een vervanger sturen kan altijd. De factuur wordt gematigd als je BTW niet kunt verrekenen.

Aanmelden

Timemanagement cursus

Klassikale training efficiënt werken
Verantwoord klassikaal leren

De klassikale bijeenkomsten kenmerken zich door een actieve en energieke didactiek. Door afwisseling in het programma vliegt de training voorbij en is het leerrendement onverminderd hoog.

Tussen en na de trainingsbijeenkomsten kun je gebruik maken van de online community. Hier kun je ervaringen met medecursisten en je trainers uitwisselen.

Trainingen en cursussen worden in lijn met richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio verzorgd. Als een klassikale training vanwege het coronavirus niet kan worden voortgezet wordt naadloos overgegaan naar live online trainen. Onbenutte uitgaven voor het arrangement crediteren we.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.

Online classroom training efficiënt werken
Live online bijeenkomsten

Alle incompany- en open trainingen worden ook als live online bijeenkomsten aangeboden. De dynamiek van een live online bijeenkomst is anders is dan die van een klassikale training. De planning en didactiek worden daarop aangepast.

Een dag klassikale training is gelijk aan 2 dagdelen live online training met een tussenpoos van een week. Tijdens een live online bijeenkomst wordt uitleg afgewisseld met oefeningen en breakout sessies.

Tussen de online bijeenkomsten pas je het geleerde toe in de praktijk. Je wordt via de online community gecoacht door je trainer. Ook kun je ervaringen uitwisselen met je medecursisten en leren van hun ervaringen.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.