Gratis cursus online samenwerken

Leer de basis van online samenwerken met community’s.

Maak gratis kennis met de cursus online samenwerken

De manier waarop we werken verandert. We werken vaker vanuit huis en we werken tijd- en plaatsonafhankelijk. In de cursus online samenwerken leer je hoe je individueel en samen meer kunt bereiken door de techniek op de juiste manier in te zetten. In deze kennismaking leer je de basis van online samenwerken. In training wordt de basis uitgelegd van hoe je gebruik maakt van de dynamiek van online samenwerkingsplatformen.

Resultaat van de

Gratis cursus online samenwerken

N

Word tot 25% productiever

N

Werk tijd- en plaatsonafhankelijk

N

Leer kennis hergebruiken

N

Creëer een collectief brein

N

Word innovatiever

gratis cursus online samenwerken met community's
Leer wanneer het jou uitkomt

De gratis cursus online samenwerken kun je volgen wanneer het jou uitkomt. Je kunt loze momenten gebruiken. Een paar minuten per dag leren volstaat.

gratis cursus online samenwerken met community's
Leer waar het jou uitkomt

Uiteraard kun je de cursus online samenwerken met  community’s volgen waar het jou het beste uitkomt. Op kantoor, thuis of onderweg maakt niet uit. 

gratis cursus online samenwerken met community's
Leer effectief

Deze gratis training is opgebouwd uit 3 delen met elk 10 topics en een toets. Als je de training over 30 dagen verspreidt leer je het effectiefst.

Door kennis en informatie beter te gebruiken bereik je meer met minder moeite

cursus online samenwerken

Het vervolg

Volg met je collega’s de cursus online samenwerken

Als jij en je collega’s weten hoe je slim online kunt samenwerken dan bereiken jullie samen meer met minder moeite. Door technologie goed in te zetten kun je tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Door de dynamiek van het social intranet en tools als Microsoft Teams goed in te zetten, worden jij, jouw team en jouw organisatie slimmer. Er ontstaat een collectief brein en kennis beter wordt beheerd en gedeeld.

01.

Social Intranet

Hoe gebruik je een social intranet binnen een organisatie en hoe kun je resultaatgericht werken ondersteunen?

 

02.

Gebruikerstypen

Welke gebruikerstypen kunnen we onderscheiden en hoe dragen zij bij aan de doelstellingen van teams en de organisatie?

 

03.

Community’s

Wat zijn community’s en welke soorten community’s kunnen we onderscheiden? Hoe dragen ze bij aan doelstellingen?

 

04.

Communitymanagement

Wat is communitymanagement en hoe manage je een community? Welke verantwoordelijkheden kunnen we onderscheiden?

05.

Working out loud

Hoe vertaal je werkervaring naar bruikbare content waarmee mensen informeel kunnen leren? Wat zijn de principes van working out loud?

 

Lees de ervaringen van andere cursisten en klanten

Wil je meer bereiken?

Neem contact op!

De cursus online samenwerken kan als een maatwerk- en incompanytraining worden aangeboden. De training wordt aangepast aan de technologie van opdrachtgevers.

Bel (085) 002 02 02

Voor vragen of een offerte

Ben je op zoek naar een korte inspiratiesessie of wil je worden geadviseerd over hoe je online samenwerking kunt verbeteren met aantoonbaar effectieve didactiek?

 

Aanmelden

Gratis cursus online samenwerken

Klassikale training
Verantwoord klassikaal leren

De klassikale bijeenkomsten kenmerken zich door een actieve en energieke didactiek. Door afwisseling in het programma vliegt de training voorbij en is het leerrendement onverminderd hoog.

Tussen en na de trainingsbijeenkomsten kun je gebruik maken van de online community. Hier kun je ervaringen met medecursisten en je trainers uitwisselen.

Trainingen en cursussen worden in lijn met richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio verzorgd. Als een klassikale training vanwege het coronavirus niet kan worden voortgezet wordt naadloos overgegaan naar live online trainen. Onbenutte uitgaven voor het arrangement crediteren we.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.

Online classrooms
Live online bijeenkomsten

Alle incompany- en open trainingen worden ook als live online bijeenkomsten aangeboden. De dynamiek van een live online bijeenkomst is anders is dan die van een klassikale training. De planning en didactiek worden daarop aangepast.

Een dag klassikale training is gelijk aan 2 dagdelen live online training met een tussenpoos van een week. Tijdens een live online bijeenkomst wordt uitleg afgewisseld met oefeningen en breakout sessies.

Tussen de online bijeenkomsten pas je het geleerde toe in de praktijk. Je wordt via de online community gecoacht door je trainer. Ook kun je ervaringen uitwisselen met je medecursisten en leren van hun ervaringen.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.