Time Manager agenda: voor- en nadelen

De Time Manager agenda (ook bekend als Time Manager) is een hard copy agenda die erop gericht is om gebruikers effectiever en efficiënter te laten werken. De agenda kon worden aangeschaft via de firma TMI Nederland. TMI international heeft deze agenda in de jaren ’70 bedacht. De vraag is echter of deze agenda zijn langste tijd niet heeft gehad.

cursus time management

Bereik meer met minder moeite! Krijg grip op je werk en rust in je hoofd met de cursus time management.

Homepage » Cursus time management » Time manager agenda

Time Manager agenda

De naam Time Manager wekt voor enkele mensen de suggestie dat het product de tijd beheert. Zo is dat niet. De agenda is een gedegen instrument waarmee de gebruiker effectief doelstellingen en taken kan vastleggen. het gebruik van de Time Manager agenda vereist van de gebruiker discipline en tijd om privé- en werkgerelateerde taken en acties te plannen en organiseren.

Papier of liever software

Met de opkomst van productiviteitssoftware is voor veel mensen de de behoefte aan een papieren agenda minder geworden. Veel mensen geven tegenwoordig de voorkeur aan een training time management met Microsoft Outlook, een training time management met IBM Notes, een training time management met Trello of een training time management met G Suite.

Wij merken in onze praktijk dat het werken met een van voornoemde softwarepakketten een positiever effect heeft op de productiviteit dan het werken met de Time Manager agenda.

Hoeveel kost de Time Manager agenda?

De kosten zijn afhankelijk van de uitvoering. Het is een mooi afgewerkt product en dat vertaalt zich in de aanschafprijs. Zoals vele agendasystemen heeft ook deze agenda ieder jaar een nieuwe vulling nodig. De kosten voor bijvoorbeeld een licentie Microsoft Outlook zijn dan ook per jaar veel lager.

TMI Nederland BV

TMI Nederland is nog ingeschreven bij de Kamer van Koophandel maar heeft onlangs haar website en domeinnaam laten verlopen. Zeer waarschijnlijk is de Time Manager agenda niet meer via TMI Nederland te bestellen. Voormalig trainers van TMI Nederland verzorgen nu de cursus time management voor andere bureaus.

Ontvang gratis tips & tricks

Haal meer uit je tijd en jezelf met onze gratis tips & tricks

Contact-/adresgegevens

Contact

Timension
Vijverlaan 115
6822 HD Arnhem
T (085) 002 02 02

Trainingslocatie

BCN Utrecht CS
Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht
T (030) 234 83 00

Vragen?

Bel (085) 002 02 02 of vul het formulier in.

Share This