Corona-maatregelen: Alle trainingen worden live online verzorgd

Om besmettingen te voorkomen zijn klassikale trainingen tijdelijk opgeschort.

Veilig trainen doen we met elkaar en voor elkaar!

 

cursus time management
Klassikale training
Verantwoord klassikaal leren
De klassikale bijeenkomsten kenmerken zich door een actieve en energieke didactiek. Door afwisseling in het programma vliegt de training voorbij en is het leerrendement onverminderd hoog.

Tussen en na de trainingsbijeenkomsten kun je gebruik maken van de online community. Hier kun je ervaringen met medecursisten en je trainers uitwisselen.

Trainingen en cursussen worden in lijn met richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio verzorgd. Als een klassikale training vanwege het coronavirus niet kan worden voortgezet wordt naadloos overgegaan naar live online trainen. Onbenutte uitgaven voor het arrangement crediteren we.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.

Online classrooms
Live online bijeenkomsten

Alle incompany- en open trainingen worden ook als live online bijeenkomsten aangeboden. De dynamiek van een live online bijeenkomst is anders is dan die van een klassikale training. De planning en didactiek worden daarop aangepast.

Een dag klassikale training is gelijk aan 2 dagdelen live online training met een tussenpoos van een week. Tijdens een live online bijeenkomst wordt uitleg afgewisseld met oefeningen en breakout sessies.

Tussen de online bijeenkomsten pas je het geleerde toe in de praktijk. Je wordt via de online community gecoacht door je trainer. Ook kun je ervaringen uitwisselen met je medecursisten en leren van hun ervaringen.

Twee tot vier weken na de laatste online bijeenkomst volgt een één op één sessie van een uur met je trainer. Je kunt dit uur naar eigen inzicht indelen. Denk hierbij aan praktische tips maar ook aan herhaling van lesstof als je daar behoefte aan hebt.

Klassikale training
Leren met een online community

Wij bieden alle opdrachtgevers en cursisten de mogelijkheid om gebruik te maken van online community’s. Deze online omgevingen maken het mogelijk om met elkaar en van elkaar te leren.

Het voordeel van een online community is dat deelnemers locatie- en tijdonafhankelijk samen kunnen werken aan opdrachten. De praktijk wijst uit dat deze vorm van leren effectief is.

De conversatie die deelnemers onderling of met de trainer aangaan creëert content die ook heel leerzaam is voor deelnemers die minder actief zijn in het delen van informatie.

Wij helpen bij de effectieve inzet van een online community tijdens het leerproces. Dit doen we door de online omgeving beschikbaar te stellen, te modereren en opdrachtgevers te adviseren.

Uitgangspunten

Veilig leren

● De trainingslocaties zijn veilig en ruim opgezet.
● Live online trainingen worden verdeeld over dagdelen.
● We bieden kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit.

Voor opdrachtgevers

Betrouwbaarheid en continuïteit

We bieden continuïteit, flexibiliteit en maatwerk. Als door maatregelen van de overheid klassikaal leren tijdelijk onmogelijk is, kan online worden geleerd of kunnen bijeenkomsten zonder extra kosten worden uitgesteld. Wij factureren pas achteraf de daadwerkelijk uitgevoerde trainingen.

Voor cursisten

Veilig, verantwoord en flexibel

Wij gebruiken hygiënische toplocaties waar tenminste 1,5 meter onderlinge afstand is gewaarborgd. Cursussen kun je zowel klassikaal als live online volgen. Bij klachten of plotselinge quarantaine kun je de training op een later moment zonder extra kosten inhalen.

Aangepaste didactiek

Virtueel leren en online community’s

We bieden virtuele leeromgevingen en online community’s aan. De huisstijl van opdrachtgevers integreren wij kosteloos. Deelnemers wisselen kennis en ervaringen uit en werken online samen aan opdrachten.  Het proces wordt gemodereerd. Informeer naar de mogelijkheden.

Plan een kennismaking

Neem contact op!

Elke training kan als een maatwerk- en incompanytraining worden aangeboden. Ook kunnen interventies op maat worden ontwikkeld.

Bel (085) 002 02 02

Voor vragen of een offerte

Ben je op zoek naar een korte inspiratiesessie of wil je worden geadviseerd over hoe je met effectieve trainingen de productiviteit van je organisatie kunt verbeteren?

 

Contact

Meer weten over slim werken?