Wij nemen contact met je op!

Je mag ook zelf bellen of mailen

 

Contact

[gravityform id=”11″ title=”false” description=”false”]

cursus time management staatsbosbeheer
cursus time management belastingdienst
cursus time management ABN AMRO
cursus time management Würth
cursus time management Nuffic
cursus time management AKZO Nobel

Privacy en wetgeving

We werken netjes

 

Wanneer is jouw inschrijving definitief?


Wil je makkelijker en sneller tot betere en innovatievere oplossingen komen voor belangrijke en complexe vraagstukken? Mindmapping leert jou doelmaiger, creatiever en oplossingsgerichter denken.

 

Waarvoor gebruiken we jouw gegevens?


Je hebt een contactformulier in gevuld omdat je wil dat we contact met jou opnemen, De aan jou gevraagde gegevens bewaren we om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Welke gegevens bewaren we?


We bewaren je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wanneer we tijdens een gesprek aantekeningen maken om voor jou een voorstel te maken worden die ook bewaard. Wanneer je besluit om bij ons een training te volgen bewaren we de betalingsgegevens en de benodigde informatie om jou zo goed mogelijk te kunnen trainen.

 

Hoelang bewaren we jouw gegevens?


Er zijn twee antwoorden:

  1. Zolang als de wet dat van ons eist. Dat wil zeggen dat informatie die van belang is voor het voeren van een financiële administratie bewaren we 7 jaar. Wat voor informatie is dat? Dat zijn offertes, opdrachtbevestigingen, inschrijfformulieren, facturen en bewijzen dat jij de training hebt gevolgd. We bewaren niet de informatie die je tijdens de training met cursisten of de trainer hebt gedeeld.
  2. Zolang als nodig is om een training goed uit te kunnen voeren en een goede follow up of nazorg te bieden. Wanneer we jou trainen moeten we natuurlijk weten wat je wil leren en hoe wij je het beste kunnen trainen. Vaak zien wij dat cursisten gedurende een periode van 5 jaar nog wel eens met vragen komen. Wij bewaren jouw gegevens in beginsel 5 jaar. Vind je het prettiger dat we minder lang deze informatie bewaren dan kan dat. Je kunt een e-mail aan ons sturen en wij wissen jouw informatie. Uitzondering hierop is informatie die wij volgens de wet verplicht zijn om te bewaren.

 

Hoe zit het met nieuwsbrieven?


Wij versturen alleen nieuwsbrieven aan klanten, cursisten en mensen die zich nadrukkelijk hebben aangemeld voor onze nieuwsbrief. Behoor je tot een van deze doelgroepen dan kun je in lijn met eerdere trainingen die je bij ons hebt gevolgd wel eens een nieuwsbrief met tips of aanbiedingen ontvangen.

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kun je jezelf makkelijk afmelden. Vind je dat lastig om te doen dan kun je onze een e-mail sturen en dan regelen wij dat voor jou.